Wka

Hur man hämnas på dina syskon

Syskon kan vara dina bästa vänner eller dina värsta fiender, och en naturlig mänsklig reaktion på dem kan vara att hämnas. Med rätt verktyg och en naturlig förmåga att känna gränserna, kan du söka din hämnd. Men se upp så att de kan hitta ett sätt att hämnas tillbaka.

Steg

Hur man hämnas på dina syskon. Bestäm hur mycket hämnd du söker, beroende på syskon ålder och kön.
Hur man hämnas på dina syskon. Bestäm hur mycket hämnd du söker, beroende på syskon ålder och kön.
 1. 1
  Bestäm hur mycket hämnd du söker, beroende på syskon ålder och kön. Du har förmodligen inte skulle vilja använda samma spratt på din 12-årige bror som du gör på din 7-åriga syster.
 2. 2
  Välj hur du vill hämnas. Du kan få dem i trubbel med dina föräldrar, eller helt enkelt upptåg dem.
 3. 3
  Om du väljer att upptåg dem, se till att det inte är en förutsägbar spratt. Ofta kan du hitta riktigt bra snack om man tittar på nätet. En bra plats att använda för hämnd är. Du kan lämna en persons e-postadress och det kommer att lägga till dem i hundratals spam-e-postlistor. Det är 100% gratis och tar bara ca 5 minuter!
 4. 4
  Ställ sin klocka fyra eller fem timmar framåt. Sedan när de vaknar, berätta för dem att de har sovit igenom vad de behövde för att göra den dagen. Och se till att du är klädd för dagen när de vaknar.
 5. 5
  Få dem i trubbel. Om du väljer att få dem i trubbel med dina föräldrar, är allt de behöver göra bryta en regel. Om de gör det, omedelbart köra till dina föräldrar och berätta, även om du normalt inte skulle ha. Du har ställt in dem och de kommer att fångas.
 6. 6
  Plåga dem med deras minst favoritmat. Se till att dela ut den största delen av denna maträtt på deras tallrik när det serveras. Alternativt kan du använda en mat de gillar att av någon anledning de inte kan få på den tiden, till exempel för att de är sjuka. Visa ditt syskon hur mycket du njuter av den mat som du äter det rakt framför dem.
 7. 7
  Prova att ta sina saker och gömma dem. Sätta sin plattången under soffan eller sina läxor i mikrovågsugn. Prova att ta bara en sak varje dag (något som de inte kommer att märka direkt, som en penna). Göm det i ditt rum och se till att den smälter in med dina grejer eller bara dölja den i din garderob. Håll göra de saker du tar mer och mer viktigt för dem varje dag, men ta inte saker som är avgörande för dem (glas, läxor, etc.).
 8. 8
  Om de är tekniskt utmanas, ta ett gammalt tangentbord, ta ur nyckeln och lägg tillbaka dem på upp och ned och oordning. Om du känner till deras dator lösenord, gå in och ändra det så att de inte kan få i. Även du kan ändra eller återställa ett lösenord på sin iPod.
 9. 9
  Prova att ta bort locket sin telefon laddare och sätta tillbaka den upp och ner. De kommer att bli riktigt arg försöker jam det på sin telefon!
 10. 10
  Juice en citron med sin tandborste. Detta fungerar bäst på yngre (noga) syskon som hatar sura saker!
 11. 11
  Försök att skicka din yngre syskon till skolan på en lördag. Få resten av din familj ut ur huset så det ser ut som om de var på jobbet eller i skolan. Se hur långt de får innan de inser sitt lördag!
 12. 12
  Precis innan de går till skolan, hitta sin ryggsäck, tömma den och fylla den med sina underkläder. De kommer att bli så förvirrad!

Tips

 • Gör subtila antydningar om din kommande upptåg, men inte vara alltför uppenbara.
 • Du kan låsa en hund i sitt rum för ett badrum paus, men fastna inte gör det så de har inga bevis för att du gjorde.

Varningar

 • Om dina föräldrar är typ att bli arg om ofog, gör dem inte alltför svår. Spela det säkert.
 • Om du väljer att hämnas genom att få ditt syskon i trubbel med dina föräldrar, var försiktig. Detta kan lätt slå tillbaka.
 • Gör inte upptåg som kommer att skada ditt syskon.
 • Inte utpressning inte dem. Det är inte hämnd.
 • Det finns en hel del upptåg där ute och de är alltid kul att dra, men inte ta det för långt. Det finns en linje mellan att ha roligt att få hämnd och bara vara elak.