Wka

Hur man blir en nörd

Även om de har ett rykte om att vara konstig och töntigt, geeks är de människor med hög intelligens som besitter en mängd information i allmänhet om,, matematik och astronomi. Geekdom kan vara en givande livsstil, men som en snöboll-Om du samlar lite snö och sedan tryck ner en backe, får snöbollen större och bättre eftersom den samlar mer och mer snö. Denna artikel kommer att hjälpa dig att starta din resa ner för backen.

Så hoppa stängslet av medelmåttighet och bli medlem i den högre plan.

Steg

Hur man blir en nörd. Få ett handtag på grunderna.
Hur man blir en nörd. Få ett handtag på grunderna.
 1. 1
  Få ett handtag på grunderna.
  • En e-postadress är ett måste för alla nördar. ( Gmail är en rekommenderad e-postklient på grund av Google+ och andra kostnadsfria tjänster inklusive ansikte mot ansikte videochatt.)
   • Ännu bättre, har en e värd din egen hemsida (se nedan).
  • Du bör också ha ett Facebook-konto för att kunna interagera med andra nördar världen över.
  • Du bör definitivt ha en personlig hemsida.
  • Köp minst 5 nördiga klädesplagg, och 5 andra saker som kan anses "nördigt".
  • Med YouTube är den största video sharing webbplats, är det viktigt att vara en vanlig video huggorm. Din video kan vara om fastställande av datorer, hacka, eller något annat som skriker "geek!" Skapa ett konto och försöka ens bli berömd på internet och på YouTube!
  • Du får inte bry sig om vad andra kommer att tänka på din nya livsstil, är det ett misstag som många rookie nördar gör. Geeks bryr sig inte om vem som gillar vem, eller vem som har den dyraste par skor. De gör bara inte.
 2. 2
  Om du inte har valt din valda ämnet, bestämma vad du vill bli "besatt" med. Tänk länge och hårt eftersom du kommer förmodligen att spendera hela ditt liv på detta ämne. Det kan vara så specifik som Marie Antoinette, lika bred som rymden, eller du kan överväga ett behov av att uppfylla (t.ex. Bill Gates utvecklade den personliga datorn). Om du väljer ett specifikt ämne, kommer du förväntas att veta mer om det, såsom exakta datum för viktiga händelser.
 3. 3
  Prenumerera på en specialitet tidning eller tidskrift. Nuts & Volt, PC World, Mac World, och Cinefex alla faller under denna kategori. Läs från pärm till pärm och i varje nummer, plocka ut minst tre ord som du aldrig har hört talas om innan. Memorera dessa och försöker använda dem ofta.
 4. 4
  Köp minst tre små elektroniska prylar. Klipp dessa på någon lämplig del av dina kläder. Håll dig borta från sådana banala saker som MP3-spelare, och få något unikt som en Universal TV fjärrkontroll.
 5. 5
  Lär c + +, java, Visual Basic, eller annat programmeringsspråk. När du är bekväm med språk som C + +, Java, Python, Perl, etc., gå vidare till Webbaserad programmering som JavaScript, HTML, XML, PHP, ASP, och CSS. Gå bortom lära sig att använda språket: bekanta dig med historien om programmeringsspråk och vad det kan användas i verkliga livet. Om du använder Facebook eller MySpace, lära källkoden för att skapa häftiga appar, såsom FBML.
 6. 6
  Lär dig så mycket du kan om datorer och elektronik. Känn ditt operativsystem från insidan och ut, och studera andra operativsystem också. Läs om hur datorer fungerar, om du kan, ta en isär och sätta ihop det igen. Lär dig hur man gör en dator ur grunden och bygga en helt personlig dator på egen hand.
 7. 7
  Läs, och inte skumma och scanna, läsa. Läs minst tio klassiska böcker, som Les Miserables, Krig och fred, eller Deutschland Ein Wintermärchen. Också läsa böcker som har att göra med ditt ämne. Besök biblioteket och få minst sex böcker antingen rör ditt ämne eller en klassisk bok (ovan). Gå sedan tillbaka till biblioteket när de förfaller och ta sex mer, etc.
 8. 8
  Titta kultklassiker som en riktig nörd. Detta innebär att titta de ursprungliga Star Wars, Star Trek, Doctor Who, och Sagan om Ringen.
 9. 9
  Bli vän med andra nördar. Det bästa sättet att bli en är att vara vän med någon. Tillsammans ni två kan lära och lära varandra mer om datorer och elektronik, och du kan ha roligt gör nördiga saker. Ännu bättre, skaffa vänner med flera nördar och delta i aktiviteter tillsammans. Men inte bara hålla med nördar. Du kommer att bli bättre om du har en bästa vän eller bästa vänner som är nördar, och några (eller många) som inte är det.

Tips

 • Det finns massor av bra ställen att köpa specifikt nerdy kläder såsom ThinkGeek.com
 • Tänk på att vara impopulär som en fördel. Du kan göra alla galna saker som du vill, och inte behöver oroa sig för ditt rykte.
 • En universell TV remote är mycket praktiskt, med det du kan stänga om alla fabrikat av TV. Mycket användbart för att stänga av TV-apparater på Wal-Mart när de icke-nördar testar videospel. Du kan köpa dem för 15€ på Amazon.com

Varningar

 • Om du inte har behörighet, ska du inte hacka. Du kan få stora problem.
 • Om du inte är verkligen en nörd i hjärtat, är det riskabelt att försöka bli en. Du kommer förmodligen sluta bli en förlorare. Sant Bedårande Geekdom är endast uppnås genom Naturals.

Saker du behöver

 • Pengar
 • En dator med internet
 • TV med kabel (eller Hulu)
 • Geeky kläder (men inte sätta tejp på de delar av ramen mellan linserna. Som försöker för hårt.)