Wka

Hur kan man vara speciell

Alla är speciell. Vi är alla original och ingen kan vara precis som oss. Även om människor inte kan känna sig speciella, de är speciella - eftersom en kopia av dem inte kan skapas. Detta kommer inte att berätta hur man ska vara perfekt, men det kan hjälpa dig att bli mer självsäker, och folk märker förtroende, du kommer att känna dig mer "speciell" när du är märkt.

Steg

Hur kan man vara speciell. Gör folk att skratta.
Hur kan man vara speciell. Gör folk att skratta.
 1. 1
  Var trevlig mot folk. göra dem gåvor. plocka blommor eller bara ihåg att le och lyssna på dem för en minut. Handgjorda presenter till födelsedagar är särskilt trevligt om du har lite skicklighet och vill sticka ut från mängden. Du kommer att se ganska speciella för mottagaren. Den visar alltid att du är speciell när du gör dem något eftersom det där har bara blivit speciellt. Fungera så bra som du kan få andra att känna sig bekväm när de pratar med dig.
 2. 2
  Var dig själv, men om du insisterar på att påtvinga en annan, försök att göra små rutiner som visar den sanna inre dig. Att göra dessa små saker är något som visar vem du egentligen är. Likaså, låt inte andra driva sina idéer på dig utan att åtminstone tänka på dem först. Du är ute efter att vara sig själv och bli erkänd för det, inte för att vara vad din mamma eller din bästa vän tycker att du borde vara.
 3. 3
  Vara söt. Kram människor när de är glada eller ledsna, och hjälpa andra med deras problem.
 4. 4
  Gör folk att skratta, älskar dig för vem du är
 5. 5
  Inse att alla är speciell. Vi är alla original och ingen kan vara precis som oss. Även om människor inte kan känna sig speciella, de är speciella - eftersom en kopia av dem inte kan skapas. Med detta i åtanke, kan du inte vara den enda speciell person där ute men det finns några bra sätt att få positiv uppmärksamhet och påminna folk att du är speciell för dem.
 6. 6
  Smile! Ett leende kan påverka alla runt omkring dig och få dem att minnas dig. Om du någonsin har haft din dag ljusare genom ett slumpmässigt främling ler mot dig på gatan då vet du hur kraftfull en leende kan vara.
 7. 7
  Bär attraktiva kläder. Bara du kan avgöra det, och inte lyssna på dom på det.
 8. 8
  Hjälp människor. Håll dörrarna öppna, erbjuda sig att bära tunga paket (men bara om du vet att du kan - inte skadar dig själv), tryck på den högra knappen för sin våning i hissen. Små saker lägga upp och snart kommer du att bli mycket lyckligare med dig själv och andra människor kommer att vara glad för!
 9. 9
  Sympatiserar med andra. Även om du tycker att någon är att vara alltför dramatisk om en situation, kan vänliga ord få dem att må bättre och göra dig en speciell person för dem eftersom du tog dig tid att lyssna och lugna dem.

Tips

 • Alltid vara glad, det värmer andras hjärtan när du gör en särskild ansträngning för att vara snäll mot dem. Allt som du gör det är ett försök att göra är alltid speciell.
 • När du ler mot någon och de inte le i gengäld, gå och fråga vad som är fel. Ofta människor är bra på att dölja att de är ledsna, men egentligen, hjälper att prata!
 • Smile mer! Ler visar att du är bekväm med dig själv.
 • Förvänta dig inte resultat den första dagen. Att bli en speciell, unik person som är stolt över sig själv tar tid.
 • Du behöver inte vara en ängel, men försök att inte få alltför mycket besvär!
 • När du är med andra, vara glad och försöka göra dem glada (men låt dem inte gå över dig). De kommer att vara trevligt om de är lyckliga!
 • Alla är ovärderlig och när du vet det, hjälper det dig att vara dig.

Varningar

 • Tänk innan du talar eller agerar. Ibland kanske du vill hjälpa, men den andra personen vill kunna göra det själva. Genom att insistera på att göra det för dem att du kan skada deras stolthet eller sin egen känsla av specialness, och skadar din relation med dem.
 • Om du erbjuder hjälp och de vägrar, backa tills de kommer till dig. Det kommer att spara tid och besvär, och det finns alltid andra människor som är villiga att låta dig hjälpa dem.
 • Se upp för Griniga personer och människor som alltid klagar! De kommer att få dig att må dåligt om saker och kommer att hålla dig från att känna sig som en riktigt speciell person.

Saker du behöver

 • En fin garderob (du kan ha lite kul saker här för kvällar och helger också)!