Wka

Hur kan man vara ganska om du är olycklig med ditt utseende

Du ska aldrig oroa utseende, men oftast är det bra att se bra ut. Däremot är det viktigt att hålla i minnet att hormoner kan få dig att känna ful, även om du inte är - och det kommer alltid att finnas en del människor som ser vackra saker om dig, alltid någon som kommer att bli kär i dig, och det kommer alltid vara något häftigt om dig inifrån och ut. Även om du känner dig ful, du är inte. Även om du är vacker redan, kommer den här artikeln att förbättra ditt utseende och få dig att må mycket bättre om dig själv!

Steg

Hur kan man vara ganska om du är olycklig med ditt utseende. Vara ren och hygienisk.
Hur kan man vara ganska om du är olycklig med ditt utseende. Vara ren och hygienisk.
 1. 1
  Var självsäker. Det är ingen idé att sitta i ditt sovrum oroande över ditt utseende. Du kan ändra dig själv och det finns sätt att föra i förtroende. Promenad med ryggen rak, och inte hopsjunken. Ha en positiv syn på allt. Du är vacker oavsett vad på ditt eget sätt.
 2. 2
  Vara ren och hygienisk. Bada eller duscha varje dag, och tvätta håret ofta. Lämna inte håret mer än 3 dagar - det kan svänga mycket fet eller flagnande! Använd ett bad gel med en subtil doft, och prova hudkrämer om du har torr hud.
 3. 3
  Hitta en annan frisyr och köpa hårvårdsprodukter. Prova en frisyr som passar din ansiktsform - och har det skär på en salong professionellt. Inte bara kommer detta att vara mer exakt, kommer stilen rama in ansiktet ordentligt, kommer de stylister hjälpa plocka en stil med dig för att passa dig, och de produkter som används kommer att bli mycket bättre. Side svepte smällar passar varje ansiktsform så de är ett säkert kort om du är förvirrad. Prova en vass kort frisyr! Prova produkter som:
  • hårmousse
  • uträtning kräm
  • värme beskyddare serum eller spray
  • hårspray
  • gel (för att bära håret upp)
  • håraccessoarer
 4. 4
  Tvätta ansiktet och återfuktar. Om du bär smink, ta bort det ordentligt med make-up remover. Rengör ansiktet med ansiktstvätt (detta kommer att hjälpa till med fläckar), prova en fläck kräm om du får akne ofta, och återfukta huden dagligen.
 5. 5
  Håll naglarna i god ordning. Kontrollera naglar är aldrig smutsig. Ha nagellack. Om du inte är ett fan av färg på naglarna, använd genomskinligt nagellack. Detta kommer inte bara att göra naglarna starkare, men kommer att lägga glans som ser classy. Prova att doppa dem i olivolja varje kväll, kommer detta hjälpa till att bygga starka naglar och läka nagelband. (Var noga med olivolja kvar på nagelbanden i 2-3 minuter.) Varför inte jazz upp dem lite med en vettig men ganska pastell skugga? En fransk manikyr är alltid effektivast. Falska naglar är over-rated och onödigt i yttrandet många.
 6. 6
  Prova lite smink. Om du är under 18, är det bäst att hålla det tonas ned. Om du har akne, sedan överväga foundation - men se till att det är samma färg och ton som din hud, och bära färgen pulvret över toppen. För ett enklare alternativ, tillämpa concealer som matchar din hudfärg. Försök täcka under ögonen på samma sätt. Lägg vaselin på dina läppar och lätt lägga rosa till dina kinder en rosig glöd (tillsätt sedan lite vaselin för en "glöd"). Prova lite mascara.
 7. 7
  Raka eller plocka ditt ansikte om du har hår där. Gå inte så långt som lösögonfransar, och att det ser naturligt, men ändå märkbar. Se alltid till att du ser naturligt - och inte bära något mer smink än undantag för speciella tillfällen, med föräldrarnas godkännande.
 8. 8
  Var en trevlig person. Om du är hemskt på insidan, så det kommer att visa på utsidan. Var snäll mot människor, dela dina saker, och arbeta hårt i lektionerna.
 9. 9
  Smile. Leende gör att du ser mer attraktiv. När någon fångar ditt öga, le självsäkert. Var artig mot människor. Det ser mycket mer lockande än rynkar pannan och mumlande.
 10. 10
  Borsta tänderna! Prova myntverk för god andedräkt, och lite tänder blekmedel men inte över-göra det.
 11. 11
  Klä snyggt. Istället för att bära tråkiga byxor, prova kjolar (inte för kort!) Och strumpbyxor eller leggings, men inte ser trashy. Alternativt prova en elegant scarf och några örhängen - och om du fastnar på "classy" kategori, tunnband rekommenderas inte, dubbar är en bättre idé.
 12. 12
  Bli inte besatt av utseende. Det är vad som finns på insidan som räknas.
 13. 13
  Tvätta ansiktet två gånger om dagen, och återfukta med en bra, lämplig lotion, och se till att kamma och borsta håret för.
 14. 14
  Ät hälsosamt och motion! Håll dig i form! Se till att spela eller komma ut minst 60 minuter om dagen och äta hälsosamt! Motion behöver inte vara tråkigt - prova simning eller ridning eller promenader, Wii Fit eller ens yoga eller kampsport. Frukt och yoghurt hjälper, och försöker hålla sig borta från mindre hälsosamma livsmedel såsom kakor, godis, glass, etc.
 15. 15
  Färg-koordinera dina kläder! Bära färger som du tror kommer att få dig att se bra ut. Var djärv, bära god kvalitet kläder och kläder planera i förväg.

Tips

 • Kopiera inte andra! Kom ihåg detta citat: "Var dig själv Alla andra är tagen!." -Oscar Wilde
 • Alla passar olika saker eftersom allas blickar är unika. Vad passar inte en tjej kanske passar dig. Experiment och var inte rädd för att känna sig vacker i sig själv - det är nyckeln.
 • Var inte rädd för att vara säker, bara vara dig själv och du kommer snart att hitta din skönhet.
 • Tänk inte på dina "negativa delar" och försök att omfamna dina positiva. Du är vacker för vem du är!
 • Vissa människor kanske döma dig, bara ignorera dem och tänka positivt.
 • Var dig själv - det kanske låter cheesy, men inte vara av plast är den verkliga människor kan gilla den verkliga.
 • Du måste inse hur lycklig du är, det finns människor där ute vanställda eller saknade kroppsdelar och grejer - föreställa sig hur de känner, älska dig själv! Titta på de goda egenskaper om dig och omfamna dem!
 • Om du är i skolan, inte vara alltför orolig för ditt utseende. Få bra betyg, så dina betyg tenderar att forma din personlighet. Om du misslyckas, det visar att du inte försöker. Men om du gör jobbet och försöker, kommer andra gillar att förknippas med dig och du kommer att känna vackrare.
 • Om du ler och är vänliga, kommer folk inte att märka dina brister, men din personlighet istället.
 • Att vara en god människa är ett måste. Men du bör också försöka att stå upp för dig själv om folk skrattar åt dig.
 • Lägg märke till de goda saker om dig själv, och förbättra dem.
 • Var dig själv oavsett vad folk kallar du ignorerar dem.
 • Tro på dig själv eftersom sann skönhet kommer inifrån.
 • Kom ihåg att alla är vackra på det egna sättet, inte döma en bok av dess omslag.
 • Jämför dig inte till modeller och vackra människor i ditt liv! Alla har sin egen typ av skönhet, du måste bara hitta den. Dessutom, även de vackra personer du känner förmodligen avundas minst en sak om dig, även om de inte säger det.
 • Folk kan ringa dig rachet eller ful, men inte lyssna på dem. Folk gillar dem är bara avundsjuka, och allt de vill göra är att ta dig ner till deras storlek.
 • Att vara vacker innebär att hjälpa andra och att komma ihåg att så illa som ditt liv är, det finns så många människor som lever i sin egen helvete.
 • Kom ihåg: Det är insidan som räknas.
 • Var alltid dig själv eftersom det är det som betyder insidan inte på utsidan.
 • Håll tyst om du ser attraktiv: det kommer att orsaka nyfikenhet från andra studenter, och kommer att få dig att verka mystisk. Detta gör dig mer märkbar.
 • Behandla andra så som du själv vill bli behandlad! En kille kommer inte att vill träffa en tjej som är domdera, sassy, ​​och bryr sig bara om utseende.

Varningar

 • Alla har en annan uppfattning om vad skönhet är. Även om du inte anser dig vara vacker, inte någon.
 • Inte mer än göra själv, se till att du är nöjd med ditt utseende, och om att "vissa någon" börjar märka dig, säg "Hej", inte vara blyg eller han / hon kommer bara gå vidare, och du don ' t vill det!