Wka

Hur man har en bra tid på en frat party

Inte säker på vad man ska ha? När att visa upp? Hur att faktiskt prata med den slumpmässiga cutie? Tja, är vi! Låt oss visa dig.

Steg

Hur man har en bra tid på en frat party. Visa inte upp för tidigt.
Hur man har en bra tid på en frat party. Visa inte upp för tidigt.
 1. 1
  Visa inte upp för tidigt. Dit när festen är i full gång, företrädesvis från 11:30 till 12:00. Detta gör andra tycker att du är en rad personer som går till partier hela tiden, och därför ett frat party är "no big deal". Även om du verkligen är super stoked om att gå, visar upp sent kommer bara ser cool.
 2. 2
  Bär något bekvämt, men lämpligt.
  • Killar, kommer en fin pikétröja göra för en amerikansk part (en knapp nere för dagtid) - du vill inte vara alltför uppklädd och därför betecknas som ett "verktyg" av frat pojkar. Bär inte något från Abercrombie, Hollister, europeisk Eagle, eller (gud förbjude) Aéropostale. Om du inte har råd Polo, gå till en outlet. Och aldrig klä i temat om du inte är en broder, en rush, eller en god vän vars egen frat är på skyddstillsyn.
  • Flickor - något som passar bra och du känner dig säker på, så länge det inte är alltför avslöjande. Mycket få tjejer tycker att famlade genom slumpmässiga berusad college dudes.
  • Nedre raden: vara smakfulla, oavsett om du är en kille eller tjej.
 3. 3
  Kom med någon. Ta minst en annan person med dig som du vet, så om du kommer dit och alla det verkar vara en fullständig främling, kan du åtminstone chat upp ditt parti kompis tills du lösa in i atmosfären nog att börja prata med randoms.
 4. 4
  Prata med främlingar. Ignorera vad din mamma sa för 10 år sedan. Människor på fester (särskilt den broderliga sorten) är i allmänhet en) onykter, eller b) hämningslöst genom mörk belysning och partystämning. Därför är det oftast säkert att vara vänligare än vanligt här. Även om någon råkar få en drink samtidigt som du, börja chatta upp dem! I denna situation är detta inte uppfattas som obehagligt eller konstig.
 5. 5
  Lämna när festen är still going strong. En bra regel att följa är att lämna runt 1:30 till 1:45, beroende på radness av partiet. Om det är särskilt bra, kan det vara frestande att stanna längre tid att njuta mer av partiet. Undvik detta till varje pris. Innan du vet ordet av kommer det vara 3 på morgonen och du kommer att bli en av de två personer kvar på festen och är fysiskt utsparkad av en trött och onykter broderskap bror. Inte coolt.

Tips

 • Tjejer och killar: Titta på dina drycker vid alla tidpunkter. Häll din egen om du kan, om inte, titta på personen förbereder det. Aldrig satt ner. Bär den med dig på dansgolvet om du måste.
 • Extra deodorant, parfym och parfym är ett måste. Svettiga dansgolv + trångt rum = klibbiga situationer. Bara vara noga med att inte överdriva.
 • När du är på dansgolvet, kasta upp händerna i luften som du bara inte bryr sig. Alltid vara upptagen med en medlem av det motsatta könet eller låtsas som om du letar efter någon. Du vill aldrig vara besvärlig kille eller tjej ensam på dansgolvet utan en partner.
 • När en medlem av det motsatta könet ger dig en inbjudan till hans eller hennes rum. Var mycket framåt. Omedelbart ställa frågan "Har du en pojkvän / flickvän?" De kan vara lite tas tillbaka av den här frågan, men det kommer att skicka rätt budskap till någon retar snabbt.

Varningar

 • Om en av dina vänner är att få med en granat försöka få dem ur situationen omedelbart till varje pris. De kommer att tacka dig på morgonen.
 • Var medveten om skissartade människor, och människor som vill hantera din dryck för dig. Detta kan verka paranoid, men det är bara ett sätt att skydda sig.
 • Aldrig köra berusad.
 • Jungle Juice: En extremt potent dryck blandas med frat boys. Var försiktig med detta. Om du är en lätt berusad, dricker inte det på något sätt.
 • Om du är i USA: Var beredd att köra om polisen dyker upp och kolla för minderåriga alkoholkonsumenter (under 21). Park ett kvarter från huset om du måste, polisen är kända för att staka ut särskilt stora frat parterna och inrätta slumpmässiga kontroller längs Frat Row. Var smart. Drick smart.
 • Låt dig inte frestas att stanna förbi 2 am. Då det verkar som du har ingenstans bättre att gå.
 • Akta dig för bråk. Om bröder från en motstående frat beslutar att krascha festen, vara beredd att rensa ut snabbt ifall en löjlig pojkstreck / berusad kamp ger polisen till huset.
 • Inte blir den person som svarta ut på en fest. Du vill inte att folk ska komma ihåg dig som "Blackout (Infoga Efternamn Here)".