Wka

Hur man står ut i sociala sammankomster och fester

Får du någonsin trött på att vara den enda person på festen som sitter ensam i ett hörn tittar alla andra dans, småprat, få nya vänner och ha kul? Alla vill till sociala evenemang och fester då och då. Ja, även de blyga! Om du är i allmänhet en, kan vissa av dessa saker verkar svårt att göra i början. Inget behov av att svettas! Det är normalt. När du pressar dig själv att göra det en gång, du `ll märker själv att göra det mer och mer. Det kommer alla att börja komma naturligt. Innan du vet det, du `ll vara festens!

Steg

Hur man står ut i sociala sammankomster och fester. Ha en rolig, ljus klädsel.
Hur man står ut i sociala sammankomster och fester. Ha en rolig, ljus klädsel.
 1. 1
  Vara välvårdad . Se till att du duschat innan det blir till evenemanget! Städning / personlig hygien är avgörande. (Girls:. Använd naturlig makeup, överdriven det kommer inte att fungera) Använd deodorant, borsta tänderna, rengör öronen, sätta på en behaglig doft av just din smak, gå till salongen och få en ny frisyr, vaxa ögonbrynen, få en manikyr / pedikyr. Ge dig själv en rolig ny look som passar din personliga stil.
 2. 2
  Ha en rolig, ljus klädsel. Se till att det får dig att känna dig vacker! Detta kan definitivt öka ditt självförtroende och få folk att lägga märke till dig.
 3. 3
  Vara bekväm med dig själv. Var dig själv. Var fri pigg. Var inte alltför självmedveten! Var självsäker. Om du inte är - låtsas att du är säker. Detta kan innebära att utmana dig själv på ett sätt du aldrig tänkt på tidigare, men du skulle bli förvånad över hur bra det kan få dig att känna när du gör det. När man pratar med någon, inte tänka på dig själv eller vad den andra personen kanske tänker om dig om de inte ger dig konstiga blickar. Det kan göra dig mer nervös, och det kan visa. men fokus på den andra personen istället. Ställ frågor, le, vara uppmärksamma på vad de säger, och ser dem i ögonen.
 4. 4
  Le ljust! Detta är viktigt. Alltid med ett leende på ger ut positiva vibbar och gör att människor känner sig mer bekväm omkring dig och gör att du ser mer tillgänglig.
 5. 5
  Var artig och vänlig. Om någon talar till dig, vara intresserad av vad de har att säga. Nicka ibland, kasta in ett "Yeah", "Uh huh", "Jag ser", "Oh cool" eller något som tyder på att du faktiskt lyssnar på dem och inte somna. Om du gillar någons skor, berätta! Komplimang personer. En god tanke om någon är värdelös om den inte sägs högt. Dock var inte fejk! Säg inte att du gillar någons nya frisyr om du tycker det är motbjudande. Var riktig och ärlig. Dina tankar kommer att värderas.
 6. 6
  Försök att prata med alla. Inte alltid förvänta sig att andra ska inleda konversationen. Om de inte känner några vibbar som kommer från dig, är chansen att de inte kommer att vara alltför intresserade av att prata med dig heller. Så, prata med folk! Fråga hur de gör, om de ska ha en bra tid så länge, om de sprang in några vänner, vad är nytt i sitt liv sistone, Stick etc. inte en grupp av vänner hela tiden (men don ' t dike dem heller). Flytta runt lite, försök att interagera med så många människor som möjligt. Som för de människor du inte känner -. Smile ljusa, ögonkontakt, göra konversation och visa dem att du är en person med en fantastisk personlighet som är värt att lära känna. En viktig regel för att göra bra samtal är inte att hålla med om allt de säger. Du är en individ. Uttryck dina åsikter! Dessutom, folk älskar att prata om sig själva. Så, lyssna på dem när de pratar med dig!
 7. 7
  Ha en. Veta när man ska vara seriös, men knäcka ett skämt då och då eller använder din intelligens kan definitivt lätta upp stämningen. Dela en rolig situation du har varit i. Skratt är en av de bästa sätten att locka en publik. Detta kommer också att få människor att minnas dig som en rolig person som de gillar att vara med!
 8. 8
  Gör något oväntat. Hoppa i poolen, byst loss på dansgolvet som ingen ser, knäcka en dum skämt, vara kvick, spela ett practical joke på någon, go crazy! Detta kommer att få människor att minnas dig - och du är där kan möjligen vara höjdpunkten av händelsen! Överdriv inte, dock. Du kan riskera att se uppmärksamheten svalt eller lite over the top. Var original och smakfulla, inte dumt och motbjudande.
 9. 9
  Låt lös när du skrattar. En person skrattar högt, och en person som skrattar högt får uppmärksamhet. Tänk Cameron Diaz, hon har ett ökänt udda skratt. Skrattar åt skämt eller situationer visar en självsäker, lättsam humor och gör andra vill vara omkring dig.
 10. 10
  Vara nöjd överlag. För att sammanfatta det hela, bara vara glad! Smile, vara söt, skratta om någon berättar ett skämt. Detta ger dig en lyckligare glöd och berättar för folk att du är nöjd och har upp till en bra tid.

Tips

 • The Entry: Håll en god hållning. Stå upp rakt när du går i. Försök att inte sloka. Le och få ögonkontakt. Leta efter någon som du känner. Hälsen dem som känner igen dig. Säg "hej" om du stöter på några vänner. Presentera dig till personer du inte känner.
 • Kroppsspråk kan bidra till den första intryck av andra om dig. Inte stå runt titta på telefonen eller ständigt se upptagen eller uttråkad, kommer folk att närma dig inte. Istället gå runt, prata med folk, skaffa vänner och du ska vara säker på att sticka ut.
 • Exit: Låt alla vet att du lämnar. Tacka värden och säga att du hade en bra tid. Säg "Det var trevligt att träffa dig" till folk du just träffat. Smile när du gör din exit.
 • "Outstaying din Välkommen". Om du är med gamla kompisar och du planerar att sova där man landar och diskutera nattens aktiviteter över frukost, är du i en av de få situationer där detta inte gäller. I de flesta parti situationer, kommer du att bli ihågkommen som bäst om du gör din entré, umgås, och gör din exit innan folk vill att du lämnar.

Varningar

 • Försöker för hårt att vara märkt kan slå tillbaka. Andra människor kommer att veta när du försöker för hårt, så att inte driva det för mycket! Låt det hela kommer naturligt.
 • Kom ihåg att du är där för att ha en bra tid, inte bara för att imponera på folk. Att försöka "få uppmärksamhet" inte kommer att ge dig mycket tillfredsställelse om du inte gör det av rätt anledning.
 • Försök inte att vara något du inte är. Du behöver inte förändra sig själv för att få uppmärksamhet, behöver du bara utmana dig själv på något sätt. Var bara dig själv.
 • Var inte alltför galen eller dum eller folk kommer tro att du är lite konstig. Men det är bra att ha en bra tid, kom bara ihåg att vara lugn, cool, och samlas.