Wka

Hur man umgås smidigt

Någonsin haft att nervös skakis känsla när du pratar med en person på en avslappnad sammankomst eller händelse? Den höga pumpas energi avlopp just dig? Här är några steg för steg tips vägleda dig om hur man umgås bekvämt att du får vänner och färdigheter.

Steg

Hur man umgås smidigt. Slinga hål i en konversation - Loop hål av en konversation är att hitta dina detaljer i konversera.
Hur man umgås smidigt. Slinga hål i en konversation - Loop hål av en konversation är att hitta dina detaljer i konversera.
 1. 1
  Ha bra utseende. Utseende är verkligen ett underlag steg som är obligatoriska. Söker presentabel kommer att locka fler människor till dig och också ge dig en booster av förtroende. När du vet att du ser bra ut, speglar det på andra människor. Om du är på en budget, det finns gott om ställen som säljer kläder och accessoarer som passar in i en budget. Försök butiker som K-Mart, Target och Walmart. De erbjudanden är billiga. Normalt ser i clearance av dessa butiker som normalt erbjuder saker som var overstocked eller från förra säsongen.
 2. 2
  Koppla av. Innan kliva in i en sammankomst eller en händelse, måste du ta ett djupt andetag och kom ihåg att de inte kommer att få dig att hoppa från en bro. Det är där utseendet kommer in Om du uttrycker, till exempel, att du gillar din skjorta, kommer andra tenderar att gilla det också. När du mår bra och gillar det du har på dig, kommer den att visa bra.
 3. 3
  Slå upp samtal. Starta en konversation är normalt inte mycket bekvämt. Det är när isbrytare komma till hands. Till exempel ser du en flicka med en brosch på och du verkligen märker detta stycke. En bra ice breaker skulle vara att gå upp och säga "Hej... det är en vacker brosch! Jag märkte det när jag först gick in och har betyder att gratulera på det." Något i stil med detta gynnar i två faktorer: En är att det är smicker och även öppnar en dörr till konversation. I vardagen har vi samtal om att först börja med något och sedan hamnar i en helt annan sak. Så, skulle du kunna prata om hennes brosch, fråga henne var hon fick det, om det är en butik du känner igen prata om det, fråga om hon samlar broscher, etc. Dessa kallas slinga hål i en konversation.
 4. 4
  Slinga hål i en konversation - Loop hål av en konversation är att hitta dina detaljer i konversera. Normalt kommentera ett tillbehör eller personligen bär ett tillbehör (t.ex. en cowboyhatt) som sticker ut ger dig möjlighet att slå upp en konversation. Om du själv försöker starta en konversation här är några idéer eller "isbrytare" du kan använda:
  • Komplimanger på en särskilt tillbehör
  • Hyllningen maten på festen
  • Frågar där han / hon vet värdinna
  • Ja (fake) vägbeskrivning till där drinkar är om personen du försöker starta en konversation med har en
 5. 5
  Nu några kryphål för, ber om "falska" vägbeskrivning till där drinkar är om personen du försöker starta en konversation med har en: Leder dig att säga hur bra drinkar såg, frågar om de någonsin haft en cocktail från en specifik plats, etc. Enkla frågor som som leder till kryphål.
 6. 6
  Utveckla ett vänligt tonfall. tonfall är viktigt när man försöker umgås bekvämt. Du vill inte låta nervös eller alltför strömförande där människor får intrycket av ångest från dig. Att vara lugn och avslappnad lockar fler människor till dig.

Tips

 • Låt dem prata om sig själva. Folk älskar alltid pratar om sig själva.
 • Kom ihåg ART-Utseende, Avkoppling, Tone.
 • Välj en person ur du tror att du skulle vara mest säker på att starta en konversation med. Detta kommer att göra det lite lättare för dig om du inte känner så skrämda.
 • Ta med en vän! Vänner hjälper saker övergångsregler saker lite mer enklare och även ökar ditt självförtroende lite mer.
 • Oroa dig inte om någon stänger du ut. Inte alla är trevligt.
 • Var noga med att inte vara obekväm i samtalet genom att först tala om en brosch och sedan där de gillar att resa. Du måste sakta övergång från ett ämne till ett annat.

Varningar

 • Försök att inte gnugga bort så obehagligt eller en stalker typ
 • Det finns ingen säker chans antingen accepteras eller förkastas.