Wka

Hur man klär sig väl som en lång flicka

Att vara 72 inches (6 fot) lång, är det svårt att passa in i. Som vänner lär sig att gå i klackar, du bär fortfarande lägenheter. Oroa dig inte - även om du kan känna obekväma ibland om din längd, är långa människor ofta vara slående och vackra. Titta bara på nästan varje supermodellen finns idag. De är alla långa, de har alla långa ben. Här är hur du, som en lång flicka, kan klä att göra det mesta av denna fantastisk tillgång.

Steg

Hur man klär sig väl som en lång flicka. Få en fantastisk par blå jeans.
Hur man klär sig väl som en lång flicka. Få en fantastisk par blå jeans.
 1. 1
  Få en fantastisk par blå jeans. Rock och delstaterna är mycket dyr, men ingen passar bättre. (Du kan få dem på Filenes källare för halva priset om ni inte leta igenom rack.) Annars, Hollister, Gap, och europeiska Eagle har extra långa innersömmar. Bli inte avskräckt om butiker i gallerior inte bära din innersöm. Nätbutiker brukar bära längre innersömmar än fysiska butiker.
 2. 2
  Få ett trevligt par höga klackar, du ser bra ut och du kommer att göra dina sexiga ben ännu sexigare!
 3. 3
  Vara utestående. Eftersom du aldrig kommer att smälta in lätt, kan man lika gärna vara drop dead underbara. Be a (Trusted) vän att berätta för dig vad dina bästa egenskaper är.
 4. 4
  Visa upp benen. Korta shorts är ett fantastiskt sätt att stoltsera din bästa egenskap. Eller en flödande kjol om du känner dig obekväm.
 5. 5
  Förvaras svalt byst. Kom bara ihåg att det finns en fin linje mellan söt och trashy.
 6. 6
  Vid val av toppar, undvik necklines som ligger för nära, eller dölja, nacken - såsom crewnecks och polotröjor. Om du gör det accentuerar din lång överkropp på ett föga smickrande sätt. Välj istället button-down skjortor, eller toppar med V-hals, halsar scoop, eller volanger att visuellt bryta längden på bålen, och rikta blicken mot designdetaljer och smycken. Om du bär polotröjor, alltid accent med en vacker sjal eller en intressant, långt halsband.
 7. 7
  Spring för en dyr skuren för ditt hår. Du kan få det trimmas på en billig plats, men en uttråkad college student kommer inte att veta vad som smickrar din benstomme.
 8. 8
  Använd en subtil eyeliner för att framhäva färgen på dina ögon. En chokladbrun ser bra ut på någon. Clear mascara är naturligt nog för skolan.
 9. 9
  Accent kinder med en subtil rodna eller brons.
 10. 10
  Använd ett tonat chapstick eller glans uppmärksamma subtilt.

Tips

 • Se till smink i ansiktet är balanserad, bär rouge och mascara för att hålla ditt ansikte från att se urblekta.
 • Stå rakt och gå stolt, kan du vara en modell för Guds skull!
 • Skinny jeans ser bra ut på höga flickor eftersom det visar långa smala ben. Så Skinny jeans är ett måste för höga flickor.
 • Även om du kanske känner dig obekväm i hälarna, kommer en 1 eller 2 tums klack gör dina långa ben ser ännu längre!

Varningar

 • Var inte rädd för att bära skinny jeans.
 • Bara se till att du kan gå i hälarna först.
 • Bär vad du känner dig bekväm i. Vissa höga flickor bära klackar, vilket gör dem mer än sex meter.
 • Bär inte saker som är alltför snäv. Du kommer att se ut som en sparris.
 • Prova ut för modellering, kommer det att hjälpa dig att känna dig mer bekväm med din längd och bygga självkänsla och självförtroende.