Wka

Hur man gör klipp på örhängen ont mindre

Om du är för rädd för att genomborra öronen, vill inte göra hål i kroppen, eller har envisa föräldrar, kanske du väljer att bära clip-on örhängen. Det är bra, men du hittar de flesta av dem skadar örsnibben, och du kan ge upp bär örhängen. Lyckligtvis finns det ett sätt att fixa detta problem.

Steg

Hur man gör klipp på örhängen ont mindre. Håll örhänge du vill börja med i en sluten handflatan i cirka 20 sekunder.
Hur man gör klipp på örhängen ont mindre. Håll örhänge du vill börja med i en sluten handflatan i cirka 20 sekunder.
 1. 1
  Håll örhänge du vill börja med i en sluten handflatan i cirka 20 sekunder. Din kroppsvärme värmer metallen i örhänget. Detta fungerar bäst med billiga örhängen eftersom metallen är oftast mjukare.
 2. 2
  Hitta den rörliga delen av smycket, och lokalisera var den sitter.
 3. 3
  Hålla det därifrån, mycket sakta och försiktigt dra den rörliga delen från kroppen av örhänget, tills den rörliga delen av klippet håller sig några millimeter ifrån bågen som är tänkt att komma i kontakt med den när den är stängd.
 4. 4
  Upprepa dessa steg med den andra örhänget.
 5. 5
  Sätt på dina örhängen som du normalt skulle.
 6. 6
  Om det fortfarande gör ont, upprepa alla de tidigare stegen, drar den rörliga delen längre bort.

Tips

 • Dyrare örhängen kommer att ha högre kvalitet metall, och kommer vanligtvis att vara svårare att mjukna.
 • När du har bemästrat susen, gå ut och köpa dig "post-omvandlare typ örhänge". Du kan hitta dem i de flesta populära billiga smycken butiker. De kommer att konvertera nästan alla vanliga örhängen i clip-ons. Ganska bra faktiskt.

Varningar

 • Se till örhängen fortfarande håller sig på öronen och att de inte faller av när du kör: inte dra alltför långt. Men om du gjorde dra för långt, kommer du att kunna reparera misstaget enkelt genom att trycka in den igen
 • Ju tyngre örhänget det mer sannolikt att det kommer att göra ont och det mer sannolikt att det kommer att ramla av. Försök att hitta örhänge var de tyngre delarna är nära örsnibben, och de mindre delarna längre ner.
 • Var noga med att inte bryta örhänge!

Saker du behöver

 • Clip-on örhängen
 • Post Typ örhänge omvandlare (tillval)