Wka

Hur att sluta vara osynlig för andra människor

Ibland kan vi alla känna som om en viss person, eller att samhället som helhet, har tagit på sig att få oss att känna osynlig. Detta kan bero på våra egna sociala åtgärder (eller brist därav), eller kanske ett enkelt missförstånd som de tips en person tappar när de ta notis om dig. Följande steg kan bidra till din sociala synlighet.

Steg

Hur att sluta vara osynlig för andra människor. Förtroende är namnet på spelet.
Hur att sluta vara osynlig för andra människor. Förtroende är namnet på spelet.
 1. 1
  Undersöka frågan. Har du problem med att få folk att lägga märke till dig eftersom du har svårt att prata med dem. Talar du framgångsrikt folk, men har en svår tid att lämna ett intryck? För att åtgärda problemet måste du först förstå det.
 2. 2
  Få resultat. Kanske en enkel boost av självförtroende som krävs för att få bollen i rullning på din väg till social synlighet. Gör något galet, tokiga, och utgående att få lite uppmärksamhet med människor du kommer förmodligen aldrig att se igen. Yell på en fullsatt buss eller hög fem en slumpmässig person på gatan. Genom att göra detta kommer du att ha säkrat din synlighet i minst en dag. Dessa människor kommer sannolikt att gå hem och berätta för andra om sina erfarenheter med dig. Du kommer att finna det mycket lättare att ha en normal konversation med andra efter att du har lyckats gått utöver de sociala normer.
 3. 3
  Förtroende är namnet på spelet. Människor tenderar att märka någon som håller huvudet högt, och avger en aura av självförtroende. De kan känna att denna person har självkänsla, vilket ska respekteras. Gör något för dig själv! Köp en ny klänning med matchande skor, eller nya jeans. När du känner dig bra om dig själv, andra kommer att märka och fastna i den sprudlande känsla tillsammans med dig.
 4. 4
  Acceptera det faktum att du är bara människa, tillsammans med alla andra. Du är inte bättre än den person som du försöker att väcka intresse, och de är inte bättre än dig. De har styrka, skönhet, svaghet, och ett behov av att bli accepterad, precis som du gör. Det är en allmänt accepterad teori titeln "Maslows behov", som anger att det finns en pyramid av mänskliga behov där de högre behoven kan endast uppfyllas så snart behoven under den har tagits om hand. Denna pyramid, från bottom-up, är följande: fysiologiska behov (mat, vatten), behoven av säkerhet och trygghet (tak över huvudet), behovet av kärlek och tillhörighet, behoven av självkänsla, och behovet av att aktualisera jaget. Om du tar dig tid att uppskatta denna teori, kommer du att inse att du är på samma våglängd som någon annan människa på denna jord, och med denna förståelse kommer du att ha en mycket lättare tid att lämna ett intryck.

Tips

 • Det är viktigt att må bra om dig själv. Din attityd måste vara positiv.
 • Säg till dig själv hur säker du är. Du kanske inte tror det från början, men ju mer du säger själv "Jag är en självsäker person", desto lättare blir det att känna sig trygga. Ditt undermedvetna kommer att tro att du är säker på om det är sagt tillräckligt ofta.
 • Förstå att människor inte kommer att skrika jag märker dig när du uppnå synlighet. Det finns subtila tecken människor avger när du har väckt deras intresse. Leta efter dessa, och engagera sig i samtal med den personen när du ser dem.
 • Den motsatta könet är inte de enda människor där ute. Folk får ibland in i tankesättet att hela deras sociala liv måste inriktas på jakt efter en partner. Utöka din grupp av bekanta som är strikt "vän-bara" kan vara lättare och kan vara ett bra sätt att underlätta dig i din nya livsstil synlighet.
 • När du känner dig säker på att du inte längre kommer att vara osynlig. Du kommer att kunna prata ditt föredrag och höras.