Wka

Hur skall en preppy kille

Ser ut som en förberedelse är en sak, och många tips där ute är riktade mot. Men här är en guide specifikt på hur man ska agera och bli en kille.

Steg

Hur skall en preppy kille. Bär respektabla kläder varumärke som Polo Ralph Lauren, Brooks Brothers, Lacoste, J.
Hur skall en preppy kille. Bär respektabla kläder varumärke som Polo Ralph Lauren, Brooks Brothers, Lacoste, J.
 1. 1
  Bär respektabla kläder varumärke som Polo Ralph Lauren, Brooks Brothers, Lacoste, J. Crew, Hickey Freeman, Paul & Shark, Peter Millar, J. Press, Södra Tide, och Vineyard Vines. Hollister, Abercrombie, Aeropostale, och AE är inte den konventionella preppy men vissa objekt är klassiska.
 2. 2
  Speciellt rugby skjortor, chinos i ljusa färger och skjortor gör att du ser preppy.
 3. 3
  Handla kläder som kommer i klassiska färger, även om detta är ingalunda en slutgiltig lista: himmelsblå, marinblå, limegrön, Nantucket rött eller gult. Titta på några kläder från märken ovan kommer förmodligen att ge dig en bra idé. Köp kläder som har färger som matchar bra och ser bra ut på dig. Till exempel kommer en rödhårig ser bättre med grönt än rosa eller lavendel såvida han har blå ögon.
 4. 4
  Utveckla en bekväm men rent utseende. Hitta såg klassiska bälten, företrädesvis solbränna / ljusbrun. Se till att bältet är lädret om det är en klänning bälte, och canvas med läder tips om det är för casual tillfällen. Se till att det inte är täckt av små taggy bitar eller nitar etc.
 5. 5
  Bär läder mockasiner och skor båt (top-Siders) eller läder flip flops på sommaren. Iklädd ett par topp-Siders utan strumpor är klassiskt preppy.
 6. 6
  Välj en doft och hålla fast vid det. Använd inte olika dofter av schampo, balsam, duschkräm, aftershave, deodorant och parfym. Köp en matchande uppsättning. Lägg inte för mycket på.
 7. 7
  Tänk på att om du bär glasögon, prova att bära coola proffsiga glasögon eller överväga kontakter. Mörka glasögon är nördigt eller scen / emo / punk, etc. Försök att få fälg-mindre glas och rengör dem varje dag för att se sofistikerad. På senare tid dock, har Buddy Holly stylade glasögon gjort en comeback på banan. Om du bär idel preppy kläder, då detta skulle helt fungerar bra med en fin kofta eller tröja. Dessutom har många preppies i historien (som Barry Goldwater) slitna nerdy glasögon, och den subkultur ofta överlappar preppies, så några glasögon kunde arbeta.
 8. 8
  Håll enkla hår. En vanlig preppy frisyr är den lurviga utseende eller fluffiga utseende, eller hår precis skildes på sidan och kort. På senare tid har många preppy killar går bort från de långa frisyrer och tillbaka till traditionella kortare frisyrer. Tänk 1940-talet och 1950-talet gröda topp och snagg. Inga onaturliga hårfärger eller rakad hår. Om det är rakat, har det rakat blygsamt. Håll håret ser naturligt! Hårgelé är okej om det görs blygsamt, men överdriv inte.
 9. 9
  Vara frisk och snyggt. Ha rena, klippta naglar. Arkiv och polera naglarna för att göra dem friska - inte bita dem. Håll dina läppar återfuktad. Nariga, spruckna läppar är fula. Raka och kamma håret så ofta som du behöver. Bär inte skrynkliga eller färgade kläder. Håll dig borta från slitna jeans och korta shorts, det är för wannabe preppy och slitna jeans är 2000: s mode. Borsta två eller tre gånger och tandtråd tänderna en gång eller två gånger om dagen. Bleka dina tänder om det behövs. Vara välvårdad. Undvik tatueringar och få genomborrat.
 10. 10
  Se friska. Få tonad och ta i lite sol färg, bara överdriv inte. Inte bränna huden, använd solkräm. Använd inte solarium heller. Drick mycket vatten, ta vitaminer och äta magert protein. Ta väl hand om din hud (använder lotion), tänder, hår och naglar.
 11. 11
  Delta i någon form av idrott. Bemanning, ridning, lacrosse, spåra, polo, rugby, fotboll, golf, segling, skidåkning, squash och tennis är klassiska exempel på preppy sporter. Om det är i OS, är det preppy. Även om du inte gör en sport, bör du hålla dig i form som möjligt. För gymnasiet sport, prova sporter som tennis, golf, simning, fotboll, spår etc. vikter lyft för toning och vistas mager men inte utvecklar enorma bodybuilder muskler.
 12. 12
  Om du är musikalisk eller artistisk, gå med i kören, företrädesvis madrigalerna eller orkester. Börja inte ditt eget band.
 13. 13
  Agera vänligt och utgående... lite blyg är OK, men vara trevligt. Smile. Stå rakt. Undvik att få folk arga. Glöm prata om pengar - det kan skjuta folk.
 14. 14
  Plugga hårt och kom ihåg att hålla dina betyg upp, företrädesvis 3 0,0 GPA på minimum och ovan, eftersom förberedelser är också känd för att vara smart och hårt arbetande på toppen av sitt utseende och livsstil. De får in bra preppy högskolor eftersom de försöker och arbeta hårt. Använd god grammatik. Många preps slutändan får i Ivy League eller privata universitet på grund av sina kvaliteter, sport och höga SAT poäng. Håll dig uppdaterad med vad som händer i världen och de finansiella marknaderna. Om du inte förstår investera pengar grunderna - läsa böcker och lära.
 15. 15
  Läs etikett böcker. Skratta inte! Gott uppförande är inte bara för flickor eller äldre män. Det visar människor du har haft en bra uppväxt. Använd grundläggande artighet som snälla, tack och ursäkta mig. Var hänsynsfull och håll dörrar för människor. Bär inte hatt inomhus. Förvara din mobiltelefon i schack och satte den på vibrera när du går till en offentlig plats. Använd aldrig slang eller prata tillbaka eller rulla dina ögon.

Tips

 • Att idrotta är ett bra och naturligt sätt att vara en av killarna.
 • Vara lågmäld och tala tydligt.
 • Vara åtminstone något odlades i konst och gå till dessa händelser. Självklart vill du inte att låta dum när man diskuterar Brahms. Några typiska preps kanske har en musikalisk bakgrund som privata pianolektioner växer upp.
 • Besök ett "preppy" märkt store [Saks Fifth Avenue, Brooks Brothers, etc] och kolla in kläderna. Notera mönster i stil, snitt och färger. Det är vad du vill vara klädd.
 • Oavsett vad, aldrig har dina underkläder visning. Eller åtminstone låta dem vara designer märke som Polo Ralph Lauren eller Calvin Klein.
 • Gör ditt bästa eftersom det enda du gör det för är DU!
 • Preps är kända för sina kläder, bra betyg, sporta och ha en massa vänner. Kasta ett parti utan anledning varje så ofta. Försök att hålla festen drogen och kön gratis. Om du ser någon bli full, låt dem inte köra bil eller skada sig själva eller andra. Bli inte berusad själv - du kommer att se ut som en idiot!
 • Var beredd på att förlora sömn. Mellan sport och studerar, det finns inte tillräckligt med tid för att göra det. Få minst 8 timmar per natt.
 • Du kan "täcka upp" en piercing med en speciell typ av vax. Men vet att du blåste det som en förberedelse, eftersom preppy killar inte få hål period.
 • Utnyttja vad din skola har att erbjuda. Det finns gott om möjligheter att träffa människor. Till exempel kan du arbeta på skoltidningen eller ansluta dina lokala framtidens företagsledare i Europa (FBLA) klubb, ett företag eller marknadsföring klubb är alltid en stor preppy sammanslutning val. Om du vill få till en bra högskola efter gymnasiet, hjälper det att vara med externa intressen. Var en "Big Brother" eller titta runt ditt samhälle - vad kan du göra för att hjälpa det?
 • Bär en näsduk. Du kommer att se classy, ​​kommer du ser inte ut som någon som är sniffning att hålla snorkråkor i näsan, och om en flicka gråter hon ska respektera och älska dig erbjuder henne din (ren) näsduk.
 • Ansök till Klubbhus och Tennis / Golf resorts samt för arbete / medlemskap som en tonåring eller som vuxen. Det finns många fördelar med att ha dessa jobb och du kan lära dig genom att observera.
 • Om du kastar en fest, prova att göra något elegant som ett ostron grillat eller bara en vanlig gammal grill. Om du planerar att dricka, återigen göra det bara med måtta och om du är den juridiska dricka ålder, men se och undvika "trashy" drycker. Förutom (flaska) vin (gott ursprung) och öl, gå för drycker där snygga moderlut, som bourbon och brandy. Martinis är alltid bra, tillsammans med margaritas, daiquiris, pina coladas, etc. Undvik saker som vin kylare och "andra former av öl." Dessa är definitivt inte stilrena.
 • Applicera på en bra broderskap, baserat på vad dina manliga föregångare kan ha varit i (med ett arv är alltid positivt) eller beroende på var du är från (norra eller södra, i princip.)
 • Om du är en senior vara väldigt fokuserad på college program, sport och klasser. Stipendier, medan välkomna, är onödigt eftersom du har din mamma och pappa för att täcka de flesta av dina college kostnader och ge dig en ersättning.
 • Alltid korsa benen när du sitter. Om du kan sätta din korsade ben på andra knäet så det är en rätvinklig krök i benet detta är en mer maskulin alternativ till det feminina sättet att korsa benen.
 • Om du har en tatuering du kan täcka upp det med smink eller ta bort det med en laser.

Varningar

 • Var en gentleman:) varje tjej (åtminstone den typ du skulle vilja) älskar en sann gentleman.
 • Låt inte stress och press komma till dig. Du behöver inte vara # 1 i idrott och kvaliteter. Börja inte dricka eftersom ditt liv är för hårt. Var fokuserad.
 • Inte ansluta med trashy tjejer. De kan förstöra ditt liv big time. Alltid på den säkra sidan.
 • Det finns människor som inte gillar förberedelser. Akta dig för haters. De ska försöka spratt på dig eller genera dig.
 • Var inte en snobb eller oförskämd. Kom ihåg att när du agerar preppy, och klä preppy, vill inte att alla ska eller har råd att. Var preppy och stolt, men tolerant, välkomnande och nonjudgmental mot andra typer av människor. Tillförordnad snobbig ger bara preps ett dåligt namn och är ett tecken på dålig uppfostran. Skryter inte eller skryta om dina saker. Prata inte om familjens pengar någonsin. Också lära sig rätt sätt att presentera dig själv och hälsa på folk.
 • Var inte högt och motbjudande. Var artig mot alla. Kom ihåg att vara ett prep laddar för att vara en gentleman från en överklass. Du kan bära "rätt" kläder men beteendet måste förändras liksom också.
 • Bara svalka med människor och att du är oskadd. Ibland preps blir vänner med andra sociala grupper.