Wka

Hur du gör dina föräldrar älskar dig för vem du är

Alla föräldrar har förutfattade tankar om hur man kan höja sina barn och vad de vill att deras barn ska bli som vuxen. Förväntningarna växer, och barnet utvecklas genom att svara på föräldrarnas uppfostran. När deras barn kommer in i en värld av vänner, skola och kamrater gruppen, utvecklar detta barn sin egen personlighet. Föräldrar ibland kan reagera negativt på deras barns preferenser för en livsstil, och barnet känner sig oälskad och olycklig. Detta är hur du kan prata med dina föräldrar och låt dina föräldrar vet att du behöver deras för vem du är, även om det är något helt annorlunda från deras förväntningar.

Steg

Hur du gör dina föräldrar älskar dig för vem du är. Ha en lugn diskussion med dina föräldrar.
Hur du gör dina föräldrar älskar dig för vem du är. Ha en lugn diskussion med dina föräldrar.
 1. 1
  Ha en lugn diskussion med dina föräldrar. Välj en tid när saker är tyst och lugnt och vackert be dem att höra dig. Förklara att du har något att berätta för dem, och att du skulle vilja att lyssna innan du svarar.
 2. 2
  Förklara att du förstår att de har en svår tid att acceptera dig som du är, men att du fortfarande är samma person som de tog och kärlek, men nu har olika känslor och tankar. Se till att de vet att du dem för vem de är, och i sin tur att du behöver dem att älska och acceptera dig för vem du är. Förklara att du är medveten om och uppskattar den kärlek de har gett samtidigt höja dig, och att de är bra föräldrar.
 3. 3
  Påminn dem om att inte alla har samma intressen, önskemål, eller gör samma val. Berätta för dem att även om du lärt mycket från dem, har du blivit din egen person med egna önskemål och känslor. När du är klar, sitta tyst och se hur de reagerar och vad de har att säga. Om de är positiva och acceptera, då har du gjort din poäng. dem och betona hur mycket du älskar och uppskattar dem. Men om de säger att de inte kan acceptera dig för vem du har blivit, bara säga att du är ledsen de känner så.
 4. 4
  Överväg dina val, som beror på din ålder. Du flyttar antingen ut ur huset, eller stanna hemma. Hursomhelst, du vet att du har försökt att få dem att förstå. För nu dock, behöver du bara gå vidare med ditt liv. Med tiden kanske du kommer att få deras acceptans och känna deras kärlek. Under tiden, vara nöjd att veta att du har provat.
 5. 5
  Vänd inte ryggen på dina föräldrar. Du kan inte tvinga dem att älska och acceptera dig, men du kan vara kärleksfull mot dem.

Tips

 • Var öppen för dem och visa dem kärlek. Hjälp dem så mycket du kan, och förklara att du alltid kommer att vara där för dem.
 • Kanske en dag ju mer de förstår mer accepterande de kommer att bli, och kommer att älska dig för vem du har blivit.
 • Förstå att de fördes upp på olika sätt, där acceptans av olikheter i människor ogillat. Detta är en del av vem de är, och du måste acceptera att det är svårt för dem att ändra i detta skede av sitt liv.
 • Tappa inte huvudet kallt.
 • Inte kräver att de accepterar dig, bara be dem.
 • Ge inte upp.
 • Ha tålamod och förståelse och öppna dem om de förändringar som skett för dig, och för aktiv lycka du nu känner. Lite i taget, eftersom de lär sig mer, kan de komma att acceptera dig. Föräldrar verkligen aldrig sluta älska sitt barn, och din har verkligen inte slutat älska dig!
 • Bli inte arg, minns de fortfarande dina föräldrar.
 • Bestäm att du inte blir förolämpad av några sårande kommentarer.

Varningar

 • Inte någonsin känna att du måste förändra sig själv för att behaga dina föräldrar. Bara vara dig själv, även om dina föräldrar inte accepterar vem du är.
 • Var beredd på att du aldrig kan godtas för vem du är och förstår att deras ACCEPTVÄGRAN betyder inte att de inte älskar dig. Bara gå vidare med ditt liv och vara nöjd att veta att du försökte.