Wka

Hur man gör bra i skolan utan att bli erkänd som en nörd

De flesta människor tror att om de gör bra i skolan, kommer folk känna igen dem som nördar. Det är definitivt möjligt att göra bra i skolan och inte har folk tror att du är en komplett förlorare.

Steg

Hur man gör bra i skolan utan att bli erkänd som en nörd. Var absolut säker på dig själv.
Hur man gör bra i skolan utan att bli erkänd som en nörd. Var absolut säker på dig själv.
 1. 1
  Var absolut säker på dig själv. Istället för att tänka att du är en nörd, tänka positivt om dina betyg. Kom ihåg, kommer de som gör bra i skolan göra bättre senare i livet.
 2. 2
  Gör massor av vänner. Visar att du är social kommer definitivt att hålla folk från att tänka att du är en nörd.
 3. 3
  Ser inte ut som en nörd för en. Det är okej att spendera lite pengar ibland, men spendera dem på rätt saker. Visar att du har en fin stil kommer att visa folk att du vet hur man klär sig och är inte en nörd. För flickor, bära smink (men överdriv inte). Stora glasögon är ett definitivt nej. Om du behöver glasögon, får de som har mindre objektiv och en fin ram. Ännu bättre, byta till kontakter. De svarta glasögon är okej om de är små.
 4. 4
  Kom bara ihåg att inte överdriva det, annars kommer det att få dig att se ut som en poser.
 5. 5
  Inte bara umgås med dina klasskamrater, göra andra vänner också. Om du är i en begåvad program, hittar du dig själv omgiven med massor av nördar.
 6. 6
  Försök att inte annonsera dina betyg. Om du berättar för alla att du gjort ett A när ingen annan gjorde, då människor kommer att se dig som en nörd eller en suga upp. Om du har en hög kvalitet på ett test, berätta för folk du gjorde, "okej". Aldrig ljuga om dina betyg, gör eller dåligt på ett prov för att visas genomsnittet. (Detta är svårt med vissa människor som de kan bli irriterad på dig för att tona ner ett högre betyg än vad de fick).
 7. 7
  Försök att inte suga upp till dina lärare. De tycker verkligen inte om det och andra människor hatar det.
 8. 8
  Använd inte uttryck som OMG, helt, gillar, osv. Dessa gör det ser ut som du döljer något. Det är inget fel med att kunna använda engelska.
 9. 9
  ALDRIG någonsin någonsin någonsin försöka ändra din kärna själv. (Ändra inte dina mål / inner personer) Var vem du är, och vara stolt över det.
 10. 10
  Försök inte alltför svårt att vara cool. Folk kommer att se dig som desperat och ignorera dig, eller ännu värre, göra roliga.
 11. 11
  Om du inte prata som alla andra, försök att låta lite mer som dem. Använd några av samma språk mönster, men säger att det nonchalant, som om du pratar så där hela tiden.
 12. 12
  Försök inte för hårt. Vid något. Det är bra att vara passionerad, men det finns en fin linje mellan de två. Försöker för hårt är att vara besatt om att göra gott, att bli omtyckt, etc. Att vara passionerad blir involverad, att hjälpa, och fokusering.
 13. 13
  Spela en sport. Du behöver inte vara bra på det, gör något enkelt som volleyboll eller cykling. Ridning (* suck * min passion...) är fantastisk, roligt, och alla kan vara bra på det. (Inte alla är bra på det, men du kan ändå vara bra Nyckeln:.. Balance)
 14. 14
  Håll dig i form fysiskt. Kasta inte upp, enligt äta eller röka för att vara mager (eller kallt). Jogga, gå din hund (s) eller andras, eller helt enkelt gå.
 15. 15
  Ät rätt. Om du har problem med impuls äta, tala med din läkare. Tills dess, hålla ditt kök fyllt med friska, lätta snacks. Istället för glass, prova fryst yoghurt. Sugen på hårda karameller? Ät några cashewnötter eller osaltade mandlar.
 16. 16
  Inte hemsöka inte om rengöring. Och om någon accepterar din inbjudan till ditt hus, gör dem en smaskig mellanmål (kakor, S'mores, etc.). Visa inte dem alla dina samlingar, om du har dem. (Eller dina betyg / tidningar du kan ha sparat.) Istället introducera dem till ditt husdjur (om du har någon) eller favorit konst / böcker. Om du bjuder in någon över, gör det en person som delar samma intressen. Kanske en person från drama eller bokklubb.

Tips

 • Försök att inte prata så mycket om skolämnen, betyg, eller encyklopediska ämnen till klasskamrater. Snacka om fritidsintressen, vad du gör efter skolan, etc.
 • Försök att inte prata med lärarna i onödan - detta gör att du ser dåligt.
 • Walk tall. Om du ler mycket, dra din kropp uppåt och hålla huvudet högt, kommer du inte bara se mindre nerdy, kommer du att känna också och ser hetare.
 • Om folk redan tror att du är en nörd gå mainstream kanske work.If det alls är socialt acceptabelt att bli en rocker / goth / punk / stoner / gangsta etc. Du skulle bli förvånad över hur lätt ett par extra inches av hår kan förändra någons från nörd / slicka till någon som inte bryr sig. Försök inte att byta till snabbt (*** om du ens bekväm med ÄNDRA ***), det skulle vara för uppenbart. Och inte vara emo. Allvarligt? Skära sig själv gör dig inte cool. Dressing emo och emo frisyrer är coolt, men det är okej att visa dina känslor och vara lycklig.
 • Lär dig att använda populära slanguttryck med dina klasskamrater. Detta leder till bättre kommunikation. Urban Dictionary är ett bra ställe att hitta slang. Bara inte avsiktligt låter dumt.
 • Date. Använd Google eller andra webbplatser för att lära om dating. Om du inte är den typen av datum, försök att se ut som du gillar tjejer tillsammans med smarta, eftersom vissa tjejer gillar intelligens.
 • Om du bär glasögon, använder linser för att undvika att bli stereotypa.
 • Överdriv inte arbete i skolan om det inte måste göras där.

Varningar

 • Om någon håller ringer dig en nörd, kom ihåg att i de högre åren kommer alla att försöka fånga upp till dig och du kommer inte att betraktas som en nörd längre.
 • Om de fortfarande kallar dig en nörd, bli inte avskräckt. Kom bara ihåg vem du är och hur de människor som faktiskt betyder något i det långa loppet är riktigt stolt över dig.
 • Glöm inte dig själv: du behöver inte offra kvaliteter och mår bra bara för att se ut som alla andra. Acceptans är en sak, är popularitet en annan.
 • Om du behöver prata med lärarna för att se till att du är på rätt spår, gör det diskret. Hitta dem på lunchen eller efter klass, eller ännu bättre, maila dem.
 • Har aldrig låter överentusiastisk eller besatt av ett ämne i klass. Lämna bidrag, men säger dem likgiltiga toner. Kom ihåg, du måste hålla sig borta från nörd typ så mycket som möjligt, men få lärare att sätta ett A på dina papper samtidigt.