Wka

Hur prata med kändisar

Tänk så här: Du går på gatan och plötsligt ser du din favorit kändis går förbi! Hur beter dig runt en kändis? Hur beter dig som en vanlig fläkt? Hur frågar du dem om en autograf? Bara läsa på!

Obs: denna sida förutsätter att du möter en slumpmässig kändis slumpmässigt, inte vid en planerad händelse som ett möte och-hälsar eller konvention.

Steg

Hur prata med kändisar. Nonchalant närma sig honom eller henne.
Hur prata med kändisar. Nonchalant närma sig honom eller henne.
 1. 1
  Nonchalant närma sig honom eller henne. Håll sammansatt. Börja inte flippar ut och börjar skrika. Du kan skrämma den personen bort. Bara för att de är kändisar betyder inte att de tycker om att höra fansen skrika i deras ansikte.
 2. 2
  Försök att få ögonkontakt och le. Att göra detta kommer att ge dig förtroende och du kommer att kunna hålla nerverna. Det kommer att bekräfta din närvaro och låt dem veta, "Hey! Jag är här och intresserad!" Kom ihåg att le, det kommer att få dig att verka vänlig och approachable.Try inte le så länge att det kryper ut dem, dock.
 3. 3
  Vänta på din cue. Om han / hon erkänner det med en liknande icke-verbal gest, är det din chans att säga, "Hallå där. Hur mår du?" eller något i den stilen. Om han / hon ignorerar dig, ge upp och gå därifrån. S / han förmodligen inte vill bli störd. Om de svarar, starta din konversation.
 4. 4
  Snacka om vanliga saker. Försök att prata om vanliga vardagliga saker, saker du skulle prata om med någon annan person. Se till att samtalet har ett betydelsefullt syfte och du är inte bara chitchatting. Bry dig inte frågar dem om vädret.
 5. 5
  Håll det kort. De har inte all tid i världen, och så mycket som de älskar sina fans, skulle de troligen helst inte höra din livshistoria. Snacka om ett par minuter och sedan avsluta samtalet.
 6. 6
  Se till att du stänger samtalet, inte henne / honom. Prata inte för länge om hon / han inte verkar intresserade. Exempel: ". Det var verkligen trevligt att prata med er, men jag måste gå Skulle du kunna underteckna detta lilla papper för mig?"
 7. 7
  Kom ihåg att tacka dem. Om hon / han tvingar, säger "Tack" och gå därifrån med en liten våg.
 8. 8
  Bli inte arg om de inte kommer att ge din sin autograf. Om hon / han vägrar, säger "jaha, det är okej. Jag fortfarande haft möte dig. Ha en trevlig dag." En graciös slut är alltid bäst.
 9. 9
  Försök att inte föreslå. De kommer sannolikt att säga nej.
 10. 10
  Fråga inte efter ett telefonnummer eller adress. De kommer sannolikt att förneka. De kan känna att det är en integritetskränkning, och det kommer att göra situationen känns obekväm.

Tips

 • Om han / hon berömmer dig, säga "tack." Var inte prålig eller inbilsk om dig själv, eftersom de inte känner oss heller.
 • Lär känna honom eller henne, men inte vara en stalker. Försök och prata med dem om deras karriär. Ställ allmänna frågor som "Hur blev du så professionell?" eller tala om för dem hur mycket du gillar henne / honom.
 • Behandla honom som du skulle behandla någon annan person du möter i allmänhet. Vi är alla människor.
 • Prata inte som en journalist. Prata som om du pratar med din vän. De vill inte att förhöras. Om du är en journalist, inte skriva om din casual, nonchalant konversation till allmänheten. Det är inte ditt jobb att transkribera måfå möter-ups.
 • Kom ihåg: så mycket som vi vet deras namn och ett gäng andra trivial information om dem, vet vi inte dem! Förvänta dig inte att han ska agera på dina egna förväntningar och intryck av honom, att döma enbart från offentlig information, som inte kan vara korrekt alls.
 • Var artig och respektfull.
 • Vissa människor tycker inte om att prata om sitt arbete om det inte är något att vara stolt över, så är generiskt i din konversation.
 • Om du undrar var du ska gå för att eventuellt prata med en kändis eller två, (kanske om du har tur, mer!) Går till sajter som Stickam, Myspace, eller sök på nätet och kolla för att se om kändis kommer någonstans för en intervju på en show, en signering, eller något i stil. Dessutom kan du lyssna på radio för att se om kändis är på en konsert, om han eller hon är en sångerska eftersom vissa radiostationer har tävlingar där du kan träffa kändisar.

Varningar

 • Gå inte ringa upp ett gäng av dina vänner att komma och träffa kändisar, det kommer bara att göra honom / henne obekväm.
 • Kom ihåg den gyllene regeln. Behandla andra hur du vill bli behandlad.
 • Skrik inte.
 • Följ inte honom / henne.
 • Närma dig aldrig en kändis i en restaurang eller bar medan han äter, särskilt om han är med någon speciell.
 • Förlora kameran. Det är inte en fotosession. Hur skulle du känna om någon ständigt blixtrade bilder på dig utan någon uppenbar anledning?
 • Inte diskutera skvaller och rykten.
 • Om de är upptagna, är det förmodligen bättre att bara låta dem gå och tacka dem för deras tid. Många människor har kändisar de vill träffa, men bara ett fåtal får att uppnå detta mål!
 • Du måste också titta på vilken stad du är i, alltför. I vissa länder, när en kändis är i en storstad, kan de ändå ses offentligt med några enorma reaktioner, även om du är Miley Cyrus, Selena Gomez, eller Justin Bieber. Så i dessa fall skulle en normal konversation som du med din vän skulle räcka, och det dessa städer, är det svårt att dra stora skaror, men i mindre städer, så du kan vara ganska varm och dra mer intresse från andra. Motsatsen kan hända också, så justera. Du kan även få stjärnor som behandlas som kungligheter med en massa fans i Europa, men är en okänd i Australien eller omvänt, alltför. Då i så fall, bara prata med honom naturligt.
 • Aldrig ifrågasätta hans personliga liv.
 • Var medveten om posers som låtsas vara en kändis. Leta efter saker som säger att det är en officiell sida av kändis. De flesta officiella sidorna har ett märke som säger att det är officiellt. De skulle ha bilder på bilder som inte är foton du hittar enkelt på internet, och video och / eller ljud av dem.

Saker du behöver

 • Notepad (för autograf)
 • Pen
 • Ett leende för att höja stämningen