Wka

Hur man har en framgångsrik one night stand (för kvinnor)

Denna artikel syftar till att den oberoende ensamstående kvinna som bara vill ha en anslutning. Denna artikel kommer inte att vara till hjälp för män, de som är under 21 års ålder (i Europa), eller de med låg självkänsla.

Steg

Hur man har en framgångsrik one night stand (för kvinnor). Låt honom veta att du är intresserad.
Hur man har en framgångsrik one night stand (för kvinnor). Låt honom veta att du är intresserad.
 1. 1
  Låt honom veta att du är intresserad
 2. 2
  Nu vet jag att du tror att det är där den pick-up line borde gå. Nope. Du har fått gå igenom "sniffa butts" scenen först. Du kanske tror att han är vacker, men varför slösa din tid om han är gay eller gift eller hemlig FBI? Jag säger, känner honom. Gör ögonkontakt. Smile. Köp honom en drink om situationen verkar lämpligt. Kom igen, du vet hur man ska flörta. Om han är värd det, fungerar det!
 3. 3
  Säg något
 4. 4
  Okej, nu kan du prova pick-up line, men var försiktig! Detta är inte rätt tillfälle att rabbla något cheesy du hört om gårdagens repris av vänner. Oavsett känns bra att du är rätt sak att säga, men se till att du är uppriktig. Inte berömma honom på hans skjorta om det är starkare än bandet. Säg inte att han har ett trevligt leende om det är grönt.
 5. 5
  Ibland får jag ansikte mot ansikte med en hunk, ta reda på att han har en grop jag hade inte ens sett förut, och glömmer vad det var jag skulle säga. Om detta händer dig, inte panik. "Har jag träffat dig förut? Du ser väldigt bekant," kommer nästan alltid hjälpa er ut. Denna oskyldig fråga ger killen möjlighet att etablera sitt revir ("Jag hänger wit" pojkarna på Cambridge "), hans yrke (" Jag jobbar på florist är nere på gatan ") eller hans besatthet (" Ja, ja, det kanske vara eftersom jag har förföljt dig i tre månader ").
 6. 6
  Smickra honom
 7. 7
  Bottom line, män älskar tillbedjan. Lite swooning kommer inte döda dig-det finns gott om tid för att binda honom och piska honom när du får hem honom. Minns varje ångformig södra belle du någonsin sett, och agera som det. Låter dumt, eller hur? Det fungerar som en charm.
 8. 8
  FÅ honom bort från hans vänner
 9. 9
  Han ska berätta att han är fri för natten. Om du har slutfört steg ett till tre, kommer han berätta vad han tror kommer att ge honom tillgång till dina trosor. Men om han är i baren utan en kvinna, han är där med sina vänner, och de kommer utan tvekan vara den råaste skitstövlar någonsin att gå in i ett vattenhål. De kommer inte låta honom gå utan strid. Du måste ha en exitstrategi klar (ibland två eller tre, beroende på graden av rövhål du arbetar med). Detta är den svåraste delen av natten, men om du kan göra det genom detta, han är din.
 10. 10
  MIN förlägga eller Din
 11. 11
  Hans. Det finns undantag till detta, naturligtvis (tror Animal House), men för det mesta du inte vill ha att rulla honom ur sängen på 3:00 AM eller riskerar att vakna upp bredvid honom på 7:00 och gnagande din egen arm för att komma undan. Följ honom dit och parkera på gatan. Håll dina bilnycklar händig, för om han skruvar som en porrstjärna, du kommer att ha dem i en timme. Fråga honom om han har några uppträdda-out rumskamrater, kniv-svingande flickvänner, eller judiska mödrar som kan krascha festen och stolar kil enligt dörrhandtag vid behov. Gör dig själv en tjänst-oavsett hur högt han gnäller, låsa hunden ut ur sovrummet. Lyssna inte på hunden heller.
 12. 12
  Älskling, jag har stava det
 13. 13
  Du vet vad du ska göra härifrån. Om du inte gör det, vill jag att du ska bränna detta dokument, eftersom jag inte slösa mer tid på dig. Innan du börjar banka hans hjärna ut, dock kan jag dela några sista fraser för att minnas? Kondomer. Att veta var de handboja nycklar. Komma upp innan larmet går. Ser naturligt som du undvika honom nästa 400 gånger du ser honom.
 14. 14
  Ha kul.

Varningar

 • Använd kondom! Kondom är det enda sättet du kommer att förhindra en STD och graviditet. Oavsett hur ren han ser ut, inte ta chansen! Det är som att spela rysk roulette.

Saker du behöver

 • Kondom
 • Självförtroende