Wka

Hur man har ett bättre socialt liv

Det finns vissa människor som alla vet, och de har vänner överallt. Vill du ha ett bättre socialt liv? Det är enklare än du tror. Läs på!

Steg

Hur man har ett bättre socialt liv. Var trygg i dig själv.
Hur man har ett bättre socialt liv. Var trygg i dig själv.
 1. 1
  Var trygg i dig själv. Om du är säker, kan du göra något. Om du inte känner dig säker, fejka. Men för att verkligen vara säker, bör du:
  • Tänk på dina egenskaper oftare. Vilka är de bra saker om dig? Är du en trevlig person? Bryr du dig om andra? Är du smart?
  • Också bryr sig inte mycket om dina fel, eftersom ingen är perfekt, inte ens de vackra modeller du ser omkring. Verkligen, de verkar bara vara perfekt, men ta bort all deras smink och lyssna på deras problem och du kommer att se att de är så ofullkomliga som alla andra.
  • Tro mig, hur man ser inte räknas, eftersom en dag det hela kommer att sluta, och vem du är kommer för evigt, så vara nöjd med vem du är, inte vad du är.
 2. 2
  Vara snygg! Klä på ett coolt sätt, och nej, du behöver inte klä sig som alla modeller eller klä på samma sätt alla andra är. Att vara snygg handlar om att visa vem du är genom ditt sätt att klä sig, men på ett coolt sätt som gör att du känner dig bekväm men ser bra ut. Shoppa för kläder som gör att du känner dig bekväm och snygg.
 3. 3
  Ge dig själv en makeover om du känner för det. Du behöver inte ändra ditt utseende för att se ut precis som super heta modell. Ändra ditt utseende för att må bättre om dig själv, inte för att behaga alla andra.
 4. 4
  Gå ut oftare. Om du inte går ut, kommer du att möta inte nya människor. Det finns massor av saker som händer, så bjuda in en vän att gå med dig eller om du har några vänner sedan gå själv sedan gå ut och leta efter lite kul helt. Gå till platser som har många människor, liksom köpcentret eller gymnasiet.
 5. 5
  Gör vänner överallt. Ok, kanske det är inte så lätt för vissa människor. Men det är faktiskt ganska enkelt:
  • Tja, skaffa vänner snabbt handlar om att le, tala ditt sinne högt nog så att folk kan höra och göra ögonkontakt. Allt du behöver göra är att gå upp till folk och presentera dig själv och bara göra det.
  • Ok, om du är i gallerian eller någon annanstans, kan det vara ganska konstigt att gå upp till någon och berätta ditt namn, så ett bra sätt att starta en konversation med någon bara betalar en komplimang på sin outfit och sedan göra vad jag sade tidigare att få vänner.
  • Var cool, och att vara cool du måste vara avslappnad, orsakar vara nervös kommer bara få dig att se patetisk och definitivt häftig.
 6. 6
  Utveckla relationer. Om du har träffat någon, hålla kontakt, annars kommer de att glömma dig. Prata med dem ibland, kalla dem och uppmana dem att gå till biografen eller bara umgås, men låt dem inte glömma dig. Om du har Facebook, få sin facebook också så att ni kan hålla kontakten genom Facebook. Om de inte har Facebook, använder MSN, Skype, e-post och / eller sms-.
 7. 7
  Flört. När du ser någon som verkar intressant eller som fångade ögonen, inte vara nervös, helt enkelt göra ögonkontakt och säga något i stil med, "Du har läckra läppar." Detta kommer att få dem att känna omedelbart fascinerad och ansluten till dig. Om du bestämmer dig för att prata med dem, bara vara dig själv och alltid vara cool. Var inte häftig. Du har gjort det hela ditt liv.
 8. 8
  Ha kul och älskar livet! Vissa människor säger att livet är orättvist, men det är inte det liv som är orättvist, det är världen som är orättvist, inte livet. Försök att leva ditt liv på bästa sätt som möjligt och även om världen är lite orättvist ibland, det finns alltid något där ute för att få dig att le, eller hur? (Ok, det var lite kliché, men det kommer alltid att vara sant.)

Tips

 • Ingen är perfekt, en del människor ser bara perfekt, men i verkligheten är de inte.
 • Inte heller bara för att någon ger dig sitt mobilnummer inte betyda att de vill att du ska skicka dem en text var 5 minuter. Endast text någon varje dag om de är en av dina bästa vänner. Även om de inte svarar, inte galen, skicka meddelandet, eller tror att denna person inte gillar dig. Svarar inte kan innebära en mängd olika saker: det kan betyda att deras telefon fick förlorade eller stulna, kan det betyda att deras plan endast tillåter ett visst antal texter, kan det betyda att de är jordade, eller kanske de bara inte var i ett humör att prata. Låt dem texten du först ibland.
 • Kom ihåg att livet är bra, inte orättvist. Den enda orättvis är världen.
 • Ta inte saker alltför allvarligt. Spela rolig oftare.
 • Starta inte en konversation med någon varje gång de är på nätet, särskilt om du inte är nära vänner med den här personen. Detta kommer att få dem att känna irriterad och creeped ut. Även om denna personen är av motsatt kön, kan de känna att du slår på dem - och om du verkligen vill träffa dem, är att en dålig sak!
 • Var dig själv och älska dina egenskaper! Att vara en trevlig person är mycket viktigare än att vara vacker, eftersom en trevlig personlighet varar för evigt, och skönhet är något som tiden kan ta bort, om du inte har en massa pengar för plastikkirurgi.
 • Det kan definitivt vara svårt att hålla kontakten med vänner som går till olika skolor, men det innebär absolut inte att alla dina vänner har att gå i samma skola som dig, eller att du måste sluta vara vän med någon när de byta skola! I själva verket är det bra att få vänner utanför skolan, för om du byter skola eller att du har en fallande-out med dina skolkamrater, då du fortfarande har folk att umgås med! Det är fullt möjligt att vara nära vän med någon som går till en annan skola, behöver du bara sätta in lite mer ansträngning.
 • Om någon bjuder in dig till sin födelsedagsfest, är detta ett gott tecken! Det innebär att de nästan definitivt anser dig en vän. Du behöver inte gå på festen om du inte vill, eller om du har andra åtaganden för den dagen. Men om någon har bjudit in dig till sin födelsedagsfest, så ska du nog bjuda in dem till din. Men om du inte vill bjuda in denna person, behöver du inte, bara inte skryta med dem om den enorma parti som de inte var inbjudna till. Och också, inte bara för att någon inte bjuda in dig till sin födelsedagsfest inte alltid betyda att de inte är din vän - det kan också betyda att de bara ville ha en familj födelsedagsfest, eller att de bara ville ha en liten fest med en eller två av sina bästa vänner, eller att din inbjudan gick vilse i posten, eller kanske deras föräldrar satt en gräns för hur många människor de kunde bjuda.
 • Vara cool handlar om att vara avslappnad.
 • Presentera dina nya vänner till dina andra vänner. Men försök att inte bli svartsjuk om de vänner du införa hamna närmare med varandra än med dig (det händer en hel del).
 • Sleepovers är för vänner som du känner väl. De behöver inte vara din bästa vän i universum, men du bör känna dem ganska väl innan du bjuda in dem till en sleepover, eller acceptera en inbjudan till en sleepover på deras hus.
 • Inte bara göra vänner i en klicken i skolan. Vara vänner med "goter", de "nördar", de "populars," de "jocks," de "artistisk" människor, och "normaler." Låt oss säga att du bara har vänner i den populära klicken, och sedan de alla vända mot dig. Precis vad som sades ovan, om du bara hade vänner i den klicken, så det är inte bra för nu har du inga vänner alls, medan om du har vänner i de andra gäng också, du har fortfarande gott om folk att umgås med på skolan!

Varningar

 • Bryr sig inte om du får vissa människor avundsjuk på dig. Alla som är socialt framgångsrika har människor som är avundsjuka på dem.
 • Var inte någon du inte! Detta kommer bara att göra dig mindre lättillgänglig.
 • Var mycket försiktig med vem du litar på med hemligheter. Säg inte personliga eller pinsamma saker till någon annan än dina bästa vänner, om du inte vill bli knivhuggen i ryggen - detta är särskilt viktigt om du är i högstadiet eller gymnasiet. Detta går åt båda hållen - om en vän har anförtrott dig, inte berätta för någon annan vad de sagt. Bara göra ett undantag i extrema fall, t.ex. om någons liv är i fara. Om din vän har blivit självmordsbenägen, eller använder illegala droger, då är det ditt ansvar som deras vän för att få hjälp för dem.
 • Kom ihåg: dina vänner har andra vänner också!
 • Låt inte folk få dig ner när de ringer dig namn och grejer, eftersom de är avundsjuka på dig.
 • Inte spendera all din tid med dina vänner. Du har att spendera tid med din familj också! (Och din betydande andra, om du har en!)