Wka

Hur platsen en falsk breitling

En Breitling, eller Breitling Bentley, är en typ av klocka känd för sin hållbarhet, estetik, och tidskontrollorganisationen förmåga. Även denna klocka anses av många vara ganska önskvärt, innebär det höga inköpspriset att det inte är överkomlig för alla kunder. Liksom andra lyxvaror, innebär de höga kostnaderna för en Breitling klocka som förfalskare tillverka förfalskade kopior av denna klocka. Genom att lära sig hur platsen en falsk Breitling, kan du se till att den post som visas eller köpas är i själva verket den verkliga affären.

Steg

Hur platsen en falsk breitling. Kontrollera stavningen.
Hur platsen en falsk breitling. Kontrollera stavningen.
 1. 1
  Tänk dess vikt.
  • Både huvud och bandet på en Breitling klocka är traditionellt tillverkade av rostfritt stål. På grund av detta, Breitling klockor är oftast ganska tung. En falsk Breitling kan ha ett huvud eller band som är ganska ljus.
 2. 2
  Undersök logotypen.
  • Breitling Företaget präglar sitt namn i ratten av alla klockor som de tillverkar. Däremot kan en falsk Breitling har bara en logotyp på framsidan av klockan.
  • När du handlar för detta märke klocka, överväga att lägga längs ett förstoringsglas för att undersöka ratten av produkten för Breitling logotypen. Vissa butiker där detta märke klocka säljs kommer att leverera förstoringsglas för intresserade kunder.
 3. 3
  Kontrollera stavningen.
  • En liten mängd text existerar på baksidan av alla Breitling klockor. Denna text innehåller adressen till Breitling corporation, samt modell-och serienummer.
  • Eftersom Breitling klockor är tillverkade i Tyskland, kan korrekturläsning klockor vara svårt. Överväg samråd med en lingvist skicklig i det tyska språket när man utvärderar en specifik klocka. Han eller hon ska kunna läsa texten med lätthet, och kan ge vägledning om de uppenbara stavfel och fel skiljetecken som är vanliga i förfalskningar.
 4. 4
  Kontrollera klockan subdial.
  • Den subdial på en Breitling klocka visar aktuellt datum. Denna subdial bör placerad under 9:00 positionen. Fake Breitling klockor kan visa veckodag, istället för dagens datum. Dessutom kan den subdial höjas från ytan av klockan, i stället för att spola med sin yta, eller kan placeras fel.
 5. 5
  Leta efter markeringar.
  • Breitling typiskt frimärken dess tillverkarens märkning på baksidan av bandets länkar. I falska Breitling klockor, kan detta märke vara helt frånvarande. I andra fall kan det vara felstavat, suddig, eller på annat sätt oläsliga.

Varningar

 • När du köper en Breitling klocka, alltid köpa från en seriös återförsäljare. Även om det kan vara frestande att köpa den här produkten från pantbanker eller butiker utlopp, kan äktheten av dessa produkter saknas eller tveksamt. Dessutom, kom ihåg att återförsäljare som inte kan tillhandahålla proof-of-köp papper på klockan kan sälja dig en falsk produkt.