Wka

Hur kan man vara mer attraktiv för män

Det finns några enkla saker som mest ned till jorden, attraktiva män söker i sina datum. Det är inte samma över hela linjen, men det råkar finnas likheter. Och medan du kanske inte försöka imponera på en man i synnerhet, att vara attraktiv är en anmärkningsvärd mål. Det är inget fel med det. För att vara mer attraktiv för män, använda dessa tips och tekniker.

Steg

Hur kan man vara mer attraktiv för män. Accentuera din kvinnlighet.
Hur kan man vara mer attraktiv för män. Accentuera din kvinnlighet.

Del ett: fysiska egenskaper

 1. 1
  Accentuera din kvinnlighet. Börja med att bära rött läppstift. Studier visar att män är mer dragen till en kvinnas läppar än någon annan funktion på hennes ansikte. När du inte är på humör för läppstift, vara säker på att du åtminstone ge dina läckra läppar lite läppbalsam. Läppglans fungerar bra också.
  • Bär rött. En nyligen genomförd studie fann att en grupp av 96 män var mer villiga att spendera 75€ (och förmodligen mer intresserad av amorösa förskott) på kvinnor som bar rött i motsats till olika färger.
  • Gör övningar som gör dina bröst och rumpa fastare. Arbetet med att få en mindre midja, som du kan framhäva genom att göra din rumpa större. Om så önskas, kan du vidta åtgärder för att göra brösten ser större.
 2. 2
  Brudgummen själv väl. Vistas rent och fräscht är ett måste. Bada regelbundet och hålla fingret-och tånaglar ren. Se till att huden är mjuk, slät och fri från skador. Många människor fokuserar på garvning eller blekning deras hud. Dock är färgen på deras partners hud inte vad som lockar de flesta killar är det touch, se till att återfukta, exfoliera och stanna hydrerade för att hålla huden så mjuk och smidig som möjligt.
  • Tvätta ansiktet två gånger om dagen - inte mer, inte mindre. En gång på morgonen och en gång innan sängen hjälper skära ner på finnar och hjälper till att minimera uppkomsten av stora porer. Var noga med att återfukta efter varje gång du tvättar ansiktet.
  • Raka benen och armhålor regelbundet. Överväg trimning / styling ditt könshår. (Detta är dock specifikt till den man som du försöker locka.)
  • Använd fin parfym. Ingenting driver en kille vild som en bra lukta människa. Överdriv inte men, bära en ljusmängden så att killen kan luktar det när han är nära dig. Du vill inte ha så mycket att alla kan lukta dig när du går in i rummet.
 3. 3
  Bär kläder som smickrar din kropp. Vi är inte alla födda med perfekta kroppar, det är det dåliga nyheter. Den goda nyheten är att vi kan ändra på det om vi jobbar på det. Under tiden, ge dig själv en känslomässig uppsving genom att bära kläder som passar dig:
  • Om du är tyngre i lår, inte bära jeans som är boot-cut eller utsvängda, eftersom de överdriver heft i benen.
  • Bär inte säckiga jackor eller sådana som är avsedda för män. Prova mer passande jackor i mer konservativa färger. Detta sätt dina jackor passar bättre med andra objekt i din garderob.
  • Om din mage är ännu inte mejslade (och det är okej, det är svårt att göra!) Undvika linnen och andra toppar som visar massor av hud (grimma toppar). Istället väljer tunikor och toppar bonde, kastar t-skjortor i för mer avslappnade tillfällen.
 4. 4
  Ta väl hand om ditt hår. Studier har visat att glänsande hår - särskilt om den är lång - är en viktig faktor i hur attraktiva kvinnor anses, förmodligen eftersom det är en utmärkt indikator på hälsan. Se till att få ändarna trimmas ofta så att du inte har några kluvna toppar. Håll håret rent och blankt, och överväga att växa ut, men inte försöka odla håret förbi den punkt där det naturligtvis ser bra ut, eftersom detta kommer att tynga ner och att det ser tilltufsad. Läs Hur får super glänsande hår för mer information.
  • Undvik att skada den genom över-styling. Som mest använda slag torrare och uträtning järn en gång i veckan. Män gillar kvinnor som kan klä upp och ser snygga, men de tenderar också att gilla kvinnor som idrotten en naturlig look.
  • Om långt hår inte vanligtvis ser bra ut på dig, välj en frisyr som smickrar din ansiktsform istället. Massor av kvinnor tycker att växla mellan kort och långt hår håller saker intressant!
  • Tror inte håret myter. Kontinuerligt kamma håret eller massera din hårbotten kommer inte att stimulera tillväxten, och inte heller kommer att täta klippningar gör håret växa snabbare. Det bästa sättet att behandla ditt hår är att:
   • Tvätta det sällan. En eller två gånger i veckan är vad många kvinnor med stort hår gör.
   • Använd djupa behandlingar varje gång på ett tag. Se till att fukt stannar i ditt lås längre.
   • Ät hälsosamt. Hår består huvudsakligen av protein. Om du äter bra och dricka mycket vatten, inte bara kommer ditt hår ser bra ut, men din kropp kommer också.
 5. 5
  Träna. Du gillar dina killar i form, eller hur? Tja surprise, surprise! Killar som deras partner passar också. Få utanför och få aktiva. Inte bara håller passar bra för ditt utseende, det är också bra för din hälsa. Kom bara ihåg att vara för mager är en avstängning, killar kan gilla trim, tonas kvinnor, men också gillar kurvor på de rätta ställena.
  • Motion varje dag om du kan, men minst 3 gånger i veckan rekommenderas. Gå en intramural idrottslag för vissa konkurrenskraftig, social roligt, eller gå med i en spinning klass på din lokala Y. Om du gör ingenting annat, försök att gå i 30 minuter varje dag.
  • Kvinnor kanske vill fokusera mer på uthållighet och toning, inte bygga muskler. Om du vill infoga styrketräning i din rutin (det är inte en dålig idé), gör låg vikt och hög upprepning att tona. Män som söker att bygga muskler gör hög vikt och låga repetitioner.
 6. 6
  Klänning Sexig varje gång på ett tag. Istället för att följa den senaste one-size-fits-del modetrend, stanna klassiska och tidlösa. Välj kläder som gör att du ser smal, framhäva din byst, eller plattare dina kurvor som behövs. Att synas subtilt sexig, prova en lite ren skjorta.
  • Lite klyvning är inte en dålig sak om du vill fånga en killes uppmärksamhet, men om du har mer klyvning ur skjortan än i det, lämnar du väldigt lite åt fantasin, vilket också kan vara en avstängning.
  • Sexiga underkläder är väldigt varmt att någon människa, så se till att välja något formsydd och feminin - kanske till och med en rem.

Del två: icke-fysiska egenskaper

 1. 1
  Le och vara vänlig. Studier visar att leende kvinnor tenderar att rankas som mer attraktiva. Se till att du vet hur man, aka "Duchenne leende," för maximal effekt. Smiling är en omedelbar sätt att se lättillgänglig, vilket kommer att göra män mycket troligare att slå upp en konversation med dig. Kom ihåg, killar gillar partner som de kan dela ett bra samtal och skratt med.
  • När du, vara utåtriktad men inte fränare, samma typ av charm du lockas att i framgångsrika, självsäkra, ned-till-jord killar är vad killar lockas till hos kvinnor. Subtil är bättre än i-ditt-ansikte.
  • Lär dig att flirta med kroppsspråk. Ler kommer att komma långt om du låter det, men som en stor skål, kan det inte stå ensam. Sätt lite andra metoder på din tallrik - med hjälp av dina läppar, höfter, och även ögonbryn.
 2. 2
  Ge dig själv möjligheter att lyckas. Ställ inte upp dig för misslyckande. Killar och tjejer både sätta sig i situationer där de är mer benägna att misslyckas än att inte. Det är olyckligt, eftersom kärleken är redan hård. Det betyder inte att du inte kan skjuta för stjärnorna, det betyder bara att du inte kan klaga på att världen är inte rättvis när din plan inte fungerar.
  • Bli inte inblandad i affärer eller med fusk män. Förhållanden är avsedda för två personer. Om du är den tredje personen som blir inblandade, är du sannolikt att få den korta änden av pinnen när hans flickvän får reda på. Även om han gör slut med henne, är det att stoppa honom från otrogen mot dig?
  • Ge killarna som gillar dig en chans. De får inte vara så attraktiv, rolig, eller perfekt, men du vet att de gillar dig. Plocka det bästa ur gruppen och gå ut på en dag. Om det inte fungerar, du gav det en chans. Om den gör det, gjorde du det att hända. Tänk hur bra du skulle känna om den perfekta killen gav dig en chans till kärlek?
  • Förvara inte upprepa dina misstag. Alla gör misstag i kärlek. Vi väljer ibland fel kille och han går all över oss och gör en röra av relationen. Det är okej - alla gör det. Vad många människor inte göra är att lära av sina misstag. Om du inte lära av misslyckanden, kommer du att attrahera fel typ av kille - om och om igen.
 3. 3
  Utveckla din känslomässiga kondition. Män är inte kända för sin önskan att vara runt tumultartade kvinnor. För att vara mer centrerad, arbeta på att förstå dina känslor och, om nödvändigt, hantera känslomässig smärta. Om du har en historia av störda relationer, se till att du vet hur man både har en sund relation och känna igen en manipulativ eller kontrollerande man.
  • Försök att vara optimistisk istället för pessimistisk. Om du inte är naturligt pessimistisk och tror inte att du kan ändra, kommer att vara optimistisk hjälpa dig att må bättre om dig själv. Kvinnor som känner sig bättre om sig själva locka fler män.
  • Vara lekfull. Utveckla en lekfull inställning till livet. Studier har visat att kvinnor som är lekfull är mer attraktiva. Just när du trodde att vara en gammal stick-in-the-mud var det enda att få dig!
 4. 4
  Vara social. Du kommer inte att locka män genom att sitta i vardagsrummet tittar på sena repriser av Bewitched. Du måste sätta dig där ute, även om det är skrämmande.
  • Börja i liten skala. Gå ut med en grupp av dina vänner när du normalt inte skulle. Du kan träffa någon. Att hitta rätt man är en lek med siffror. Om du ger dig själv mer och mer chanser, så småningom kommer det att hända!
  • Be dina vänner om hjälp. Det kan låta gammaldags, men be dina vänner att ställa dig upp med en kille på en dag. Dina vänner är tänkta att känna dig riktigt bra. Detta gör dem expert äktenskapsmäklare, åtminstone i teorin!
  • Använd internet. Försök online dating. Gör en ärlig profil av dig själv och börja meddelandehantering med killar du verkar gilla. Gå ut med dem på en offentlig datum och se om du träffar bort det. Det är inget fel med att försöka och misslyckas, minns du? Det finns all uppsidan i världen med att försöka. Du kan slå en home run.
 5. 5
  Var dig själv. När du har det utseende och stil du är bekväm och trygg med, tänk bara på att vara nere till jorden, ärlig, och ha kul. Efter allt, det är därför du är i spelet: att ha kul och vara glad. Om du försöker att besluta om en stil eller attityd för att imponera på någon, kommer de att se till slut igenom det eftersom du kommer att vara ständigt upprätthålla en persona, och de kommer att se dig som en svag individ. Var glad och, det finns gott om bra killar där ute som kommer att gilla dig för din personlighet, och i sin tur kommer du både att bli mycket lyckligare.

Varningar

 • Bär inte för mycket smink. En hel del killar som naturlig skönhet över falska Hollywood glamour. Åtminstone vill de flesta killar inte partners med målade-på ansikten. Läs Hur ansöker makeup för en naturlig look för tips.