Wka

Hur man ska agera onda

Ibland är din dag behöver bara vara lite mer ont. Oavsett varför du är här, är detta vad du behöver.

Steg

Hur man ska agera onda. Manipulera människor!
Hur man ska agera onda. Manipulera människor!
 1. 1
  Få en ond blick. Mörka färger är bäst, svart är alla skurkar favorit. Bära kläder som är kantiga och lite stel är stor eftersom det tar bort varje antydan till mjukhet och vänlighet. Gå för spetsiga skor, till exempel. Samma verk för ditt hår och en ny, mer kantig klippa kan göra underverk. Tänk på vad som kommer att arbeta med ditt ansikte. Titta på andra onda människor för att få inspiration.
 2. 2
  Argumentera. Detta kommer att fungera speciellt om du vill vara irriterande, också. Använd kränkande språk, men inte ociviliserade. Se till att du verkar överlägsna över dem, och du är säker på att få dem att känna så.
 3. 3
  Manipulera människor! Vänd folk vänner ifrån dem! Men se till att du fortfarande har gott om vänner, annars skämtet är på dig.
 4. 4
  Förstärka en ond look med en ond uttryck. Det finns flera alternativ här, men du bör tänka på vad som fungerar bäst med din karaktär. Vissa kanske ser ner på andra med avsky och hat, andra bister uppsyn från under sina ögonbryn som de är på väg att attackera. Öva med en spegel för att se vad som passar dig bäst.
 5. 5
  Justera din röst och sätt att tala. Ingenting är så löjligt som en ond skurk med en pipig liten baby-röst, ja sådana begrepp är vanliga i parodier. Ställ din röst till en mörkare, mer olycksbådande ton. Kräva respekt och injicera rädsla med varje ord du talar. Också kontrollera vad du talar om, och när.
 6. 6
  Var hemlighetsfull. Folk kommer alltid tro det värsta. Om någon kommer fram till dig och frågar "är det sant att du har [infoga extremt ond gärning här]?" du ska bara mysa och gå därifrån. De kommer definitivt att tro att du gjorde det.
 7. 7
  Omge dig med det onda. Inte bara din personliga utseende och uppträdande är viktigt, men också vad saker och personer du omger dig med. Gör ditt hem ser ondska (redecorating är alltid kul, även om du åt hjärnor för frukost), och äta onda mat. Var försiktig med människor dock, om du har tur dina vänner kommer att bli ont precis som du, om inte bör du överväga att antingen konvertera dem eller, om det inte fungerar, kasta dem.

Tips

 • Prata inte för mycket. Vara mystisk.
 • Använd din onda uttryck så mycket som möjligt.
 • Gå inte överbord och faktiskt vara ond, bara få folk att tro att du är.
 • Få en ond smeknamn.
 • Använd ondare smink.

Varningar

 • Att bli av med dina vänner nära alltid en permanent åtgärd. Gör inte detta om du inte planerar att vara ond för en mycket lång tid.