Wka

Hur man kan behandla en tjej bra

Så, vill du veta hur man behandlar en tjej väl? Alla tjejer är olika, så inte allt du gör för en tjej kommer nödvändigtvis smickra en annan. Men det finns några generella saker du kan göra för att visa en tjej som du bryr dig.

Steg

Hur man kan behandla en tjej bra. Var snäll mot henne. Kom ihåg att varje människa vill bli uppskattad och behandlas väl.
Hur man kan behandla en tjej bra. Var snäll mot henne. Kom ihåg att varje människa vill bli uppskattad och behandlas väl.
 1. 1
  Var snäll mot henne. Kom ihåg att varje människa vill bli uppskattad och behandlas väl. Ju mer och specifik du är, desto bättre.
 2. 2
  Kom ihåg att "nej betyder nej". Om du gör något som gör henne obekväm, även något enkelt som kramas, sluta göra det. Fråga henne varför det gjorde henne obekväm, och försöka att inte göra henne obekväm igen - antingen inte göra det där, eller vänta tills hon berättar att hon är redo, men du måste komma ihåg att ibland frågar samma sak om och om igen kan vara irriterande.
 3. 3
  Låt henne prata om sig själv. Om du säger att du vill lära känna henne bättre, och du sedan ta över alla konversationer, kommer hon tror att du är självcentrerad och inte mycket intresserad av henne trots allt.
 4. 4
  Ta reda på om hennes fritidsintressen genom att ställa frågor om vilken typ av musik hon gillar, sport, film, familj, observera sin omgivning, osv.
 5. 5
  Komplimang henne. Säg att hennes hår ser fint eller att en skjorta ser bra ut på henne. Därefter, och. Menar det. Keep it real.
  • Säg att hon är söt. Oavsett hur genomsnittet hon tycker hennes utseende kan vara, kommer en tjej brukar vara smickrad och glad att veta att du tycker att hon är attraktiv. Säg "Du har de vackraste ögon / hår / hud / händer / etc. Jag någonsin sett," och igen, menar det!
 6. 6
  Upprätthålla god hygien. Ta en dusch, sätta på deodorant, borsta tänderna, kamma håret, och raka (om det behövs) precis innan du ser henne, varje gång. Ingenting gör en tjej mer obekväm än kroppen lukt, dålig andedräkt, eller skanky hud.
 7. 7
  Lyssna! Du måste vara en god lyssnare. Det fungerar med de flesta flickor, de behöver någon som kommer att tålmodigt lyssna och förstå dem! Kommentera som uppmuntrar henne att ge mer detaljer, speciellt om det är en intensiv ämne. Och aldrig abrupt ändra ett diskussionsämne såvida det inte finns en definitiv (och självklart) slut på det ämnet. Alltför ofta, pojkar bryta sig loss från ett samtal abrupt med ett nytt ämne som betonar hur stor eller underbara de är. Fall inte i den fällan. Om du följer diskussionen och verkligen lyssna, är att när hon kommer verkligen vet att du är i henne. Det är en enorm skillnad mellan "hearing" och "lyssnande", så se till att du aktivt lyssnar till henne.
  • Försök inte att fixa det. Vi har alla en tendens att vilja fixa saker. När en flicka talar till dig om ett problem, hon mer än sannolikt inte vill att du ska hjälpa henne fixa det. Hon vill bara att du ska erkänna att hon har ett problem och empati.
 8. 8
  Låt henne veta om saker hon kan vara intresserad av. Detta kommer att visa henne att du minns och tänker på henne, och de saker hon gillar.
 9. 9
  Glöm inte hennes speciella tillfällen - Speciellt hennes födelsedag.
 10. 10
  Vara sanningsenlig. Det finns ingen anledning att ligga. Att vara ärlig under dating processen innebär att du är riktig - att vara den person som hon gillar och inte den person som du tror att hon kommer att gilla. Om du hittar dig själv konsekvent benägna att försköna sanningen om dig själv, försök sikta mot det målet så att det kommer att vara sanningen. Om du alltid be om ursäkt eller försöker lugna henne ruggiga fjädrar, måste du ärligt avgöra om ni två är en match. Att behandla en tjej väl också innebär att erkänna denna sanning, och berätta för henne på ett sätt som gör ont så lite som möjligt - så fort du vet.
 11. 11
  Få henne att känna bekväm. Slappna av och njut av den tid du tillbringar tillsammans. Gör roliga saker tillsammans. Cykeltur, promenader, filmer, stranden, etc... inte bara sitta. Njut av varandras sällskap.
 12. 12
  Samarbeta för att förstå hennes synpunkt om du inte håller. Upprepa eller speglar hennes känslor så att hon vet att du verkligen hört henne. Om det passar dig, ber om ursäkt för dina handlingar som upprör henne. Om du känner att du var på rätt, men tala om för henne att du inte inser dina handlingar skulle skada henne och du är ledsen för att orsaka henne smärta, och att du måste tänka mer noggrant nästa gång. Som nämnts tidigare, keep it real. Lovar inte att aldrig göra det igen om du inte tänker hålla det löftet. Om det som upprör henne är en sak som är grundläggande för din personlighet, kanske du inte kan ändra den till en grad som kommer att göra henne bekväm, och det kan betyda att du så småningom kommer att behöva en del sätt.
 13. 13
  Var riktigt med henne, och med. Detta kan inte nog betonas. Om du säger eller gör något och tänker en annan, ett steg tillbaka. Ta en titt på dig själv och fråga dig själv vad du verkligen vill. Dela det själv med henne, eftersom hon kan och kommer att se till att du inte är allt du säger och gör. Som sannolikt kommer att vara i slutet av din relation.
 14. 14
  Var en "gentleman". Behandla henne respektfullt. Verkligen värdesätter henne och visa henne att du gör.
 15. 15
  Var kvick och rolig. Alla tjejer gillar en person som kan få dem att skratta. Om hon inte är på humör för att göra något, inte tvinga det. Skämta hon förstår, så att hon inte skulle vara förolämpade av skämtet du menade som ett skämt.
 16. 16
  Undvik ovänliga argument. Ditt mål är att få henne att må bra. Att uttrycka ilska hjälper inte någonting på något sätt. Om du inte håller, försöka förstå hennes perspektiv och komma till en överenskommelse eller rättvis kompromiss.

Tips

 • Ta det lugnt. Inte rusa in i en känslomässig eller fysisk fastsättning bara för att du tror att du borde.
 • Se till att du är dig själv, och om hon inte gillar att det är meningslöst att fejka dig själv för henne att gilla dig. Agera som du normalt skulle göra.
 • Ljug inte! Det är meningslöst och att hon kommer att hitta ut. Var bara dig själv. Om du ljuger, kommer det att förfölja dig tills du berättar sanningen!
 • Undvik frestelsen att avguda henne eller sätta henne på en piedestal. Hon är lika mänsklig som du är, och mer villig är du att acceptera att det är mindre troligt att hon är att göra dig besviken.
 • när du talar till henne eller när hon talar till dig. Men var inte obehagligt om det. Stirra anses inte uppmärksamhet, det anses konstigt.
 • Var uppmärksam på dina sätt hela tiden.
 • Om hon försöker göra en ny sport / hobby / aktivitet, och du redan vet hur man gör det, visa henne hur. Hon kommer att uppskatta din ridderlighet, och bli imponerad av din skicklighet.
 • Sätt dig in i hennes ställe och behandla henne därefter. Med andra ord, hur skulle du vilja bli behandlad, om du var henne?
 • Ta henne till platser som kostar massor av pengar är inte nödvändigt. Ta henne till parken, kanske köpa glass på vägen, på det sättet du interagerar med henne. Om du går på bio, planerar att gå för kaffe eller dessert efter (vilket innebär en lätt middag, och mindre kostnader - bonus) så att du kan prata om vad du just såg.
 • Arrogant män inte får alla tjejer, killar, och det finns en enorm skillnad. Kvinnor är mindre visuellt orienterade än män är, så även om du inte är den mest attraktiva killen i världen, kommer ditt självförtroende föreslå att du är någon värd att vara med, och din personlighet kommer att backa upp det förslaget. Plus, om du är och värma när de interagerar med henne och med andra, kommer hon ser ditt värde utan att du behöver ha movie-stjärniga bra utseende. Bara agera och klä sig som en gentleman, och allt ska vara söt.
 • Inte svära överdrivet eller vara orena. Om du agerar immaturely, är hon mindre sannolikt att njuta av ditt företag.
 • Om hon är upprörd eller arg, låt henne ventilera sina känslor gentemot dig. Prata om sina problem, men försök inte att ta över och fixa allt. Du kan sluta göra saker värre för henne. Medan hon behöver för att hantera sitt problem själv, om du tillåter henne att prata om det med dig, kommer det att göra henne att inse att du bryr dig om henne. Hon kommer att uppskatta det, och om hon går igenom ännu mer tuffa tider, kommer hon vet vem du ska prata med. Detta kommer att bygga upp förtroende och lojalitet mellan er två.
 • Behandla en tjej hur du vill att din pappa ska behandla din mamma.
 • Kom ihåg att alltid berömma henne. Bara för att ni ska ut betyder inte att hon inte kan ändra sig om hon tycker att du har glömt henne.
 • Öppna dörrar och dra ut stolar för flickan är inte gammaldags och torg, det är sött! Någon tjej gillar en kille som kommer att behandla henne väl, en som inte är rädd för att vara söt till henne.
 • Håll handen, speciellt om du fånga henne dinglande det i smyg bakom henne. En flicka älskar "samhörighet" känslan av att hålla händer, för att inte nämna att du bekräftar ditt intresse för varandra offentligt utan att vara rå. Med andra ord, du är stolt över henne, och en man som kan vara stolta över henne kommer att göra någon tjej känner att de behandlas väl.
 • Medan de flesta unga kvinnor inte är alltför analysera saker, när du börjar dejta, hon bedöma dig: vad du gör, hur du klär dig, så får du ta dem på, och massor av andra saker. Ta hänsyn till detta och klänning för situationen, eftersom en bra balans kommer att hålla henne imponerad. Det finns ingen mening med att klä att imponera, då är billig om var du tar henne. Det är som att gå till en fin restaurang i en träningsoverall.
 • Var inte rädd att hon är en flicka och om hon gillar dig kommer du att veta det.
 • Kom ihåg: oavsett hur hårt du arbetar för att få flickan, det är allt, men garanterat att hon försöker lika hårt för att hitta Mr Right. En flicka är inte att mystifierande eller avlägsen av en varelse, och hon vill och bli älskad lika mycket som du gör.
 • När hon ska ta på sig en utmaning, fatta intresse för vad hon gör, och önskar henne lycka till. Eller kanske utforska denna utmaning med henne? Gör det intressant.
 • Visa att du är imponerad av henne, men glöm inte att imponera på henne med något annat. Visa att du är annorlunda och ibland galna liv. Visa henne något som bara du har.
 • Håll henne nära dig, och vara försiktig när det är nödvändigt.
 • Behandla henne med samma respekt du skulle till din blivande fru. (Om du planerar att gifta sig -. Vissa människor inte Ändå behandlar henne med respekt är aldrig ett misstag.)
 • När du är på en restaurang, sitta mitt emot henne vid bordet (om inte bordet är riktigt lång, i vilket fall du ska sitta bredvid henne). Låt henne sitta vänd mot rummet, medan du möter väggen. Detta gör att du ger intryck av att du behöver ingen annan vy än hennes skönhet.
 • Lyssna på de saker hon tycker om att göra, och kanske prova dem själv.

Varningar

 • Om hon berättar om ett personligt problem, inte gör det ditt uppdrag att ta över och fixa saker. Bara lyssna på henne. (. Det finns några undantag) Om hon börjar gråta, är detta en stor ledtråd att hon verkligen i dig, det visar att hon litar på dig tillräckligt för att visa att hon är sårbar med dig. En trevlig gest här är att lägga armarna om henne och bara hålla henne. Säg inte "Gråt inte." Säg, "Aww. Det kommer att bli bra." Vid denna punkt, samtidigt som du inte vill försöka ta över, kan du fråga, "Kan jag hjälpa till?" - Låt hennes svar med "Nej," eller med "Ja, kan du bara hålla mig," eller vad som helst, och sedan ta det därifrån.
 • Se till att du är dig själv. Om du agerar som en gentleman när du är ensam med henne, och sedan som en idiot när du är med dina vänner, kommer hon fånga den och du kommer att stöta på problem.
 • Se till att hon inte reda på att du försökte lära dig att få henne att skratta genom att läsa artiklar på Internet, åtminstone inte tills ettårsdagen. Då är hon definitivt in dig och mindre saker som det skadar inte.
 • Om du vill, säg din systers vän, till exempel, och tror att hon också kan vara intresserade, ta reda på från din syster om hennes vän gillar dig tillbaka. Om svaret är ja, kom igen till henne långsamt. För fort kan naturligtvis vara en stänga. Hitta gemensamma intressen mellan henne och dig själv. Om du hittar en intressant funktion på den här tjejen, prata om det, berömma henne. Men något alltför påträngande och din syster kommer förmodligen se igenom denna förklädnad och berätta för sin vän om din hemliga fruktdryck. Detta kan vara en bra sak om vännen är intresserade också, men kan också vara obehagligt för dig och din syster.
 • Om något skrämmande eller upprörande händer henne medan du är på ett datum, till exempel en djurpark robot som verkar vara trasig plötsligt flyttar, och bedövar henne, försöka trösta henne. Se till att hon är nära. Det kommer att göra henne känna sig skyddade. Tjejer älskar att känna sin pojkvän har förmågan att skydda dem.
 • Om du överdriver dina komplimanger eller är, kan en tjej brukar se igenom det.
 • Ta henne inte för givet! tror inte att hon alltid tar din skit, det finns alltid den chansen att hon upptäcker att hon förtjänar bättre. som lätt kommer att avsluta en relation.
 • Alltför ivrig! Tjejer vill inte att du ska få in några dumma historien bortsett från konversationen. Också, avstå från att gå ut om mycket specialiserade grejer hon inte är bekant med. Med ord eller fraser hon inte förstår kan orsaka henne att känna sig obekväm. Till exempel, låt oss säga att du är en dator tech och alla de människor du arbetar med användning "Computer Geek-Speak" för att roa er runt på kontoret. Kalla henne en "n00b" kommer inte att hjälpa någonting! På samma sätt kommer att använda slang dig och dina medarbetare uppfann få henne att känna förvirrad och på utsidan - inte använda "i-skämt". Med andra ord, om du har utvecklat en slags "klubb" eller ett internt skämt typ av slang, kommer hon inte förstå eller uppskatta humorn. Kontrollera att du antingen ledtråd henne och föra henne till "insidan", så hon kan förstå vad du säger, eller bara inte använda slang eller sådana skämt när med henne.
 • Det finns flera saker som kan skrämma en tjej på en dag. Det är konstigt, men de kommer att synas mer sårbar under datum. Det är nog för att komma närmare dig.