Wka

Hur kan man vara en het latina

Att vara en Latina ger dig en fördel eftersom många människor tror Latinas är naturligt varma. Här är några riktlinjer för hur man gör varje en (killar och tjejer) vill vara runt dig och hur man blir en het latina. Killar kommer vilja vara med dig. Flickor kommer säkert att avundas dig.

Steg

Hur kan man vara en het latina. Börja med ditt utseende.
Hur kan man vara en het latina. Börja med ditt utseende.
 1. 1
  Börja med ditt utseende. Om du ser bra ut, så det kommer att öka ditt självförtroende genom taket. Kan börja med följande:
 2. 2
  Vad du vill göra är att krypa det för tjockt långt hår (använd en 2 tums keramiska locktång). Du kanske också vill ta en resa till salongen och be om en inramning runt ansiktet, med detta kan du också kanske vill räta ut det (Använd en 2 tums keramisk plattång). Rufsig är sexig.
 3. 3
  Applicera lite concealer på alla röda märken på ansiktet genom att badda den på. Du vill inte att gnugga det på. Prova en sotning. Använd nyanser ögonskugga som: solbränna, beige, brunt, pekannöt, eller svart. Vad du behöver göra för en rökig ögat ser är applicera brun färg till alla dina ögonlocket stannar vid ögonbrynet ben (Det är bäst att använda en borste, men om du inte har något minns inte trycka för hårt med fingret). Sedan tar den rika brun skugga och applicera den till globlinjen av ögonlocket. Se till att blanda det med tan skugga för ett mer professionellt utseende. Efteråt tillämpa vissa svart eyeliner på övre och nedre fransraden. Avsluta med lite mascara för ett allmänt bättre ögat ser.
 4. 4
  Avsluta ser ut med några mango eller rosa glans färg läpp. Vilket, förresten, ser bättre ut med din pekannöt färg hy.
 5. 5
  Body. Tänk på att modellerna idag är långt från det utseende som killar älskar. Idag är latinas känd för att ha sexiga, läckra kurvor. Försök att inte ha en pinne siffra eftersom nedersta raden, det är inte just nu. Låt mig presentera dig för ett nytt ord: "Tjock".
 6. 6
  Att ha en tjock siffra innebär att du har bröst, ett byte, och lår men ändå magtrakten är fortfarande smal eller helt platt. Om din mage är inte helt platt, oroa dig inte, allt du behöver göra några crunches och några sit-ups. Kom ihåg att en tjock look tilltalar nästan varje kille. Att ha ett byte och bröst är viktigt, men kom ihåg, det finns alltid en lösning. Om du inte har dem, försök bär vadderad underkläder för en booty lift eller en push-up bh för större bröst.
 7. 7
  Kläder. Prova att bära monterade kläder som visar upp dina bästa tillgångar. Bär v-ringning och tank tops om du älskar dina bröst. Eller bära skinny jeans och shorts om du har ett bra byte. Ha en ruggig minikjol då och då för att köra pojkarna muttrarna. I vinter slitage skinnies med ett linne och ett halsband, en zip upp hoody, halsduk och höga stövlar klack. Försök att få en handväska namn varumärke. Prova att bära aeropostale, hollister, etc. bära accessoarer såsom halsband för att få uppmärksamhet till din byst linje men kom ihåg att inte titta trashy, tror stilrena men ändå flörtig. Så när du är runt killar som de kommer att önska att de kunde komma med dig.
 8. 8
  Personlighet. Kom ihåg, kommer killar och tjejer respekterar dig beroende på hur man ser ut och fungerar. Så när du först träffar någon, agera strålande och ha förtroende för dig själv, du vet att du är vacker. Låt inte någon säga till dig annorlunda. Ha alltid ett leende på läpparna och när du agerar och känner dig säker, kommer människor att dras till dig. Följande är hur du ska agera kring flickor och pojkar:
 9. 9
  Flickor: med tjejer till att inte lita på varje och alla av dem. Det finns några flickor som kommer att vara avundsjuk på dig för att du är vacker. När vissa flickor börjar skvaller, lära sig att låta det gå, men kom ihåg, ser inte ut som en push-over (ha som chef attityd med dem som korsar du på fel sätt). Var vänlig med dem som inte gör det.
 10. 10
  Pojkar: Nu när du ser och agerar den del av en sexig men självsäker latina, kommer pojkarna att lockas till dig höger och vänster. Kom ihåg att vara flörtig, gulligt och sexigt runt dem. Du är ung och bara ha kul med dem. Tänk på att hålla dig exklusivt. Det finns en skillnad i dejta en kille och gå ut med dem. Du kan datera killar men när det gäller att vara en flickvän, hålla dig exklusiva och hittills bara de hetaste killarna.
 11. 11
  Kom ihåg att ha roligt, vara sexig, flirtig och söt. Bara gå med den. Kom ihåg detta lilla citat: Pojkar vill det när du gör dem jaga den.

Tips

 • -Håll det strikt flörtig, men aldrig komma ut så snabbt och lätt att få.
 • -Kom ihåg att vända andra kinden till, och du kan alltid gå därifrån.
 • -Ha alltid läppglans med dig.
 • -Var självsäker men inte kaxig.
 • -Titta alltid det bästa du kan se.