Wka

Hur man vet när en man är attraherad av dig

Hur berättar man om en man är attraherad av dig? Håll utkik efter dessa ledtrådar skrivna av en man och du kommer att veta om han gillar dig.

Steg

Hur man vet när en man är attraherad av dig. Du hittar honom drömmande stirrar på dig.
Hur man vet när en man är attraherad av dig. Du hittar honom drömmande stirrar på dig.
 1. 1
  Du hittar honom drömmande stirrar på dig.
 2. 2
  Han kommer att finna det svårt att inte stirra på dig. Det kan vara kärlek vid första ögonkastet, men vi talar inte om en bar här, en halv timme före stängningsdags.
 3. 3
  Du matchar ögonkontakt med honom och han dröjer blicken. Om han gillar dig kommer han älskar att titta in i dina ögon. Om han är kär i dig kommer det att finnas en kemi inom honom som skulle vara svårt att inte visa, såsom nervositet, kanske rodnande och blandar upp sina ord.
 4. 4
  Han flörtar med dig. En kille skulle inte flirta med en tjej han inte var attraherad av. Om en kille flörtar med dig då han förmodligen testar dig för att se om känslorna är ömsesidiga. Synes harmlösa flirta kan dölja sin rädsla för att avvisas om han skulle fråga ut dig direkt.
 5. 5
  Han frågar om dig. Har du hört att han bad om dig till dina vänner? Frågade han om du hade en pojkvän? Han gillar definitivt dig.
 6. 6
  Han tycker om att göra favörer för dig. Är han föra er kaffe? Ger dig rider hem?
 7. 7
  Frågar om det finns saker du behöver eller han kan göra för dig? Är han erbjuder sig att göra hemmet reparationer eller någon annan ursäkt så han kan vara omkring dig? Om han är då han gillar dig.
 8. 8
  Han gör upprörande saker framför dig. Om en kille är intresserad av en flicka, kommer han att försöka imponera på henne. Även riskerar allvarlig skada som att hoppa från klippor i vatten eller rida på stammar av rörliga bilar eller något annat för att få din uppmärksamhet och omsorg om han blir skadad.
 9. 9
  Han är svartsjuk. Märker du olycka i honom om du går för kaffe eller lunch med en manlig medarbetare? Har titta på han som är runt omkring dig? Om du har en manlig vän är han lite kritisk mot honom?
 10. 10
  Han skriver du älskar bokstäver. En ung man kan inte låta bli att drömma om flickan han fantasier, ofta skriva ner sina känslor på papper om henne. Kärleksbrev och dikter är bland de äldsta metoderna för att uppvakta en flicka. Vissa killar skulle ens betala för en stor kärlek brev.
 11. 11
  Du får rosor. Om man skickar rosor då han är kär i dig. Om en man bryr sig tillräckligt för att skicka dig fina blommor-uppmärksamma! Den visar också att han är omtänksam och är inte billigt.
 12. 12
  Han respekterar dig. Någon ung kille med hormoner kommer att vilja hoppa i säck med dig, snabbt. Om han verkligen gillar dig kommer han att skydda dig och vill lära känna dig och allt om dig och för dig att lära känna honom också.