Wka

Hur man läser män kroppsspråk för flirta

Även kvinnor har över 50 olika sätt att oavsiktlig flirta, män i allmänhet gör inte deras intresse känd med mer än 10. Medan vissa av dessa tecken är enkla, andra verkar helt obegripligt. Läs vidare för att upptäcka undermedvetna sätt man använder hans kroppsspråk för att berätta att du är hans tjej.

Steg

Hur man läser män kroppsspråk för flirta. Följ din dejt ansikte.
Hur man läser män kroppsspråk för flirta. Följ din dejt ansikte.

Första intryck

 1. 1
  Följ din dejt ansikte. Mest flirta börjar med ansiktsuttryck. Här är några saker att titta efter i ditt datum ansikte:
  • Huvudet tilt. Om din dejt lutar huvudet lite när han tittar på dig, kan du satsa att han omedvetet har visar dig att han gillar dig.
  • Ögonbrynet blixten. Med andra ord, se upp för din man att lyfta ögonbrynen när han ser över på dig. Även subtila, män tenderar att lyfta sina ögonbryn snabbt när de ser någon de är attraherad av.
  • Flared näsborrar. Ofta en man näsborrar kommer att flamma något när han är intresserad av en kvinna. Detta ger ansiktet en mer "öppen" uttryck och betters hans chanser att visas attraktiv för dig.
  • En flirtig leende. Det finns ett antal flirtiga leenden en pojke kan blinka på dig när du bara lära känna varandra:
   • Det hån. Även om detta kan upplevas som söta och tystlåten, är det ofta ett tecken på att pojken bara vill ha något fysiskt. Denna halv leende är tänkt att se mystisk och lockande utan att bjuda in dig att bli känslomässigt fäst.
   • Den slutna mun leende. Detta brukar tolkas som en bra sak, han är i dig, men han är blyg. Bli inte förvånad om han tar en stund att öppna upp till dig.
   • Den flin. Den här är lätt att bli förvirrad med stängd mun leende. Emellertid, i allmänhet den flin kommer att komma från ena sidan av munnen, medan den öppna mynningen leende kommer att vara samma på båda sidor.
 2. 2
  Lägg märke till hans ögonkontakt. Om du precis har träffat, kan han titta bort varje gång han fångar du tittar på honom. När du blir mer bekväm tillsammans, kommer du att märka starkare ögonkontakt och blickar som varar längre än ett par sekunder.
 3. 3
  Titta bröstet. En man håller hans överkropp pekade mot det viktigaste i rummet. Därför kommer en man som är intresserad av dig hålla hans bröst och axlar pekade på dig, även om han är ute i en annan riktning.
  • Observera att detta också gäller för hans bäcken. Om du står isär och han håller sitt bäcken pekade på dig, även när han vänder, han är nog intresserad.
 4. 4
  Kika på hans ben. Om han står med fötterna brett isär, försöker han se kraftfulla och visa upp för dig.
 5. 5
  Var uppmärksam på hans händer. Om han hakar händerna på hans bältesfäste eller fickor, kan han försöka att undermedvetet flytta din uppmärksamhet till den delen av hans kropp. Likaså stod med händerna på höfterna är ett undermedvetet sätt för din dejt att se kraftfull och sexig för dig.

Dating

 1. 1
  Var uppmärksam på hans beröring. En man som är intresserad kommer att hitta någon ursäkt för att röra dig. Det kan vara allt från att bara röra armen när du säger något roligt att nå över och borsta en ögonfrans från ditt ansikte.
  • Där han rör dig är också viktigt. Om din dejt försöker flirta med dig, kommer han göra en punkt att röra ryggen, övre lår / arm, eller dina sidor. Han kan också försöka fånga armbågen för att guida dig genom en folkmassa, som visar dig och alla andra att han är med dig.
 2. 2
  Kramar. När du kramar är varaktigheten av kram längre än 5-10 sekunder? Platonska kramar är oftast om det, men om han håller på längre än så, det förmodligen betyder att han inte vill att det ska vara en "bara vänner" kram. Om han lever och håller på lite när man drar bort, vet du att han inte vill släppa taget.
  • Detta kan ändras baserat på de två människors komfort nivå, men om han försiktigt stryker ryggen eller gungar lite medan du kramar han förmodligen verkligen bryr sig om dig. Han kan också försöka krama dig så att armarna går runt halsen och armarna runt midjan. Midjor är fascinerande att killar eftersom de inte har dem, så han kommer att vilja krama dig runt midjan.
 3. 3
  Titta händerna. Som en människa börjar flirta mer, kommer han att börja använda sina händer mer, också. Han kommer att få mer livlig och använda fler gester när han talar. Han kommer också att börja nervöst skruva mer och använda sina händer för att fixa sitt hår, kläder, etc. Här är några exempel på beteenden för att titta efter:
  • Han fixar håret. Se honom när du stiger upp för att lämna ett rum. Gör händerna flyger genast upp för att fixa sitt hår? Utjämning eller ruffling hans hår är ett tecken på att han försöker att se bra ut för dig.
  • Han rör hans ansikte. När människor lockas till någon, blir deras hud (särskilt på deras ansikte) känsligare. Därför, leta efter honom att kontinuerligt gnugga hakan, kinden eller läpparna. Han kan också slicka sina läppar eller ta täta klunkar ur sin drink.
  • Han gnuggar magen. Även om detta kan vara ett tecken på osäkerhet, det finns en god chans att det också innebär att din man försöker få dig att lägga märke till honom.
  • Han slätar hans skjorta eller byxor. Denna form av putsning kan innebära både att han är nervös och att han försöker se sitt bästa för dig.
  • Han ger dig sin hand palm-up. Om du är på hand-anläggning skede uppmärksamma hur han ger dig sin hand. Om hans handflata är vänd uppåt, han hoppas att ansluta på mer än bara en fysisk nivå.
 4. 4
  Titta på hans hållning. Detta är en knepig en, men om din man oftast har bra hållning, leta efter något slouching omkring dig. Detta visar inte bara att han känner sig bekväm runt dig, men också att han vill ta dig in i hans armar.
 5. 5
  Gage hans giggle-faktor. Har skrattar han lätt runt omkring dig? En man som är attraherad och bekväm omkring dig kommer att skratta lättare än en man som kunde bry sig mindre. Dessutom kan han försöka hårdare för att få dig att skratta eller få dig att märka honom. Om din dejt är ovanligt dumt omkring dig eller ovanligt högt när du är i samma rum, kan du satsa han hoppas du hittar honom så rolig som han hittar dig.
 6. 6
  Ta noggrann uppsikt när han står nära dig. Han kan försöka att flytta närmare när du inte verkar vara på sin vakt för att testa om du känner dig bekväm omkring honom. Vid normal konversation, kommer man att bli 1,5-2 meter bort från en annan person. Om han är närmare, kan du ta det som ett tecken på att han är attraherad av dig.
 7. 7
  Kallelse närhet när du sitter bredvid varandra. Om vaderna pressas mot varandra, om han lutar sig i mycket nära tryckt mot din axel viska till dig, om han lutar sitt huvud på din eller på din axel, om han knuffar dig eller lätt driver dig, alla dessa är tecken han är intresserade av dig.
 8. 8
  Jämföra hans kropp till din. Det kanske låter läskigt, men han håller ut sin hand för att jämföra hur mycket mindre händer till hans? Är han fascinerad av skillnaden i dina ben-torso proportioner och hans? Ser han på fötterna när de är bredvid hans? Om han är intresserad av dig som person, han kommer att vara intresserade av din kropp så bra som det är en del av vem du är. Beroende på killen här kan komma ut som antingen en nästan barnslig nyfikenhet om din kropp till den andra ytterligheten av en mer "kontroll-du-ut" typ av sexuell vibe. Detta bör förhoppningsvis vara en ledtråd till om han gillar dig som person eller bara din kropp.
 9. 9
  Titta djupt in i hans ögon. Har blinka han ofta? Gör hans elever vidgas omkring dig? Dessa är båda tecken på att han är intresserad av dig. Dessutom kan han lämna tillbaka din långa blick. Långvarig, bekväm (ej piercing) ögonkontakt är ett tecken på att han vill lära känna dig.
  • Observera mönstret där han tittar på dig. Om han flyttar sina ögon i ett triangulärt mönster (öga mot öga mot näsa / mun), han gillar hur du ser ut.. Detta är också sant om han låter du märker honom checkar du ut.

Tips

 • Inte hoppa till några slutsatser.
 • Bli inte förvirrad om vädret signalerna betyder något eller inte. Till exempel, bara för att han håller sin kropp som pekar mot dig när du pratar med honom betyder inte nödvändigtvis att han är intresserad. Ta dig tid att läsa alla skyltar innan du gör ditt beslut
 • Försök att prata om saker ni båda gillar. Om han inte tittar på dig när du pratar, betyder det att han inte är intresserad. Om han kommentera och nickar han är intresserad.
 • Försöka bedöma huruvida hans leenden är äkta. Uppenbarligen är ett äkta leende ett säkert tecken på att han är intresserad av dig och känns bekväm runt dig.
 • Se till att han faktiskt är intresserad av dig innan du går upp för att prata med honom om du aldrig har pratat tidigare.
 • Låt inte hans vänner skrämma dig! En kille kommer vilja ha en tjej som kommer att stå ut och vara säker!