Wka

Hur kan man vara varm (killar)

Är du rädd att damerna inte talar om dig? Vet du att du behöver för att intensifiera ditt spel men känner dig osäker på hur man gör det? Dessa tips om hur man blir varm kommer ta ditt pick-up artisteri till nästa nivå. Istället för att behöva tigga kvinnor att gå ut med dig, kommer de att konkurrera om din uppmärksamhet.

Steg

Hur kan man vara varm (killar). Intensifiera din mode.
Hur kan man vara varm (killar). Intensifiera din mode.

Börja med att titta hett

 1. 1
  Intensifiera din mode. Bär kläder som är i stil och kläder som passar din kropp väl. Välj färger som går med ditt hår, ögon och hudton.
 2. 2
  Hit gymmet. Du behöver inte ha utseendet av en hardcore bodybuilder, men du behöver vara i form om du vill vara varm. Blanda konditionsträning med styrketräning för att skulptera en kropp som damerna kommer att älska.
  <Br
 3. 3
  Var uppmärksam på detaljer. Skaffa en snygg frisyr, klippa naglarna och antingen raka eller trimma ditt ansiktshår. Om du har öron eller näsa hår, är det dags att göra lite manscaping.
 4. 4
  Se till att du luktar bra. Du behöver inte göra släck dig i Köln, men du ska duscha, ha en bra doftande deodorant och fräscha upp din andedräkt. Oavsett hur vältränad du är eller hur modet, om du luktar svettig eller har hund andetag, du kommer att vara ensam.

Använd sexy kroppsspråk

 1. 1
  Arbeta på din ögonkontakt och ansiktsuttryck. Prova att titta på några filmer med riktigt varma aktörer. Imitera det sätt som de ser på damerna, och du kommer att vara guld.
 2. 2
  Öva ditt leende. Smile med stängd mun, och inte le alltför brett. Dessutom, låt en mungipan gå något högre än den andra.
 3. 3
  Få en sexig promenad. Promenad med lite utrymme mellan benen och rör sig långsammare. Du ska utsöndrar förtroende med din swagger, och du kommer att köra kvinnor galen.
 4. 4
  Öva god hållning. En man som står upprätt ser självsäker, medan en slöfock visar att han är osäker och obekväm. Utveckla bra hållning kommer att ge intryck av att du tror att du är attraktiv, vilket i sin tur påverkar flickor att tänka detsamma.
 5. 5
  Utveckla en sexig röst. Undvik att imitera radio announcers eller newscasters. Istället härma rösten av en sexig man på bio. Damerna kommer att vända bara för att se vem som pratar, och de kommer att smälta när du engagera dem i konversation.
 6. 6
  Håll dig lugn och stark. Om kvinnan du pratar med blir känslomässigt eller taggig, hålla kontroll över dig själv. Du är mycket mer benägna att göra mål när du förblir oberörd av hennes känslomässiga svängningar.

Betyg med kvinnor

 1. 1
  Använd ditt sätt. Gemensamma artighet som håller dörren för henne och säga "tack" kommer att visa henne den typ av gentleman som du är.
 2. 2
  Fokusera samtalet på henne. Du kan prata om dig själv, men hålla det imponerande och kort med bara en touch av ödmjukhet. Stäng alltid samtalet tillbaka till henne.
 3. 3
  Förbättra ditt sinne. Hoppa tidsödande aktiviteter och läsa en bok eller en tidning varje dag. Ju mer intelligent och välinformerad du är, desto mer sannolikt är det att imponera på en kvinna.
 4. 4
  Ta en chans. Du måste prova olika metoder med kvinnor för att se vad som fungerar och vad som inte fungerar. Men om du aldrig ta dina chanser till proposition en kvinna, kommer du landar alltid på bästa vän lista istället för i famnen.
 5. 5
  Stäng det ut. När du känner igen signaler om attraktion, gör ditt drag och få henne ensam så snabbt som möjligt. Hon kommer att uppskatta en man som är avgörande och villiga att flytta saker tillsammans.

Tips

 • Du behöver inte vara perfekt för att vara varm. Det viktiga är att vara bekväm i din egen hud.
 • Alltid vara där när hon känner sig ensam och vara dig själv. Inte agera som om du är någon annan.

Varningar

 • Var noga med att inte tjäna ett rykte som en spelare. Kvinnor kommer att undvika dig om de tycker att du inte kan lita på.