Wka

Hur man läser kvinnors kroppsspråk för flirta

Även gamle hävdade att man måste uppmärksamma en kvinnas gester för att avslöja om hon är intresserad. Till skillnad från män, som uppvisar högst 10 eller 15 tecken på att de är intresserade, kvinnor har över 50 gester som de använder för att flirta med. Denna artikel kommer att lära dig de viktigaste.

Steg

Hur man läser kvinnors kroppsspråk för flirta. Var uppmärksam på hennes blick.
Hur man läser kvinnors kroppsspråk för flirta. Var uppmärksam på hennes blick.

Första intryck

 1. 1
  Var uppmärksam på hennes blick. En kvinna som är intresserade kommer inte bara kolla dig, men hon ska låta dig fånga henne göra det! Upprepad direkt ögonkontakt från hela rummet är ett säkert tecken på att hon vill att du ska komma säga hej, särskilt om det åtföljs av ett leende.
 2. 2
  Titta på hennes ansikte. Kvinnors ansikten tenderar att vara mer livlig när de är intresserade av dig. Var uppmärksam på ögonbrynen, läppar och ögon för att se hur hon reagerar på de saker du har att säga. Här är några saker att hålla ögonen öppna för:
  • Höjda ögonbryn. Detta kan användas i ett antal situationer, men för det mesta, det är en bra sak. När ihopkopplad med ett leende och en nick upp, ögonbryn betyder att hon håller med vad du säger, även om det är bara för att du är den som säger det. Kvinnor kommer också att höja sina ögonbryn efter att göra ögonkontakt att visa att de gillar vad de ser.
  • Fidgety läppar. Om hon tuggar på hennes läppar när hon tänker eller lyssnar, hon uppmärksamma hennes läppar, och därmed förmodligen intresserad. Likaså leta efter henne att slicka hennes läppar. Inte bara är detta en undermedveten sätt att dra uppmärksamhet till sina läppar, men kvinnors munnar blir torrare när de är glada och / eller upphetsad,.
  • Vidgade pupiller. Både män och kvinnor "elever vidgas när de är intresserade av att personen de pratar med. Detta blir särskilt tydligt om du är i en ljus miljö, eftersom mörkare inställningar naturligt producera mer vidgade pupiller.
  • Överaktiv ögonlock. Om hon slår till hennes ögonfransar, hon flirta definitivt. Även om detta drag är väldigt kliché, kommer stereotypen från någonstans. Om en kvinna är intresserad av dig, kommer hon blinka något snabbare än hon normalt skulle.
  • Flared näsborrar. När kvinnor är intresserade eller upphetsad, deras näsborrar flare. Det är en ofrivillig reaktion på spänning, så, liksom vidgade pupiller, kan du vara ganska säker på att hon verkligen är intresserad om hennes näsborrar blossade.
 3. 3
  Ta del av där hon är i förhållande till dig. Intresserade kvinnor kommer att luta i nära. Om du sitter vid ett bord, kan hon vila sitt huvud på ena eller båda händerna för att komma närmare dig.
  • Akta dig för korsade armar. Om hon sitter tillbaka i sin stol med armarna i kors, är chansen att hon är uttråkad eller ointresserad. Försök att återfå hennes intresse genom gnistbildning samtal om henne och hennes liv. Om ingenting fungerar, kan du behöva hitta en annan tjej.
 4. 4
  Var uppmärksam på hur hon rör vid hennes hår. Mjuka rörelser, såsom tanklöst snurrade en tråd runt fingret eller köra fingrarna genom det sakta är tecken på att hon är väldigt intresserad. Snabba, ryckiga rörelser tyder på att hon är generad eller otålig, speciellt när det paras ihop med spejande ögon.
  • Snabba, ryckiga rörelser menar inte att situationen är hopplös. Om du kommer på superstarka, backa lite. Se till att du inte dominerar samtalet eller komplimanger henne för mycket. Om du är osäker, kolla om några tips om hur du slår på konversationen runt.
 5. 5
  Var uppmärksam på hennes fingrar. Kvinnor som är intresserade kommer att använda sina fingrar smeka erogena zoner på kroppen, fiol med smycken, eller leka med sina glas.
  • Smekande erogena zoner. När en kvinna ofta smeker hennes läppar, nacke eller nyckelben, hon skickar en signal om att hon vill ha dig. Detta är ofta en undermedveten sätt att fästa er uppmärksamhet på dessa områden, påminner dig om att hon är sexig.
  • Strul med smycken. När en kvinna är runt någon som hon är intresserad av, slår hennes hjärta fortare. Detta gör henne att känna sig nervös spänning. Som ett slags utlopp för den spänning, kommer hon vrida sina ringar, leka med hennes örhänge, eller dra i hennes halsband. Hon kan också studsa foten eller benet för att bli av med extra energi.
  • Leka med föremål. När en kvinna smeker stammen av ett vinglas eller kör fingrarna längs kanten på hennes vatten kopp, hon försöker få din uppmärksamhet. Om rörelserna är långsamma och kontrollerade, är hon förmodligen intresserad. Om däremot, hon knacka på glaset och normalisera sina läppar, hon förmodligen inte kan vänta med att få ut av det.
 6. 6
  Titta på hennes ben. Ofta kommer en intresserad kvinna korsa benen. Detta är ett särskilt gott tecken om hennes översta benet är riktad mot dig. Hon kan också stroke hennes underben eller släta hennes byxor som eller innan hon gör detta för att ytterligare uppmärksamma hennes ben.

Dating

 1. 1
  Not fysisk kontakt. Alla har ett personligt "bubbla" på ca 18 inches. Om hon får in i ditt personliga utrymme, eller ens hittar ursäkter för att röra dig, kan du satsa hon är intresserad. Var redo för några "tester" hon kan göra för sig själv-att kliva in i ditt personliga utrymme att låta förbi någon promenad, röra armen som en kondoleans när du är ledsen, eller sätter handen på ditt knä för att betona att hon finner dig rolig är alla snabba uppdelningar av de fysiska hindren för att se hur du reagerar.
  • Om du är intresserad av henne, svarar genom att göra några små "test" av dina egna. Hon vet att du är intresserad, och det kommer att öppna upp dörrarna för längre, mer utdragen beröring.
 2. 2
  Var medveten om ögonkontakt. En kvinna kommer att låta dig veta att hon tycker att du är den mest intressanta personen i rummet genom att stirra in i ögonen. Om du bara lära känna varandra, kommer hon att hålla det bara ett par sekunder längre än normalt. Men om du känner varandra väl, kan hon känna sig bekväma nog att stirra djupt in i ögonen under långa tidsperioder.
  • Det tar två. Hon kan inte göra långvarig ögonkontakt med dig om du flytta din blick. Om du är obekväm med hennes närmanden, välkommen att titta bort snabbt. Men, om du är intresserad av henne, låt ögonkontakt varar ett par sekunder innan du låter dig (eller henne!) Titta bort.
 3. 3
  Gauge hennes fniss faktor. Ta notis om hur ofta hon ler eller skrattar runt omkring dig jämförelsevis till andra människor. Ofta kommer en kvinna som är intresserad av dig har svårt att sluta skratta i din närvaro. Det kan vara under en konversation med dig, då hon kommer att göra massor av ögonkontakt, le och fnittra eller skratta åt även de mest patetiska skämt, eller det kan vara enkelt när hon är i samma rum med dig. Titta också för alltför högt, fränare beteende när hon är engagerad i en annan konversation i samma rum, det är ett säkert tecken på att hon vill att du ska märka henne.
 4. 4
  Var uppmärksam på "gulliga" gester. Det finns några gester som kvinnor gör för att uppmuntra din önskan att ta henne i din famn. Den viktigaste av dessa är axeln axelryckning. Öppna, uppåtvända handflator är också viktiga tecken på att hon är intresserad.
 5. 5
  Kolla in hennes hjärtslag. Om du är bekväm nog med varandra för att kela, sätta ditt huvud på hennes bröst. Om hennes hjärta är racing, hon är verkligen intresserad. Om du inte är bekväm nog att komma nära sitt hjärta, kolla in hennes handled puls. Lätt ta hennes hand och vila ett finger på hennes handled. Det är svårt att bemästra, men om du kan sätta fingret på en racing hjärta, du har ett ganska bra tecken på att hon är mycket i dig.
  • Du kan också mäta hennes hjärtslag genom att observera hennes andningsmönster. Det är lika svårt, om inte mer, än att känna en puls, men kräver inte långvarig kontakt. När du sitter bredvid varandra under en film, lätt borsta upp mot henne. Om hon andas väldigt snabbt, är det troligt att hon är intresserad. Om hon håller andan, kan hon försöka att dölja det faktum att hon andas hårt.
 6. 6
  Leta efter speglade rörelser. Ofta kommer en kvinna som är intresserad spegla undermedvetet dina rörelser. Detta visar att ni två är på samma våglängd och kan därmed öka intimitet i relationen. Därför dansar anses intima eller sexig-det tvingar dig att spegla varandras rörelser!

Tips

 • När en tjej tittar du upp och ner utan att röra huvudet då ler. Det betyder att hon gillar vad hon ser och kan vara tyst förklara att hon gillar dig.
 • Var uppmärksam på kroppsspråk, till exempel om hon ständigt måste röra dig eller ens skapar anledningar att röra dig hon oftast vill att du ska veta att hon är intresserad.
 • Leta efter ansikts muskelspänningar. Det är omvänt proportionell mot attraktion. De mest märkbara områden är runt läpparna, hakan och pannan.
 • Du kan också prova klockan trick. Titta tvärt på klockan, sedan tillbaka på henne, om du tittade henne ur ögonvrån. Alla föremål fungerar för detta. Om hon letade där du letade, hon tittade nog dig. Men se upp, hon kanske trodde att du såg något farligt eller intressant och ville ta reda på vad det var.
 • Om hon berömmer dig för någon liten sak, kan hon försöka att visa att hon gillar dig på ett subtilt sätt. Svara med att gratulera henne för saker också.
 • Gå inte in helt plötsligt för en kyss. Om det är en ny relation hon kan stoppa dig eller ens driva bort dig.
 • Om en tjej säger att hon gillar dig, inte berätta för henne genast tillbaka att du gillar henne också. Vänta 3 till 4 dagar, och sedan göra det. På så sätt kommer hon att hitta dig nykter och pålitlig.

Varningar

 • Avstå från att anta att till synes sexuella gester menar tjejen vill ha dig. Om du gör framsteg och hon är inte ute efter det, kommer saker och ting förmodligen inte sluta bra.
 • Stirra inte på kvinnans klyvning, även om hon har det delvis exponerad. Vissa män har en mycket dålig vana att göra detta, men du kan nästan garantera din dag blir sårad om hon märker dina ögon vandrar (speciellt på en första dejt).
 • Inte alla kvinnor har samma kroppsspråk!