Wka

Hur ska en man av värld

"Människan i världen":.. En sofistikerad, klok och världsliga människan "Tänk James Bond, greven av Monte Cristo, Porfirio Rubirosa (leta upp honom)... män som är intressanta, erfarna, och har sett världen de har närvaro, locka kvinnor, och är avundsjuka på din genomsnittliga människan. vill vara som dem? Läs på.

Steg

Hur ska en man av värld. Travel (före och efter universitet kan vara särskilt användbar för detta).
Hur ska en man av värld. Travel (före och efter universitet kan vara särskilt användbar för detta).
 1. 1
  Vet dina grejer. Ett världsligt vise vet saker, massor av saker. Läs böcker, prata med intressanta människor, och diskutera ett brett spektrum av ämnen. Håll dig uppdaterad med aktuella frågor genom att läsa en dagstidning. Det tar inte mycket av denna typ av åtgärder för andra att märka och lyssna uppmärksamt när du visar din stora kunskap. Dessutom är förmågan att läsa kroppsspråk användbart, speciellt när man analyserar de motsatta könen "intryck av dig. Vara intressant, och vet tillräckligt om konst och filosofi.
 2. 2
  Vara oberoende. Kör en bil, och vet hur man ska sköta sig själv. Vara ekonomiskt trygg, och äger ditt eget rum.
 3. 3
  Travel (före och efter universitet kan vara särskilt användbar för detta). Se världen, uppleva saker, andra kulturer. Detta är ett stort steg i att bli intressant. Fördjupa dig i främmande kulturer och komma tillbaka från resor har "sett världen", efter att ha gjort saker. Du bör kunna visa folk detta på många olika sätt, till exempel i en bar, har en sofistikerad alkoholhaltig dryck som är känd som en förvärvad smak (t.ex. Guinness över lager).
 4. 4
  Duga. En intressant, intelligent person är nästan alltid relativt passform, det visar att du bryr dig om din hälsa och kan sköta sig själv. Spela en sport hjälper. Hälsa och motion ger dig också en viss energi, och lägg till din närvaro med både damerna och killarna.
 5. 5
  Spela ett instrument. Detta är särskilt effektivt, och ändå mycket lättillgänglig. Pianot är ett särskilt bra. Lär dig olika stilar och visa dem, gör detta till en mycket intressant person.
 6. 6
  Ha närvaro. Detta kan uppnås på flera sätt: ha immaculate sätt, vara charmig, och luktar gott. Vet hur man dansar, och väl. Ett mycket viktigt steg är att ha en anständig handskakning. Detta är ett klassiskt hälsning som när det görs felaktigt sätter ett dåligt första intryck (Limp handslag = halta personlighet). Vara fast, men inte alltför benknäckande aggressiv. Vet hur man ska motverka någon som har en dominerande handslag (handflatan nedåt). Ett annat viktigt steg är att veta hur man beställer vin på en restaurang. I grund och botten är det bästa tips för att matcha ursprungslandet för typ av mat du äter med ursprungslandet av vinet (t.ex. franskt vin för fransk mat).
 7. 7
  Vara moderiktiga och snygga. Du behöver inte vara en "fashionista" för detta. Essentials som att veta hur man stryker en skjorta på rätt sätt, bära en kostym korrekt, knyta en fluga ordentligt och ha en ordentlig par skor kommer att göra. Äga en dyr klocka. Du behöver inte spendera massor av pengar på dina kläder och kläder, men gå inte billig.
 8. 8
  Vara flerspråkiga. Om du inte redan är, bli flerspråkiga. Detta har kopplingar till resor, och är mycket effektiv för att bli intressant och odlade. Engelska och spanska är ett måste. Fjärran Östern som mandarin är också mycket bra.
 9. 9
  Vara spännande. Kör en snabb motorcykel, spela poker ordentligt (Texas Hold'em) och vara bra på det. Lever farligt och offentligt uppvakta damerna. Vara en fantastisk dansare och en stor kock.
 10. 10
  Organiseras och uppfylla dina åtaganden. Håll din agenda väl planerad och aldrig över begå eller ge löften som du inte kan leverera. En man av ord lockar respekt och beundran från andra.

Tips

 • Ditt val av karriär kan vara avgörande för att bli en "Man of the World". Om du har friheten att byta karriär, och vill ha mer av livet, sedan överväga att ändra. Spännande jobb som kombinerar resor och äventyr som en entreprenör, eller stridspilot är bra.
 • De flesta av dessa steg kan uppnås relativt enkelt nuförtiden. Saker som att lära sig ett instrument eller ett nytt språk har blivit mycket tillgänglig med ökningen av internet bland andra förändringar i samhället.
 • Att vara rik hjälper en hel del, särskilt för att uppnå detta "Jet-inställning" livsstil.
 • Om du är osäker, se till Rudyard Kiplings "Om". Den person som beskrivs i det här är vad du bör sträva efter. Också, konsultera fiktiva karaktärer som James Bond, och greven av Monte Cristo.

Varningar

 • Flickor ser ofta upp till killarna som arbetar hårt för att försörja sina familjer, även om inte nära släkt.