Wka

Hur man sätter på manschettknappar

Manschettknappar faktiskt före-datum på knappen, säkerhetsnål, blixtlås eller kardborrband. Lyckligtvis har framsteg gjorts sedan de första manschettknappar gjordes. Manschettknappar är ett bra sätt att lägga till en viss personlig stil till kostym eller klänning skjorta. Med så många nya stilar nu, de kan också vara ett sätt att stödja din favorit lag, fira ett bröllop, eller helt enkelt fylla en titt.

Steg

Hur man sätter på manschettknappar. Vik muddar tillbaka, se till att de bildar en snygg och jämn linje i slutet av ärmarna.
Hur man sätter på manschettknappar. Vik muddar tillbaka, se till att de bildar en snygg och jämn linje i slutet av ärmarna.
 1. 1
  Bär rätt tröjan. Sätt på en klänning skjorta med franska (eller dubbel) muddar. Denna typ av skjorta har extra långa muddar utan knappar och hål på varje sida.
 2. 2
  Vik muddar tillbaka, se till att de bildar en snygg och jämn linje i slutet av ärmarna.
 3. 3
  Håll manschetterna tillsammans. Håll de två öppna kanterna på skjortan manschetten tillsammans. Till skillnad muddar med knappar där den ena sidan av manschetten veck inuti den andra, med manschettknappar, lägger de två sidorna plant ifrån handleden som visas i bilden ovan.
 4. 4
  Rikta in hålen. Kontrollera att hålen för manschettknapp laguppställningen.
 5. 5
  Sätt i manschettknapp och säkra den. När armen är vid din sida, bör den dekorativa delen av manschetten länken vara vänd utåt. Sättet du säkra manschettknapp detta kommer att variera något beroende på typ av manschettknappar:
  • Bullet tillbaka stängning - Den vanligaste av alla manschettknappar stommar och det enklaste att sätta på. Denna stil har en torped eller kula formad, kapsel som är upphängda mellan två stolpar. Kulan kan vändas på sin axel för att manipulera det genom knapphålen i manschetten, och därefter vänt horisontellt för att säkra manschettknapp på tröjan.
  • Whale back stängning - Denna stil har en rak inlägg kombinerad med en plan, fast whale svans som fälls platt för att infoga, och vänder tillbaka på plats för att säkra manschetten.
  • Fast uppbackning - Fasta stommar är en förlängning av manschettknapp ansiktet. Detta innebär att den tjänst och uppbackning bildas från samma metallbit som den främre sidan av manschettknapp. Stommen inte böja eller flytta på något sätt. Kan kräva lite mer arbete att sätta på, men fördelar på lång sikt från att inte ha rörliga delar.
  • Chain - Den mest traditionella formen av manschettknappar har en kedjelänk. Kedjelänk manschettknappar är den ursprungliga formen av manschettknappar och återfinns oftast i poster av engelsk tillverkning. Kedjelänkar har karakteristiskt två sidor som är förenade med varandra genom en kedjelänk. På grund av den smidighet som krävs för att sätta dem på, det är säkert för expertnivå manschettknapp vinkännare. Fördelen med denna stil är att det finns något att titta på på båda sidorna av manschetten. Dessutom kedjelänk manschettknappar tillåter typiskt för en lösare manschett.
  • Vändbar - Fasta tillbaka manschettknappar som har en design på baksidan slutet, snarare än en vanlig fast skiva. Tillåter en tilltalande design på båda sidorna av manschetten och gör att du kan växla vad som visas på den huvudsakliga sidan av manschetten, som att ha 2 par i ett.
  • Ball retur - en kedja länk manschettknappar där stommen består av en kula av silver eller guld. Fördelen är att de är mycket lätta att sätta på och du får glapp nytta av kedjelänk uppbackning. Bollarna är också mer tilltalande än en kula eller vanlig fast rygg.

Tips

 • Var noga med att bära manschettknappar som matchar din klädsel och tillfälle.
 • Manschettknappar är verkligen den perfekta marskalkar gåvor som de tillåter att få något som verkligen matchar marskalkar s olika personligheter.
 • Se till att shoppa runt på nätet när de köper manschettknappar som din lokala butik kommer troligen inte att ha ett anständigt urval.
 • Sätt manschettknappar i innan du sätter på skjortan på, så du kan använda båda händerna.
 • Undvik lokala high-end butiker när de köper manschettknappar, eftersom de är mycket dyra.
 • Var noga med att inte bära manschettknappar som antingen är alltför flashiga eller alltför vardagligt för formella tillfällen.