Wka

Hur Accessorize din skoluniform

Låt oss inse det, när du bär en skoluniform är det svårt att se individuella och unika. Så här är några tips som gör att du sticker ut från mängden!

Steg

Hur Accessorize din skoluniform. Få en kopia av skoluniform politiken och se till att du förstår det.
Hur Accessorize din skoluniform. Få en kopia av skoluniform politiken och se till att du förstår det.
 1. 1
  Få en kopia av skoluniform politiken och se till att du förstår det. Leta efter kryphål.
 2. 2
  Välj dina byxor / byxor med din egen stil i åtanke. Du kan gå för magert, utsvängda eller baggy boyfriend stil.
 3. 3
  Gå till kjolar om du kan, och prova den innan du köper den. Välj en längd som du gillar. Men gå inte överbord - det finns inget värre än att vrida upp till skolan med en kjol på som är för kort (dvs. visa dina underkläder när du böjer över), för hårt eller för löst. Undvik kjolar som fållen spår på golvet också.
 4. 4
  Ändra din frisyr hela tiden. Gå från rakt till vågigt till lockigt, kanske dras upp. Kom ihåg, du kan också bara prova olika stilar och hitta något du älskar. Det finns massor där ute!
  • Prova ett hår tofs och en klämma en dag och ett hår tofs och hårband nästa. Det är inte svårt bara försöka ändra dem lite. Det kommer verkligen förändra ditt utseende! 100% Glam!
 5. 5
  * Lägg hairbands - köp hår band, band och klipp som du gillar och har någon stil. Ljusa, punk, flickaktigt, sexig chic, etc. (se till att det är tillåtet först)
  1. Makeup: Det behöver inte vara en naturlig mascara eller läppglans. Krydda med metallisk ögonskugga eller svala läppar! Om du inte får smink prova en tonad fuktkräm eller bara en brun mascara. Vissa skolor är riktigt strikt, men bara gå för det och hoppas på det bästa. Men, inte få dig i mer trubbel. Respektera deras val - det kan vara en riktigt bra anledning. Concealer eller foundation och mascara med tydlig läppbalsam, är en bra, neutral val.
 6. 6
  Lägg smycken. Även om det finns strikta regler örhängen är bra, bara ändra dem varje dag.
 7. 7
  Använd din väska för att uttrycka dig. Välj från axelväskor till ryggsäckar till handväskor. Och plocka något iögonfallande. Lägg till några märken / patchar för att verkligen anpassa det men se till att den är användbar. Använd väskan som en sorts duk att uttrycka din personlighet. Prova en stor uttalande väska om du är tyst och en liten axelväska om du är högt, det kommer att tona ner det lite.
 8. 8
  Köp en skola jacka som fungerar med din form, glöm inte att storleken verkligen kan ändra hur det ser ut på dig.
 9. 9
  Örhängen - du kan byta dina örhängen varje dag, bara bära vad du gillar!
 10. 10
  Köp läder, metallic, stenas, och bälten tyg. Och bära dem över byxorna.
 11. 11
  Lägg armband. Gå för randigt, band slagord, stjärnklara, hjärtan, färger blockera, checkar. Du kan bära någon typ av armband. Du kan också gå för armband och band välgörenhet.
 12. 12
  Måla dina naglar. Nails är verkligen viktigt, måla dem en metallisk färg som matchar din personlighet, rosa är flickaktigt, är grön en girly tjej som är sportig, blått är udda, orange och gult är glada och svarta är edgy. Fransk manikyr är polerad och känslig och visar att du är omtänksam och snyggt. Håll dem filas ned och rundade, är fyrkantig lite falsk och gör dina fingrar ser fett.
 13. 13
  Bär unikt mönstrade tights med din kjol så länge de är svarta (eller vilken färg de är tänkt att vara).
 14. 14
  Gå till mönstrade strumpor som visar när du går.
 15. 15
  Bär pumpar, boots, converse, skåpbilar, etnies (de flesta skolor inte tillåter den senare 3, men om du bär all-svarta du ska vara bra). Om du bär skor med skosnören sedan ändra dem från vanliga svarta eller vita till mönstrad.
 16. 16
  Lägg en supersöt (men förmodligen fortfarande fast, om du inte är skolans okej med mönster) scarf eller slips.
 17. 17
  Det bästa sättet att shoppa din skola outfit är med ett leende. Skapa din egen leende, och bära den till skolan varje dag!
 18. 18
  Enligt din klädstil, till sin bästa tycker om din kjol längd, om du har långa ben, göra det högre än knäet, om din medellängd och runda, göra det lite ovanför knäet.
 19. 19
  Njut.

Tips

 • Bär saker till skolan ett steg i taget. En dag kommer in med nya kjol / byxor och sedan nästa dag lägga några coola pannband, sedan nästa bära olika make-up. Om du gör allt på en gång, kan lärarna märker och berätta för dig att sluta bära vissa poster.
 • Försök att göra det ser ut som det är din egen stil.
 • Om du behöver glasögon, oroa dig inte - de har blivit ganska mode uttalande. Välj mellan storlek, färg och form för att hitta din perfekta glasögon och sedan stoltsera dem!
 • Vet vilka av dina lärare är verkligen strikt om en enhetlig och ta bort de icke-enhetliga saker innan du går till den klassen eller om du ser dem komma bara springa in i badrummet och ta saker utanför.
 • Gå med vänner på en shoppingtur för att köpa saker till din nya accessorized skoluniform. Det ska bli kul tillsammans.
 • Kopiera inte någon annans cool idé, om de inte är din vän. Försök att göra upp dina egna trender, annars folk kommer tro att du är poser.
 • Handskas med hängslen (om du har dem) genom att få färgade.
 • Om du köper en mängd olika scarfs, använda dem som ett bälte eller pannband.

Varningar

 • Innan du försöker något, kontrollera skolans regler klädkod. Du kan sitta i förvar bara fel färg strumpor. Det har hänt!
 • Dölj tillbehör såsom armband / halsband eller något som inte är tillåtet när lektionerna. Det är bra om du är på rast eller lunch men. Och hey, det är då du verkligen vill vara imponerande alla!
 • När du börjar att förändra människor kan kritisera dig. Ignorera dem, och ha kul är unikt!