Wka

Hur beställer partihandel silver smycken

Eftersom efterfrågan på ökar guldsmycken av dagen, är tillverkare av god kvalitet partihandel silver smycken vänder gradvis guldsmycken produktionen eller stänga affärer. Det är nu viktigt att köpare och tillverkare av partihandel sterling silver smycken förstå varandras bekymmer och problem. I denna artikel tittar vi på båda sidor och ge förslag som skulle vara till hjälp för båda parter. Här är de viktigaste frågorna som måste besvaras när man köper eller gör grossist smycken sterling silver.

Steg

Hur beställer partihandel silver smycken. Kom ihåg att många köpare av sterling silver grossist smycken skulle vilja göra mindre massor av smycken att testa marknaden och stora order kanske inte lämpar sig i sådana fall.
Hur beställer partihandel silver smycken. Kom ihåg att många köpare av sterling silver grossist smycken skulle vilja göra mindre massor av smycken att testa marknaden och stora order kanske inte lämpar sig i sådana fall.
 1. 1
  Fråga: Är det designen som köparen eller betyder tillhör tillverkaren? Detta kommer att ha en direkt inverkan på det slutliga priset anges av säljaren. Det finns en första overhead skall bäras för utformning och mögel avgifter och detta kommer att läggas till prislapp på den första delen. Om det ursprungliga beslutet om partihandel silver smycken är en stor en, är detta första laddningen sprids över en stor volym och därför inte höja priset per styck avsevärt.
 2. 2
  Fråga: Varför är den första pjäsen höga priser? En av de viktigaste orsakerna förklaras i (a) ovan och innebär den ursprungliga utformningen och mögel laddning. Senare order för samma design kommer att använda samma form och därför säljas till ett lägre pris. I många fall köparen skulle först beställa ett enda stycke, sedan placera en grossist beställer efter att ha fått den första delen. I sådant fall säljaren skulle behöva skydda sig från en situation där köparen köper endast den första delen från honom och sedan söker efter en annan säljare att placera den slutliga ordning. Säljaren skulle därför vilja att återställa alla ursprungliga omkostnader från den första pjäsen i sig.
 3. 3
  Fråga: Varför priset faller som volymen ökar? Stora order av partihandel silver smycken förse säljaren med stordriftsfördelar. Produktionen är mycket lättare som design och formarna kan återanvändas för att tillverka smycken. Hantverkare göra framställningen av samma design. flera gånger vilket minskar risken för sprickor och andra förluster. I de fall där partihandel silver smycken också innehåller ädelstenar eller diamanter, får säljaren ett bättre pris när bulk inköp görs. Alla dessa faktorer samverkar för att göra det möjligt för säljaren ge ett bättre pris till köparen som volymen av ordningen ökar.
 4. 4
  Fråga: Är ädelsten alternativ begränsad? Om du köper din grossist silver smycken från en säljare som också är tillverkare, finns det ingen anledning till varför ädelstenen alternativen bör begränsas. Det finns dock ett prisintervall inom vilket, skulle de flesta köpare gillar deras silver smycken för att stanna kvar och detta kan påverka ädelsten valt. Partihandel sterling silver smycken gjorda med ädelstenar som akvamarin, skulle turmalin, rubin och safir vara ganska dyra och har en begränsad marknad.
 5. 5
  Fråga: Bör silversmycken beläggas? Bordläggning på silver kan göras med rodium, vitt guld, gult guld och även platina. Klädd partihandel sterling silver smycken ser häftigt när nya men plätering kommer avta med tid och smycken kan se ganska illa. Pläteringen avtar fläckvis och i många fall smycken blir en bit skräp. Alla silversmycken tillverkare ger bordläggningen vid en liten extra kostnad.
 6. 6
  Fråga: Är hantverket alltid dåligt? Det behöver inte nödvändigtvis vara sant men återigen marknadspriset punkten påverkar beslutet. Parti 925 silver smycken är producerad av en mekaniserad process, men det är möjligt att åstadkomma god handpåläggning i den sista produktionsfasen och förbättra kvaliteten på smycken. Detta bidrar till den prislapp och är därför undvikas i de flesta fall.
 7. 7
  Fråga: Vilka är fördelarna med god metall vikt? Parti silver smycken görs normalt med en låg silver vikt att spara kostnader. Detta gör att smycken att böja och vrida på minsta effekt. Den ädelstenar och diamanter kommer också vara löst monterad och kunde släppa av när som helst. En bra silver vikt å andra sidan bidrar till den långsiktiga hållbarheten av smycken och slutkonsumenten behöver inte hålla fickpengar för frekventa reparationer och modifieringar.
 8. 8
  Fråga: Hur stor är en grossist beställer? Eftersom antalet tillverkare för grossistledet minskar silver smycken, satt de kvar i verksamheten högre volym krav att bekräfta order. Detta kan utgöra ett problem för köpare eftersom de kan vara kvar med lager av osålda lager.
 9. 9
  Kom ihåg att många köpare av sterling silver grossist smycken skulle vilja göra mindre massor av smycken att testa marknaden och stora order kanske inte lämpar sig i sådana fall.
 10. 10
  Fråga: Vad är den minsta orderkvantiteten genom design? Detta svar beror av fabriken huvudsakligen, men en order kan börja mellan 10 och 15 stycken för samma design. Detta är den lägsta acceptabla. Enligt denna kvantitet priset för bit är för högt. Jag förklarar, kan en arbetare producerar 2 stycken en design i 1-2 dagar (exempel) och samma arbetare kan producera 25 stycken av denna samma design på bara 5-6 dagar.