Wka

Hur kan man vara en ledande dam

Varje kvinna besitter potential att bli en ledande dam. En ledande dam (vilket är en term från filmerna) har balans, förtroende, nåd, och styrka. Detta är en riktig kvinna som kan hantera alla uppgifter, och hon vet att hon förtjänar respekt och kärlek till en man.

Steg

Hur kan man vara en ledande dam. Var säker på dig själv!
Hur kan man vara en ledande dam. Var säker på dig själv!
 1. 1
  Var säker på dig själv! En ledande damen tror att hon är dyrbar. Hon är en kvinna som är säker på sig själv och sina beslut. Denna dam håller hennes sinne tydlig och fokuserad.
 2. 2
  Vara frisk! En ledande dam tar hand om sig själv. Detta innebär att äta ordentligt och äta hälsosam mat. Arbeta ut är viktigt. Viktigast en ledande dam har kroppen respekt. Hon vet att hennes kurviga / tall / nätt / mager / kurviga kropp är så sexig!
 3. 3
  Vara sexig: De har självförtroende och vet hur man slår en kille på med inte bara sin kropp, utan också med sin hjärna. Det är rätt... män som ledande damer eftersom de är intelligenta, de tar stolthet i sig själva, de älskar och omsorg för andra, och de är feminina.
 4. 4
  Lär dig att handla den delen: ledande damer klär sig annorlunda! Säg att du tar din morgon kopp kaffe på ett kafé i innan arbetet. Du ser denna underbara kvinna som bär ett barn, klädd i kostym, och hon utövar ett visst förtroende som visar att hon är nöjd med sitt liv. Hon är en primadonna. Du kan också se en ung konstnärlig kvinna en konst utställning för hennes målningar, är hon en kvinna som brinner för sin karriär, och hon är också en primadonna. Ledande damer är från alla möjliga olika karriärvägar, stigar relation, och stigar familj.
 5. 5
  Var glad: En lycklig kvinna är en vacker kvinna. Var glad och räkna dina välsignelser!

Tips

 • Leta efter dina passioner och sedan släppa dem! Arbeta hårt och gör ditt bästa.
 • Single ledande damer: omfamna att vara singel och levande... det finns alltid män, mycket trevliga män precis runt hörnet (mycket troligt att du hittar en ledande man).
 • Om du letar efter en man, kompromissar inte. Detta innebär att hitta en man som är trevligt och är inte ute efter att skada dig. Om du är i ett förhållande, och mannen behandlar dig väl, då till honom att du är en primadonna.

Varningar

 • Har aldrig vara någon du inte är, är poängen med att vara en ledande dam inse och omfamna din inre feminina önskningar, glädje, självförtroende och livsstil.
 • Aldrig bo med en man som inte är snäll mot dig och inte behandlar dig som en primadonna, kommer någon annan att älska dig och behandla dig med respekt