Wka

Hur man träffa en tjej på en fest

Parterna är en av de bästa ställen att träffa kvinnor, särskilt för dem som inte är av laglig dricka ålder. De kan också vara mycket skrämmande. Att vara omgiven av massor av heta tjejer kan göra vem som helst nervös, och massor av konkurrens bland män kan vara stressande. Följ dessa steg och du kommer inte längre samtal få som "få tur."

Steg

Hur man träffa en tjej på en fest. Prep själv.
Hur man träffa en tjej på en fest. Prep själv.
 1. 1
  Prep själv. Första saker först: bär din favorit kläder. Om du precis köpt en ny skjorta satte den på. Bara bära kläder som gör att du känner dig bekväm, självsäker, och se till att i ditt huvud du vet att du ser bra ut i dem. Prepping innebär också lukta gott, så ta en dusch, rakning, och sätta på din favorit parfym. Samtidigt få duschat och klätt, spela din favoritmusik så att du kommer bli strömförande och i partiet humör. Detta kommer att hjälpa dig att rensa huvudet av spänningar och få dig pumpas gå ut och träffa kvinnor.
 2. 2
  Pre-party. Innan du kommer till själva partiet, få några vänner tillsammans (helst på din plats) och börja umgås. Har några drinkar för att lossa upp dig själv innan du går in i partiet. Kontrollera att det finns musik på förfest för att få dig och dina vänner på samma nivå. Var noga med att inte dricka för mycket dock! Du vill inte visa upp för full för att själva partiet.
 3. 3
  Visa värde. Visa upp med en grupp vänner och / eller har dina vänner hälsar du vid dörren. Se till att du är glada över att se alla du känner på festen och de kommer att vara glada att se dig också. Flickor märker en killes närvaro när han går in i ett rum och folk hoppar upp för att hälsa på honom. Det förmedlar en hög social status och en tjej bara kan bli attraherad av dig innan du ens säga hej.
 4. 4
  Få i zonen. Omfattning ut partiet och känna vibe. Då, vara över det! Du behöver din energi nivå är som störst. Springa runt till olika grupper av vänner och främlingar och starta konversationer. Du kommer att se roligt och sällskaplig. Flickor kommer att märka detta och de kommer att vara mer avslappnad omkring dig om folk verkar gilla dig. Om du har tur, kommer någon från den av de grupper du interagerar med introducera dig till den söta tjejen du har kollat ​​ut.
 5. 5
  Prata med henne! Agera inte blyg eller nervös. Inte bara stå runt titta på tjejen som du vill prata med några sekunders mellanrum. Flickor kan lukta osäkerhet från en mil bort och det är en stor turn off. Hitta någon ursäkt för att prata med henne (använd din miljö, prata om någon ni båda kanske vet, märker något om henne).
 6. 6
  Flirt hårt! Flirta kan innebära någon typ av lekfulla retas. Utmana henne till en dricka spel eller bjuda in henne att vara din partner. Detta kommer att öppna upp en massa dörrar för flirta (retas med henne om hon missar i beer pong, klandra henne för att förlora en match på ett lekfullt sätt osv). Fortsätt ha kul med henne så mycket som möjligt och inte sluta bygga attraktion. Om hon skrattar och lekfullt stansar dig medan du flirta detta är en bra sak! Undvik normala "intervju" konversationer som "var bor du?" och "vad gör du?" Håll samtalet roligt och underhållande. Berätta för henne en cool story, retas med henne lite, göra narr av några av de berusade personer på festen etc.
 7. 7
  Dansa med henne. Om ni två inte har lätt vidröra varandra under din flirtiga konversationer detta är ett bra sätt att få fysisk. Kontrollera att du har några danssteg eftersom det kan vara en verklig stänger om en kille inte kan dansa. Nu behöver du inte vara ett proffs, men om hon gillar hur du dansar, kommer attraktionen att förstärkas ännu mer. Om ni två är verkligen gräva varandra på denna punkt och du känner det, kan du gå direkt till att göra ditt drag.
 8. 8
  Ge henne utrymme. Detta innebär inte fastnar runt henne hela natten. Låt henne ha kul med sina vänner, och visa henne att du har kul med dina vänner också. Efter henne runt hela natten visar att du är klängig och behövande som är extremt oattraktivt. Dessutom kommer ge henne utrymme att ge henne tid att tänka på dig och saknar dig. Under denna tid, lugn, cool, och i kontroll. Var inte avundsjuk om du ser andra killar pratar med henne. Agera som om du redan har det i väskan, och hon kommer att märka. Detta steg kan gå i någon ordning i listan efter att du har börjat flirtiga konversation med henne, och du kan göra detta flera gånger genom ut natten (ett bra tillfälle att träffa andra tjejer också!).
 9. 9
  Gör ditt drag. Efter att ha gett henne lite utrymme, låt henne komma tillbaka till dig (och om hon inte gör det, bara få ögonkontakt, le, och starta konversationen tillbaka upp). Om hon ger dig syna och har all sin uppmärksamhet på dig, vänta på rätt ögonblick i samtalet som en paus efter något roligt eller flörtig medan du tittar på varandra och kyssa henne. Om du är rädd att hon inte är den typ av tjej som hakar upp på en fest eller om hennes vänner håller sitt öga på dig, ta tag i hennes telefonnummer.
 10. 10
  Ha en spelplan. Parterna kan kortlivad. Räkna med att polisen bryta upp och ha en plats att gå efter med henne. Dessutom vet var du sover. Säkra ett rum i huset eller har en plats att krascha nära till festen så att du kan ta med henne tillbaka. Om det inte är din avsikt, helt enkelt tala om för henne att du kommer att ringa henne i slutet av natten och kyssa henne godnatt.