Wka

Hur man klär sig som en cool nörd

Nerds dessa dagar ser svalare. Tja, en del gör, men den ständigt klassiska "rörig haired, knappen uppåt, och highwaters" dominerar. Läs den här artikeln för att klä sig som "cool futuristisk" NERD!

Steg

Hur man klär sig som en cool nörd. Skaffa dig beredd, om du verkligen vill göra detta, var inte lat.
Hur man klär sig som en cool nörd. Skaffa dig beredd, om du verkligen vill göra detta, var inte lat.
 1. 1
  Skaffa dig beredd, om du verkligen vill göra detta, var inte lat.
 2. 2
  Få arbeta. Köp saker som Polos i ljusa, men vanliga färger, som gult, grönt, brunt eller rött. Eller få T-shirts med karaktärer videospel och superhjältar på det, som Megaman, Mario, Superman eller Sonic (det finns många tillgängliga på Target). Köp knappen upp skjortor (som du brukar ha med skoluniformer). Pinstripes är bäst. Om du är en flicka, lägga slumpmässiga skolan fläckar på den, och sy / skriv texten under det. Om du är en pojke, ha en trevlig, vanlig, tråkig lärare slips med det (Marshalls).
 3. 3
  Få bottnar. Bär pläd, kjolar (med antingen slätt eller multi färgade), men inte för länge. Eller du kan få ljusa, färgade jeans (de är inte som jeans, men liksom magra denim). Få dem i, gillar, gult, rött, eller matcha din topp (tillgänglig på europeisk dräkt). Bär saker som benvärmare i vanlig argyle och enfärgade. För pojkar, bära koppla fit jeans, som Levis, men aldrig mörk, alltid slätt dammiga färger. Eller bära khakis.
 4. 4
  Använd skor som ljusa färgade Mary Janes (för flickor). Eller för alla, ha hög topp Chuck Taylor All Stars med roliga snören. Se till att få dem i rutigt eller optiskt vitt. Pojkar kan bära svart eller vit Nike Air Forces om de vill, bara snöra dem annorlunda.
 5. 5
  Bär tillbehör som vanligt hängslen, eller tröjor, väst, något som liknar en skoluniform är bra, men att det ser ut som "du". Eller bära strumpor med argyle och preppy pläd på dem.
 6. 6
  Sporten håret i två hästsvansar, med de tunna scrunchies. Gör dem olika färger, som lila och grönt alltid fungerar bra. Eller kan du sporten det i en hästsvans, eller om du har långt hår, sätta dig håret på mitten och lägg den på vardera sidan av dina axlar.

Tips

 • Bär stora glasögon, men se, om du inte har några problem med ögonen, få ett par som inte kommer att påverka dem.
 • Struntar i vad alla tycker, vara sig själv, och gör vad du vill, att de inte kontrollerar dig, gör dig.
 • Kontrollera att färgerna stämmer, men på vissa ställen, som tillbehör, inte stämmer.
 • ALLTID, ALLTID, ALLTID bära runt en rem över axeln väskan (de som de bär laptops med) ALLTID och slutar utseendet.
 • Om bär en keps, bära roliga mössor, eller Eskimo hattar.
 • När promenader, bära runt en bok.

Varningar

 • Agera den delen också, vara vänlig, lugn, och gömma sig bakom din laptop eller bok.