Wka

Hur man vinner en kittling kamp

Kittlande är ett bra sätt att flirta, leka med dina barn, eller bara för att få vad du vill. En kittla kamp är alltid en garanterad god tid, men att vinna en kittling kamp är ännu bättre. För att vinna en kittling kamp, ​​måste du lära dig grunderna i kittlande och försöka ett allvarligt av skottsäkra kittlande strategier. Om du vill veta hur man vinner ditt nästa kittla kamp, ​​följ bara dessa steg.

Steg

Hur man vinner en kittling kamp. Vet hur till stift ditt offer.
Hur man vinner en kittling kamp. Vet hur till stift ditt offer.

Grunderna i kittlande

 1. 1
  Vet hur till stift ditt offer. Pinning ditt offer är avgörande för din kittlande framgång. Om din motståndare har fria armar och ben, kommer han att kunna få dig tillbaka på nolltid. Du måste hitta ett sätt att snabbt stift och fånga din motståndare så att du kan utnyttja dina kittlande färdigheter. Du kan försöka klämma fast din motståndare på flera sätt:
  • Nåla din motståndares armar över huvudet med benen när han lägga sig på rygg.
  • Sitt på motståndarens bröstkorg och stift armarna ner med händerna.
  • Nåla din motståndare genom att sitta på knä eller greppa vristerna när han är på hans rygg.
  • Nåla din motståndare genom att sitta på hans rygg när han är på magen, och skjuta armarna mot marken.
 2. 2
  Hitta de mest kittla-utsatta delar av offrets kropp. Varje människas mest kittla-känsliga områden är olika, så du bör experimentera med kittlande olika delar av kroppen för att se när din motståndare ser mest förvånad och panik, eller när han skriker, skriker och skrattar hejdlöst. Om tiggeri, inlagan, och krampaktiga rörelser ökar, vet du att du har hittat din kittla sweet spot. Här är några bergsäkert kittla-benägna ställen att prova:
  • Fötterna, tår och hälsenor
  • Magen och navel
  • Armhålor, revben och sidor
  • Knän och området precis ovanför knäna
  • Händerna och palmer
  • Halsen och nacken
 3. 3
  Har ingen nåd. Om du kittla så din motståndare går att göra något, sluta inte förrän du får vad du vill. Oavsett om du kittla din motståndare för kontroll av fjärrkontrollen, stoppar en fri massage eller en middag datum, inte förrän han ger i.
  • Sluta inte bara för att din motståndare säger, "Jag kan inte andas!" Om han skrattar och kan tala, då han fortfarande andas. Men om han verkligen inte kan andas och låter bekymrad och omständlig, så ska du sluta.

De fyra-vägs kittla

 1. 1
  Sätt din motståndare på hans mage. För att få honom i detta läge, kan du börja med din motståndare på ryggen, och kittla hans armhålor tills han vänder över.
 2. 2
  Sitt på din motståndares övre ryggen när vi möter hans fötter. Håll kittla hans sidor så att han inte motstå.
 3. 3
  Sätt tårna i armhålorna eller sidor. Du behöver inte få dem exakt i armhålorna - bara flytta fötterna i det allmänna området. Om du har bara fötter, se till att dina tånaglar trimmas om du inte vill repa din motståndare.
 4. 4
  Börja att kittla armhålorna med sidorna av fötterna. Flytta fötterna längs revbenen samt. Du kan börja kittla den nedre delen av ryggen med händerna för maximal effekt. Kom ihåg att du vill utnyttja alla fyra av dina lemmar, så ju tidigare du börjar, desto bättre.
  • Du kan verkligen gräva in med sidorna av dina stora tår och hälar.
 5. 5
  Nå framför dig att kittla din motståndares fötter. Försök kittla hans ben också. Om din motståndares skor är fortfarande på, försöka ta bort dem för att maximera dina kittling färdigheter.
 6. 6
  Fortsätt att kittla din motståndares fötter, sidor och armhålor tills han ger upp. Se upp för din motståndares fria armar. Du måste börja din kittla attack pronto så han är alltför försvagat för att slå tillbaka.

Den tredubbla kittling

 1. 1
  Se till att din motståndare tillräckligt har försvagats. Detta är ett måste innan du försöker den hänsynslösa Triple Tickle. Du vill att din motståndare att ha någon chans att slåss tillbaka.
 2. 2
  Pin din motståndare på rygg. Sitt på bröstet och hålla fast hans armar.
 3. 3
  Snabbt växla ner för att sitta på hans övre magen. Släpp armarna när du gör detta.
 4. 4
  Killa armhålorna med händerna. Kittla hans vänstra armhåla med vänster hand och hans högra armhåla med höger hand. Tänk på att agera snabbt så att din motståndare inte har tid att slå tillbaka med sina fria händer. Han borde vara så försvagad att han inte ens minns att hans händer är fria.
 5. 5
  Börja gnugga hakan på din motståndares nacke, revben och mage. Kom ihåg att detta är ganska intim, så du bör inte försöka denna kittla drag på någon du inte känner mycket väl.
  • Om din motståndare är shirtless, prova ett hallon på magen.

Den dubbel-fot kittla

 1. 1
  Face offret. Helst bör ni båda redan ligger ner på golvet, en säng, eller annan mjuk yta.
 2. 2
  Sätt offret på rygg med fötterna mot dig. Du kan göra detta i början av din kittla kamp, ​​eller efter att ha utfört några andra kittling taktik. Triple Tickle är en särskilt effektiv uppvärmning drag för dubbel-Foot Tickle, eftersom du redan har din motståndare på rygg.
 3. 3
  Squat framför offrets fötter. Du bör vara vänd mot hans fotsulor.
 4. 4
  Ta tag i ett av hans anklar med ena armen. Dra greppet.
 5. 5
  Killa sulorna av motståndarens två fötter med din fria hand. Turas mellan de båda fötterna, och verkligen försöka kittla området i mitten av foten, vilket är den mest känsliga.
 6. 6
  Var beredd på att flytta runt. Din motståndare kommer att försöka sparka benen och piska hans kropp, så var beredd på att flytta till höger och vänster som din motståndare vilt slagor innan den ger upp.
  • Se till att hålla ditt ansikte på ett avstånd från din motståndares fötter. Du vill vinna en kittling kamp, ​​inte förlora din framtand.

Den knockout knä kittla

 1. 1
  Pin din motståndare på rygg. Detta är ytterligare ett bra drag att prova efter att du har redan försvagade ditt offer med några kittla drag.
 2. 2
  Sitt på bröstet. Håll dina knän i hans sidor.
 3. 3
  Grab armarna med armarna. Vira en fast hand runt varje av hans handleder.
 4. 4
  Lyft kroppen tills knäna är på bröstet. Detta kommer att ta lite växling runt.
 5. 5
  Kittla hans bröst och mage med knäna.
 6. 6
  Killa armhålorna och revben med knäna. Du kan växla mellan bröstet och magen och armhålorna och revben. Mäta din motståndares reaktion att se vilka kittla taktik är den mest dödliga.
 7. 7
  När din motståndare är redo att ge upp, ge sina handleder och underarmar en fast kittling. Se bara till att din motståndare är försvagad på denna punkt, eller han kommer att kunna slå tillbaka med händerna.

Tips

 • Ögonbindel ditt offer för att öka ticklishness.
 • Om ticklee försöker stöta dig bort med sina fötter, det är en möjlighet för dig. Fånga och hålla en av sina fötter vid ankeln. Sedan tar en eller flera fingrar, och lätt kittla det öppna utrymme på deras fot. Om de bär skor eller strumpor, agera snabbt och ta bort dem. Se till att du håller ankeln jämn, kittlande fötterna är inte alltid det lättaste!
 • Strumpor är ett mycket mångsidigt verktyg när det gäller att kittlande. Tjocka strumpor kan göra fötterna ännu mer knepig när det tas bort. Tunna strumpor kan göra fötterna mer kittlig när på. Även långa strumpor kan användas som en ögonbindel eller att binda ditt offer ned till A) Stoppa dem få dig tillbaka, och B) för att skydda sig själva och dig från deras kittlig reaktioner (vissa människor har väldigt fysiska reaktioner på kittlande).

Du kan lägga pepparmynta lotion, babyolja, fuktighetskräm eller anykind av lotion för att öka tickleness det verkligen fungerar!

 • Prey på deras svaga punkter att se dessa små kittla fläckar får det värsta på din kittlande korståg!
 • Lyssna på den vanligaste grunden, "Jag kan inte andas". Du måste flytta luft över stämbanden att göra ett ljud. Det är först när offret munnar orden "Jag kan inte andas" som du vet att de egentligen inte kan, och bör hänvisa till varningen nedan. Trots att offret kan tydligt andas om han / hon säger "Jag kan inte andas", kanske du vill låta upp lite eftersom det är oftast en indikation på att det blir svårt för dem att andas.
 • Du vill att personen du ska kittlande att vara på ryggen, uppåt.
 • Ha kul, men inte vara sadistiska med det. Prova att ge dem pauser, det gör det roligare, och gör dem paranoid. Du bör i de flesta kittla dem fem minuter.
 • Du kan också göra hallon.
 • När kittlande någon med en fjäder, använd snabba korta borstar på sin kittla plats och på magen och fötter använder långa mjuka drag.
 • Aldrig kittlar slåss med främlingar, såvida du inte har fått uttryckligt tillstånd. När tillstånd har beviljats, kittla med mindre intensitet än du skulle med en nära vän.
 • Barn älskar att bli kittlade!
 • Om din ticklee har strumpor på, ta bort dem och använda dem för att kittla dem.
 • Först och främst, se till att den person du är kittlande gillar att bli kittlade. Människor som verkligen inte gillar att bli kittlade kan svara med våld innan de har tid att tänka på det. Andra oönskade reaktioner inkluderar kräkningar och astmaanfall.
 • Se till att personen du kittla inte har en överaktiv blåsa, är benägna att åksjuka eller illamående, eller du kanske har en röra att städa upp.
 • Kom ihåg att bara för att personen skrattar betyder inte att de roar sig. Var medveten och lyhörd för tanken att din kittlande kan vara mer besläktad med riktig tortyr för dem, och det kan få betydande, negativa bieffekter. Håll det vänliga och inte vara elak.
 • Var försiktig din motståndare inte använder hans eller hennes fötter fötter att stöta dig bort, eller så kan du vara säker på att din tur att bli kittlade ur ditt sinne kommer ganska snart! Det är alltid en fara om du inte har någon annan att hjälpa dig att säkra benen, liksom.
 • Om en person börjar att bli arg, och säger upprepade gånger att sluta kittla dem, sluta. Det är inte värt att vinna en kittling krig, om det gör ont din vänskap.