Wka

Hur får din flickvän att kyssa eller krama dig oftare

Många män i relationer känner att deras andra hälften inte gör tillräckligt romantiska gester. Detta kan vara mycket dåligt för deras självkänsla och lycka i relationen. Den goda nyheten är att problemet har en mycket enkel lösning som kan behärskas av någon. Läs vidare för tips och råd.

Steg

Hur får din flickvän att kyssa eller krama dig oftare. Visa henne tillgivenhet.
Hur får din flickvän att kyssa eller krama dig oftare. Visa henne tillgivenhet.

Del ett: visa henne kärlek

 1. 1
  Visa henne tillgivenhet. Tanken är att om du visar henne kärlek, kommer hon att visa dig kärlek tillbaka. Gör detta regelbundet nog, men inte kväva henne (se steg # 2). Prova följande idéer för vägledning:
  • När man går i gallerian, hålla hennes hand, eller hålla hennes hand i filmerna.
  • När du hälsar henne, ge henne en. Om hon inte vet att du är där, kommer upp försiktigt bakom henne och kysser hennes hals.
  • Gosa bredvid henne på soffan, med armen om henne, och fingrarna i hennes hår.
  • Erbjud dig att ge henne en back, hand-eller fotmassage. Tjejer älskar att bli ompysslad.
 2. 2
  Överdriv inte. Om du flickvän säger att du är för klängig, eller hon är inte riktigt tillgiven typ, lära sig att hitta en balans mellan vad tillgivenhet du vill visa och vad hon tycker är rimligt.
  • Om hon tycker att du är för klängig, visar tillgivenhet till dig är den sista på hennes sinne. Hon blir irriterad av några av tillgivenhet du visar, och tänker än en del av det är onödigt.
  • Lär dig att backa lite. Om du kan, respektera hennes känslor och backa lite. Sluta inte visar tillgivenhet helt, men bromsa med kyssar och kramar, och fokusera på att sätta mer känslor i de du ger henne.
 3. 3
  Komplimang henne när hon gör något trevligt. Var inte oärlig eller förbereda ett manus om vad man ska säga, bara säga vad om hon gör dig lycklig, vad om henne gör dig lycklig, vad om henne som gör att du vill ha henne vid din sida.
  • Om hon bär en vacker klänning, säger något i stil med: ". Vilken fin klänning den passar dig perfekt sommar, här du kommer."
  • Om du märker att hon har fått sitt hår klippa nyligen, reagera på det: "Fick du en klippning Det gör mig märka hur söt du är inte som jag normalt glömmer....?".
  • Om hon åstadkommer något som är smart / hård / ansträngande, tala om för henne att du respekterar henne: "Jag är stolt över dig jag visste att du var smart / tuffa / dedikerad, men du hålla visar mig delar av er.."
  • Enkla komplimanger fungerar bäst. "Du har vackra ögon," eller "När du ler, jag lyser upp insidan" är alltid vinnare. När du komplimang en flicka, kom ihåg dessa tips:
   • Inte berömma hennes bröst eller rumpa. Stick med komplimanger om hennes ögon, hår, leende, eller kläder.
   • Undvik töntiga grejer. "Du är det sötaste jag någonsin smakat, sugarmuffin" är cheesy (väl, sötsliskig, minst!), Men "jag har tur att ha dig" är mindre så.
   • Leverera dina komplimanger med ett leende, i en söt ton. Agera som om du menar det. Det är ofta inte vad du säger, utan hur du säger det.

Del två: vara killen hon vill visa kärlek till

 1. 1
  Vara älskvärd. Gör henne att vilja vara runt dig. Vara på gott humör, inte klaga för henne om alla de små saker som oroar dig, och vara intresserad av livet omkring dig. Om du är en älskvärd kille, kommer hon känna att hon aldrig kan visa dig tillräckligt tillgivenhet.
  • Vara lätt att vara runt. Omge dig med glada människor, göra roliga saker, och oroa dig inte så mycket om varje liten sak! Tjejer älskar killar som tar det lugnt.
 2. 2
  Vara lekfull. Tjejer lockas till killar som vet hur man har kul. Detta betyder att du ska få en vana av genuint ha roligt runt henne.
  • Dum tillsammans. Gör intryck av kändisar, eller playact scener du upplevt tillsammans den dagen, eller utmana myndigheterna på ett intelligent sätt. Gör vad som får henne på ett lekfullt humör med dig.
  • Spela ofarliga practical jokes. Om hon inte gillar skämt, sedan försiktigt upp på henne, eller spela ett skämt på någon annan tillsammans.
  • Berätta skämt. Hitta skämt på nätet, eller utveckla din egen lista. Ännu bättre, göra några interna skämt som bara ni två kommer att förstå. Summan av kardemumman är att om du gör henne att skratta, hon vill visa dig mer tillgivenhet.
 3. 3
  Öva god hygien. Detta inkluderar att tvätta dina kläder, borsta tänderna, tandtråd och använda munvatten. (Ingen vill dela en illaluktande mun.) Ha en trevlig doft cologne eller rakvatten. Hon kommer att njuta av att ha dina kinder bredvid hennes. Många kvinnor upplever vissa dofter är irriterande, så sluta bära det om hon klagar.
  • När du bär en doft, vara säker på att det inte är för mycket, kvinnor hatar när killar känner behov av att bära en massa parfym. Killar lägger ofta för mycket på.
  • Tvätta håret regelbundet och låt henne leka med den. Tjejer gillar att leka med sina pojkvänner "hår. Ge henne en ursäkt för att gå igenom dina mjuka, rena lås.
  • Gör ditt bästa för att se ren och sätta ihop. Även om du går till en grungy look, kan du ser fortfarande sätta ihop. Flickor kan berätta när du inte bryr dig om ditt utseende.

Del tre: gå den extra milen

 1. 1
  Ta henne något speciellt ur det blå. När du går för att träffa henne, ta henne något en gång. Det behöver inte vara något stort, det kan vara en chokladkaka, eller ett roligt kort. Det är en fin gest för att visa att du är intresserad av henne, och vill behaga henne.
  • Försök att föra hennes lunch eller middag ute i det blå. Om hon inte förväntar sig det, desto bättre. Räkna ut vad hon gillar och äter det med henne.
  • Skriv henne ett trevligt brev då och då. Handskriven är bäst. Det behöver inte vara lång eller sörjig. Berätta för henne att du tänker på henne hela tiden, berättar hon varför hon är speciell för dig.
  • Plocka upp något hon vill. Flickor kommer ofta släppa tips om vad de gillar, liksom artister, objekt kläder eller accessoarer. Var en man, kom ihåg vad hon tycker, och gå ut och få henne något rimligt. Hon kommer att bedövas.
 2. 2
  Planera speciella datum. Speciella datum är bra eftersom de är spännande. Hon vet inte vad som händer, och då kan du komma och sopa bort henne hennes fötter. Om det är inte ett recept för kramar och kyssar, existerar ett recept inte!
  • Planera en film-dag, en middag-datum, eller en aktivitet (t.ex. bowling, skridskoåkning, matlagningskurser, eller en sport spel). Om hon är verkligen intresserad av något, försöka passa in det datumet.
  • Få hennes vänner att hjälpa dig. Försök att planera en överraskning födelsedagsfest med sina vänner eller med sin familj om du är nära dem.
 3. 3
  Inte spela spel med henne. Vänta inte för henne att göra det först, eller vänta på princip. Vara den typ av person som du vet att hon kommer att respektera. Kom ihåg, om du inte vill henne att göra det till dig, gör det inte till henne.
 4. 4
  Spoil henne. Få henne att känna som om hon är den enda tjejen på jorden som betyder något för dig. Detta kommer att göra henne bekväm, avslappnad och glad. När hon är bortskämd, är chansen att hon kommer att visa dig hur bortskämd du få henne att känna.
  • Små saker, som att öppna dörren, eller be om hennes åsikt, går ofta förbises av killar. Var en gentleman.
  • Om du vet att hon har problem med något, som en läxa problem, en lång inköpslista, eller en CD hon kan inte hitta, hjälpa henne ut. Visa henne att du tänker på henne även när du är ifrån varandra.
  • Var där för henne när hon är sjuk. Ta med henne varm soppa och läsk, tillsammans med några filmer som du kan titta tillsammans.
  • Glöm aldrig blommorna. Varje ögonblick är praktiskt taget en möjlighet att få henne blommor. Gå inte överbord, men få henne blommor hon älskar från gång till gång. Du kan även plocka blommor till henne om du är nära till naturen. Blommor är ett utmärkt sätt att få henne att kyssa eller krama dig.

Tips

 • Om du är nervös om att ge den första kyssen, vara redo för henne att, om hon lutar sig att kyssa och du backa utan att veta att hon försöker kyssa dig, du ser ut som en idiot. Och hon kommer att känna sig hemskt.
 • Tjejer gillar när killar är grov med dem. Om hon lägga tillbaka på en soffa lean över henne och kyssa henne. Om du inte kan luta över henne tillräckligt långt vara tätt! Grab hennes ben eller midja och dra henne närmare dig! Och om ni två dela en mycket intim relation inte vara blyg för att slipa mjukt upp mot henne! Men gör inte det märks! Gör det försiktigt och mjukt! Flickor hittar en väldigt stor sväng om!
 • Om hon chansningar axlarna, krusar eller flyttar bort, tycker hon inte det. Kyssar på halsen är en mycket privat gest och de flesta tjejer vill hellre ha det hända hemma. Men tänk på inställsam betyder inte alltid att hon inte gillar det. Det kan betyda att hon är bara nervös.
 • För en första dejt, ta henne någonstans du faktiskt kan prata med varandra. Om du tar henne på bio, då du inte kan prata med varandra. Du bara sluta sitta i tystnad för timmar på slutet. Istället, ta henne någonstans lugn och avkopplande som ett kafé, stranden eller köpcentret, eller hyr några läskiga filmer och bjuda in henne över för filmkväll. På dessa platser kan du tala öppet och fritt och verkligen njuta av att vara med varandra.
 • Alltid tänka på henne när du är ensam, eftersom detta kommer att hjälpa när du är med henne.
 • Om din flickvän är ledsen och hon har gråtit, försöka göra henne lycklig.
 • Få henne att skratta.

Varningar

 • Gör ingenting som att trycka på eller röra hennes bröst på en offentlig plats. Hon kanske gillar det bara i privata. Hon kanske inte ens gillar det alls.
 • Var beredd på avslag, men inte blivit så paranoid att du är rädd för att ta chanser!
 • Prata inte om dina exes eller första kyss om det var med henne!