Wka

Hur man krama romantiskt

Kramar är en nära, fysiskt uttryck mellan två personer som kan kommunicera en hel del. Det kan vara en meningslös formalitet, en akt av tröst, eller ett uttryck för sann kärlek. Kanske den mest njutbara kram av allt är den romantiska kram. Vi visar dig ett sätt att göra det!

Steg

Hur man krama romantiskt. Placera armarna för att dra dina torsos tillsammans.
Hur man krama romantiskt. Placera armarna för att dra dina torsos tillsammans.

Den främre kram

 1. 1
  Placera armarna för att dra dina torsos tillsammans. I en romantisk kram, kommer magar-era torsos-era kistor och röra. Detta är en härligt varm och intim plats som betonar närhet.
  • Generellt sätter högre hugger sina armar runt midjan på den kortare personen, medan den kortare hugger lägger sina armar runt halsen eller axlar på längre person. Motsatsen kan också inträffa, speciellt om det finns en stor höjdskillnad: den längre person placerar sina armar runt den andres axlar (och drar dem in i hans / hennes bröstkorg), medan den andra personen sveper hans / hennes armar runt midjan.
 2. 2
  Gör head kontakt. Lutande ditt huvud på eller mot någon är en signal av intimitet. Flytta huvudet åt sidan när du lutar på att ge en romantisk kram (i USA, kommer de flesta människor automatiskt flyttar till sin rätt.) Gå inte för långt åt sidan, men-du vill att din mage att borsta upp mot den andra personens ansikte. För att lägga till en extra romantisk touch, nuzzle huvudet eller ens ditt ansikte i huvud / hals för den andra personen (eller bröst, om du är mycket kortare än den person du kramar).
 3. 3
  Tryck och håll. En romantisk kram varar längre än en platonisk kram. Försiktigt kopplingen lite hårdare för två eller tre sekunder. Ta ett djupt andetag och andas ut, slappna av i kram och njuta av det. Observera att din squeeze bör vara stark nog att vara märkbar, men inte så hårt att det hindrar honom eller henne från att andas normalt. Orsakar dina kramar partner att svimma av syrebrist anses inte romantiska i de flesta kretsar.
 4. 4
  Använd dina händer. Gnid en av dina händer på hans eller hennes rygg eller arm ett par gånger. Eller om din hand är den personens huvud, försiktigt stroke håret, eller baksidan av sin hals. En långsam smekning är romantiskt. En rask smekning är komiskt, om det inte är iskallt ute och du värmer upp din kramas partner.
 5. 5
  Släpp långsamt. När du drar bort, hålla händerna på den andra personen så att du fortfarande vidröra varandra när du kramar. Detta är en bra tid att titta in i varandras ögon, leende och tala från hjärtat.

Den främre-to-back kram

 1. 1
  Kom bakifrån. Ett sätt att öka spontaniteten är att överraska din kärlek med en kram bakifrån. Så länge han eller hon inte gör något alltför viktigt, omslag armarna runt sin midja, och vilar huvudet mot deras kan vara en super söt överraskning.
 2. 2
  Stå bakom personen du ska krama. Tryck din torso upp mot ryggen person du kramas, och linda armarna runt dem. Det spelar ingen roll så mycket om du är längre eller kortare, än där dina händer kommer att hamna.
  • Generellt, slappnar den högre hugger sina överarmar, och når runt för att krama med sina underarmar. Den kortare hugger kan hålla armarna rakt ut, snarare än att böja på armbågen.
 3. 3
  Placera armarna framför. Du kan "stapla" en arm ovanpå den andra, den ena armen framför den andra, eller ens nå upp över bröstet och håll axlarna på personen du kramar, allt beror på storleken på dina armar och storlek kramade en där armarna är bäst lämpade.
 4. 4
  Gör head kontakt. Liksom framåtvänt kram, lutar huvudet på eller mot någon är en signal av intimitet. Om du är lika lång eller längre än den kramade en, kan du nuzzle deras ansikte eller hals. Om du är kortare, kan du vila huvudet i sidled på ryggen.
 5. 5
  Tryck och håll. En romantisk kram varar längre än en platonisk kram. Försiktigt kopplingen lite hårdare för två eller tre sekunder. Ta ett djupt andetag och andas ut, slappna av i kram och njuta av det.
 6. 6
  Använd dina händer. För den person som kramade, smeker dina huggers vapen är en naturlig, härlig känsla. Du kan också nå tillbaka och smeka sitt ansikte eller hår. För hugger, dock kan smekande blivit ganska intim utan större ansträngning. Om du är på den nivån med den person du kramas, är detta ett härligt sätt att börja förtroenden. Om inte, fortsätt med försiktighet. Det kan leda till att isen bryts, eller näsan bryts. En långsam smekning är romantiskt.
 7. 7
  Rotera kramade en runt. Njut av en på framsidan kram som du njuta av närheten av din partner. Om ni behöver ytterligare riktning, börja längst upp på sidan igen. Njut!

Tips

 • Gör allting långsamt. Quick Skärmavbildning och grinar är för människor som du inte känner eller familjemedlemmar du inte särskilt gillar, långsammare kramar är avsedda för någon vars närvaro du vill njuta. Också, eftersom en romantisk kram är en sådan intim interaktion, kommer du vill ge den andra personen gott om tid att stoppa dig, om han eller hon känner sig obekväm. Flytta inte på en glacial takt, men gör magert i långsamt nog att den andra personen kan veta vad du gör.
 • En kram tar någon upp nära och personliga, så håll kroppen lukt borta. Samtidigt, kom ihåg att parfym, Köln och andetag myntverk alla kan göra en romantisk kram roligare när de används lättvindigt. Ingenting kan dra dig ur för tillfället mer än en obehaglig lukt som kommer från dig eller din partner, och detta kan inkludera överväldigande parfym.
 • Kramar är som att dansa eller kyssas, det är interaktivt. Du matar ut energin i den andra personen, och du kan inte tvinga fram ett svar.
 • Om du tycker om bär cologne satte den på allvar. När hon kommer nära hon kommer att få en mjuk söt doft från dig. Inte en gnagande, starkt myggmedel från över gör det.
 • Försök framsidan till baksidan krama under stjärnorna och efter kram stanna i positionen och ge henne / honom en Goodnite kyss.
 • Försök att använda en naturlig doft av parfym som frukt.

Varningar

 • Inte alla tycker om kramar, även i en romantisk relation. Det är viktigt att kommunicera öppet om du känner din kramas gest har tillbakavisats och att acceptera det om du upptäcker att din partner verkligen inte gillar att bli kramad.