Wka

Hur flatulate hemlighetsfullt (tonåringar)

Om du någonsin får det lust att fisa (flatulate), men du är offentligt, sedan läsa detta och kanske det kommer att hjälpa dig när det där speciella ögonblicket kommer runt.

Steg

Hur flatulate hemlighetsfullt (tonåringar). Försök att gå upp och gå till pennvässare, och medan du vässa din penna högt, försöka fisa så tyst som möjligt.
Hur flatulate hemlighetsfullt (tonåringar). Försök att gå upp och gå till pennvässare, och medan du vässa din penna högt, försöka fisa så tyst som möjligt.

I klassrummet

 1. 1
  Försök att gå upp och gå till pennvässare, och medan du vässa din penna högt, försöka fisa så tyst som möjligt. Så snart du flatulate, vara säker på att gå bort snabbt eftersom du inte vill att ångorna att fastna på kläderna. Men också se till att lukten inte följer dig.
 2. 2
  Alltid få en plats med en "pösig" mjuk yta. Inte som en trä stol men som din soffa. Att vara i säten som kommer att minska en hel del av risken för en klingande fis. Om du inte kan få en plats så där, sitta på din tröja eller jacka.
 3. 3
  Sätt din vikt på en av skinkorna och luta i samma riktning som din skinkan (ex. Lägga din vikt på höger skinka och lutar åt höger). Detta skiljer skinkorna och gör din fis tyst. Du kan också släppa din penna på golvet och sträcka sig efter den så att du inte ser konstigt lutar åt vänster eller höger i din stol. VARNING: Lukten kommer att gå i motsatt riktning du lutar på, så sikta dina gaser till ett tomt område.
 4. 4
  Be att använda toaletten. Läraren kan säga ja, och sedan kan du göra det i badrummet!
 5. 5
  Släpp en lärobok eller annat tungt föremål för att skapa ett högt ljud. Släpp din fis precis som föremålet får kontakt med golvet, eftersom detta kommer som stänger ute bullret. (Varning:.. Var noga med att tid din release exakt rätt kommer du fisa för tidigt, kommer ljudet fortfarande höras Om du fiser när boken släpps, kommer boken att uppmärksamma dig och din fis att uppmärksammas av fler människor.
 6. 6
  Köp en enhet brusreducering, och ordna det i en bekväm ställning mellan sprickan på botten och säte för byxorna. Se till att den har en buller-sensor, som aktiveras av förekomsten av ett ljud. Det bör kunna effektivt täcka upp alla buller frigörs från din fis. (OBS: inte nödvändigtvis står för lukt, så var försiktig Dessutom träna flera gånger hemma innan du använder det i skolan, i fall något går fel.).

Samtidigt umgås

 1. 1
  Låtsas att du måste kliva ut för en minut, och fisa någonstans där ingen är. Om dina vänner är riktigt pigg, då kan du nog fisa framför dem och de kommer inte riktigt bryr sig.

Medan du tar ett test

 1. 1
  Försök att flatulate så varsamt som möjligt.
  • En alternativ strategi är att fisa högt och vara stolta, eftersom dina klasskamrater kommer att tacka dig för störningar.

På en berg-och dalbana

 1. 1
  Vänta på drop där alla skriker. Medan alla är högljutt skrikande, kan du rippa en välsmakande en. Också, ingen kommer lukta här eftersom du går så snabbt.

På en hiss

 1. 1
  Få din rätt timing. Timing är avgörande i denna situation.
 2. 2
  Var noga med att släppa ut endast små skurar som golv nås och elektronisk indikator avger pipa buller. Du kanske också kunna använda sig av den tid under vilken dörrarna öppnas och stängs, beroende på skick av hissen och hur högt den här funktionen kan vara.
 3. 3
  Var noga med att visa subtila tecken på avsky som om de människor som har kommit in i hissen är de som avger en obehaglig lukt. Det är bara om du kan lukta din fis, dock.
 4. 4
  Om allt annat misslyckas, komma ut ur hissen och ta trapporna.

Även shopping

 1. 1
  Gå till en tom gången och låt det rip, sedan komma ut därifrån så fort du kan.
 2. 2
  Om du är i närheten av människor, luta över som om du kommer att ta tag i ett objekt på en lägre hylla, låt det rip, och sedan skylla den närmaste personen.

I ett fordon

 1. 1
  Om du inte kan hjälpa det, och sitter i ett fordon i rörelse, försöka öppna fönstret innan du fisa. Detta sätt att lukten skulle gå ut genom fönstret snabbt och ingen kommer att märka att fisa.

Medan man äter lunch

 1. 1
  Få ditt bord att skratta högt eller vänta tills alla startar skrattar medan du i hemlighet låta en rip.
 2. 2
  Försök att få alla att starta en klappa tävling för att se vem som kan klappa högljudda.

I poolen

 1. 1
  Om du måste flatulate i poolen, komma ur poolen och in i badrum / Rum Ändra.
 2. 2
  Splash för att dölja de stigande bubblor. Detta är för om du fisa i poolen.
 3. 3
  Dyk till botten (eller nära botten) av den djupa änden och sedan simma iväg innan bubblorna når ytan.
 4. 4
  Snabbt gå till jacuzzin. Här fisa obemärkt på grund av de bubblor som redan finns.
 5. 5
  Hoppa i poolen, och så fort du är i vattnet, fis! Alla bubblor omger du kommer att täcka upp det. Dessutom kan ingen lukta dina fiser under vattnet!

I biblioteket

 1. 1
  Få in en bok mittgång som inte är upptagen av någon. Om du kan göra det, människor är mindre benägna att lägga märke till.
 2. 2
  I en situation där det finns människor överallt, försöker i hemlighet släppa bitar av dina toxiner som du gå på med.
 3. 3
  Promenera genom bibliotekarie skrivbord och släpp, om du hört, pekar mot personen bakom skrivbordet. De ska se clueless, som kan rädda dig från en fruktansvärd skam.
 4. 4
  Låsa dig i ett badrum stall för att lindra själv.

Under pe

 1. 1
  Vänta tills du börjar köra till flatulate. När du kör, släpper små skurar av dina toxiner. Om din fis är högljudd, låtsas att du inte är den som fes.
 2. 2
  Under en sport, springa till där ingen är ockuperar och låt det rip. Be att det är en tyst en.

At A sleepover

 1. 1
  Medan de talar, höja rösten, som om att betona en punkt. Medan din röst höjs, släpp din gas. Om denna åtgärd orsakar en lukt, snabbt bli en fråga, "Vem fes?"
 2. 2
  Vänta tills alla skrattar hårt, och låt det rip. Antingen din fis inte kommer att märkas, eller fis kommer att orsaka mer skratt.
 3. 3
  Du kan spela ett spratt med en fis: Du känner behov av att fisa, men du undanhåller det. Gå sedan till någon på sleepover (välj klokt) bära en ledsen eller ansträngt uttryck i ansiktet och gå fram till honom / her.Stop och långsamt utöka din arm med pekfingret pekar på offret, och med en ynklig röst säga: "Snälla, håll fingret på ett tag" eller vad man kan tro övertygande.

Offret är misstänksam och motvilligt håller fingret ser dig i ögonen. Med en perfekt känsla för timing du släppa ut en klangfull stor fis. Offret är så förvånade att han / hon även hoppar fram och ropar... alla dela sina sidor med skratt... och även offret kan delta i.

 1. 1
  Medan i sängen för att sova, försök att tyst fisa utan att upptäckas. Om den person vars hus du bor över på har en hund, se till att hunden är med dig. Du kan snabbt skylla på de fattiga, intet ont anande djur. Om personen inte har en hund, försök att hålla det tills alla sover eller lugnt ursäkta dig till badrummet.

Tips

 • Om du är bredvid en grupp människor som talar högt och verkar inte vara att betala någon uppmärksamhet till dig, så är du välkommen att flatulate, men se till att du lämnar området strax efteråt annars människor kommer att få misstänksam.
 • Relax... Spänna upp är vad som gör en massa pruttar kommer ut ful. Ta ett djupt andetag och vänta på det. Du ska veta när tiden är rätt.
 • En vibration kan uppstå om sådana skinkor pressas alltför hårt mot en hård oböjlig yta och partiklarna kommer ofta genljuder av det lämnar en behaglig känsla för den person som fiser, men en inte så angenäm buller och ljud.
 • Ibland om du håller den i, och du flatulate lite senare, kanske det blir tyst.
 • Om du fisa när du sitter ner, se till att luta sig tillbaka i stolen. Om du hunch över, kommer det att göra ett högt knäppande ljud som alla i närområdet kommer att höra, och alla vet var den kom ifrån.
 • Ett annat tips är om du behöver fisa, försöka göra något som gör en massa oväsen och fiser samtidigt som du gör det.
 • Folk kommer att vara oförskämd och göra roliga, men alla gör det!
 • Se alltid till att när du flatulate, du låter dem länge och tyst.
 • Gå med det! Om du är på väg att släppa en reva, och du kan säga att det kommer att vara högt, kan du inte styra det, och det finns inget där att gå, försöka driva ut det så högt som möjligt, och skratta medan du gör det. Då kommer alla att skratta med dig, inte på dig.

Varningar

 • Tvinga aldrig en fis om du sitter vid en skolbänk. Ljudet kommer inte bara upprepa från sätet, men det kommer att bli populär i hela förvaringsutrymmet under sätet, likt en bastrumma, se till att alla i rummet kommer att få höra det.
 • Den värsta typen av flatulation du kan göra är att när du sitter på en stol och släppte ut en fis riktigt snabbt. Det kommer att vara högt och motbjudande, och folk kommer att skratta åt dig. ALLTID att du gör din frigörande av gas så tyst och så länge du kan.
 • Om du ska flatulate, och du vet att du kommer att skylla på någon, inte skylla på dina husdjur, eftersom andra kommer bara bli äcklad.
 • En gång i en stor stund du kommer flatulate och du kan inte kontrollera det. Hoppas bara att det inte är en märkbar någon.