Wka

Hur man blir en vegetarian som barn

Om du är ett barn och vill bli vegetarian, kommer denna guide berättar hur du startar och hur man får över cravings av kött. Detta är också om du redan är en, men du behöver lite råd och hjälp.

Steg

Hur man blir en vegetarian som barn. Se till att du verkligen vill bli vegetarian.
Hur man blir en vegetarian som barn. Se till att du verkligen vill bli vegetarian.
 1. 1
  Se till att du verkligen vill bli vegetarian. Du kan vara en lakto-ovo-vegetarian som kan ha mejeriprodukter och ägg, men ingen fisk (såvida inte din läkare rekommenderar pesco-vegetarianism), fågel och rött kött - eller du kan vara en vegan, vilket innebär att du äter inga animaliska produkter vid alla. Vara seriös om ditt beslut och hålla det nästan som ett löfte till dig själv. Vissa människor är etiska vegetarianer (inget kött på grund av djurens rättigheter och sådant), och vissa är vård vegetarianer, vars typ äter inget kött på grund av de hälsofördelar, medan andra helt enkelt hatar icke-vegan mat.
 2. 2
  Se till att dina föräldrar hjälpa dig i ditt beslut. De köper normalt mat och göra vad som är till middag. Om de gör en kyckling sallad till middag, du måste äta något annat. Du kommer att vara mer som en vegetarian så se till att om du inte kan eller ugnen dina föräldrar är villiga att hjälpa till.
 3. 3
  Få några vegetariska kokböcker och börja tjäna lite vegetarisk mat. När du går till affären, titta på ekologisk och vegetarisk gången. De har några bra mat.
 4. 4
  Forskning en vegetarisk kost. Se till att du äter en varierad kost med frukt, grönsaker, spannmål och bönor. Du kan behöva ta vitaminer (även om detta är mer av en oro för allätare - en riktig vegetarisk kost ger betydligt mer vitaminer än den av en allätare). Som barn speciellt du vill ha en hel del energi.
 5. 5
  Packa allt från en vegetarisk smörgås och lite frukt och grönsaker och nötter till en falsk kött lunch för skollunchen. Var inte rädd för att berätta för folk att du är vegetarian när de kommenterar på din mat.
 6. 6
  Var försiktig om du är borta från hemmet på grund av skolan eller läger eller något annat. Kontrollera vad du äter är vegetarian och om du måste du kanske måste gå ut och köpa mat.
 7. 7
  Var säker på att du vet varför du vill bli vegetarian, om det är för att du älskar djur och vill sluta äta dem, sedan göra ett löfte till dig själv att du inte kommer att äta kött längre.
 8. 8
  Kontrollera etiketten vissa livsmedel som kan tyckas vara vegetarian kan innehålla kött, animaliskt fett, löpe, karmin, fiskolja, eller gelatin. Bara titta på etiketten och kontrollera att det inte finns några kött listade ingredienserna. Var medveten om paraply termer såsom "naturliga smakämnen", som ofta är kodord för dolda köttingredienser.

Tips

 • Släppa kött omedelbart kan fungera för vissa människor, men det är helt OK att övergången gradvis.
 • Var inte rädd för att stå upp för vad du tror som vegetarian. Om vissa människor peka ut dig som en vegetarian, är det OK. Vissa människor inser inte att du är precis som dem, men inte äter kött.
 • Vissa människor kanske vill kopiera dig och tycker att det är coolt. Om barnen vill kopiera du då säker på att de också känner till alla fakta.
 • Om du och din familj eller vänner går ut till en restaurang kanske du inte vill gå till en kött eller fisk plats. Kontrollera på menyn i förväg om du vill se vad du kan få så att du inte behöver be servitören om något är vegetarian.
 • Shoppa med dina föräldrar en hel del. Så att du kan plocka ut goda vegetariska livsmedel.
 • Om du är den enda vegetariska i familjen kan det vara svårt med allt kött omkring dig. Om du har middag med din familj varje natt och köttet blir för er här är vad man ska göra: Be att sitta på en av cheferna i tabellen. Be för dem att också hålla köttprodukter längst bort från dig.
 • När du först bli vegetarian, kan du ha lite kött cravings. Om du hade verkligen älskat kött, försök sedan några kött substitut, vilket kan göras från soja, vetegluten, svamp, eller korn / baljväxter. När du får ett sug, håller det med några vegetariska livsmedel. Tvärtemot vad många tror, ​​protein brister är sällsynta - så länge du inte lever på skräpmat, är chansen att du får mer än tillräckligt. Bönor, nötter, baljväxter och spannmål (samt mejeriprodukter och ägg) är alla bra källor.
 • Gelatin finns i Marshmallows och gummy godis och är gjord av djurben. Kom ihåg att detta kött.
 • Om dina föräldrar inte låter dig plocka ut din mat och att de inte vill köpa det för dig bara spara dina pengar så att du kan köpa det och om de ser att du verkligen vill göra detta kommer de att börja stödja dig och börja köpa några stora vegetariska livsmedel för dig.

Varningar

 • Vegetarianism eller veganism, precis som med allätande dieter, garanterar inte bra hälsa, se till att du får alla de näringsämnen du behöver genom att äta en balanserad kost.
 • Nästa gång du går till läkaren, vara beredd för en fingerprick. Doktorer gör det ofta för att kontrollera om du har tillräckligt med protein i kosten.