Wka

Hur att respektera dina vänner

Vänner är viktiga - de älskar dig för att du är, de litar du med sina djupaste hemligheter. Alla behöver någon att respekt och tillit, [ej din mamma], men kan dina vänner alltid respektera och lita på dig?! Så, vill du ta reda på, men hur?! Efter denna enkla teknik kommer att göra vänskap pågå under en lång tid. Läs vidare för att ta reda på hur du kan ändra din vänskap. Viktigast måste du komma ihåg att varje relation har konflikter så se till att de känner sig älskade och säg inte något du inte menar!

Steg

Hur att respektera dina vänner. Förstå att om dina vänner spot något i en affär som de verkligen gillar, köpa det för sin nästa födelsedag.
Hur att respektera dina vänner. Förstå att om dina vänner spot något i en affär som de verkligen gillar, köpa det för sin nästa födelsedag.
 1. 1
  Förstå att om dina vänner spot något i en affär som de verkligen gillar, köpa det för sin nästa födelsedag.
 2. 2
  Träffas och ha lite kul (e. G, bowling, shopping, etc.) Det är bra att ha roligt, skapar du minnen du kommer troligen aldrig att glömma. Tips: Ta bilder! Även om det är en dålig bild av dig eller en töntig en övergripande, kommer det att hjälpa dig att komma ihåg hur mycket roligt du verkligen behövde det ögonblicket.
 3. 3
  Aldrig sluta tro på dem. Och, kom ihåg, om du vill att någon ska ha ryggen, alltid har sina. Du kommer aldrig att veta vem du kommer att behöva under de kommande åren.
 4. 4
  Hjälp dem studerar för tester, eller handleder dem. Det gör verkligen du två ansluta på en bättre nivå så att du kan förstå att de kan lära sig precis som alla andra. Och vem vet? Kasta in några samtal kunde vara trevligt.
 5. 5
  Lyssna på dem. Det viktigaste att vem som helst kan göra är att bara lyssna. När du behöver för att släppa ut vad som hände med dig, är det bra att ha någon att förstå dig och låta dig ventilera. Gör det för alla dina vänner. De kommer att upptäcka din riktigt pålitlig och en bra lyssnare, och mest sannolikt att de kommer att komma till dig med de flesta av sina problem.
 6. 6
  Var vänlig mot sin familj, och om de gör något extra pinsamt att din vän är inställsam över, agera som om du inte ser, så de känner sig genast bättre.

Tips

 • Be någon som du skulle vilja dina vänner att alltid behandla dig-så de kommer att lära sig av dig, och alla kommer att ha bättre relationer.
 • Presentera dem till alla du känner, bara för att känna sig närmare.

Varningar

 • Låt inte en kompis gå över dig, det finns en linje mellan att respektera och vårda en vänskap och att vara en barnlek mot en friendship.Never vara vän med någon eftersom de är populära
 - 17:35, ökade med 26 maj 2012 (UTC)