Wka

Hur man blir en framgångsrik ung kvinna

Denna artikel kommer att berätta vad de ska göra för att bli en framgångsrik ung kvinna. Om du vill förfina och bättre själv, är den här artikeln för dig.

Steg

Hur man blir en framgångsrik ung kvinna. Ha ett mål i livet, och gör ditt absolut bästa för att uppnå det.
Hur man blir en framgångsrik ung kvinna. Ha ett mål i livet, och gör ditt absolut bästa för att uppnå det.
 1. 1
  Ha ett mål i livet, och gör ditt absolut bästa för att uppnå det. Ett liv utan mål är som att försöka gå till den andra sidan av landet utan en karta. Du kan behöva söka länge och hårt för att hitta något som du brinner för, men det kommer värt det. Det kommer att ställa hela ditt liv rakt.
 2. 2
  Aldrig försöka sälja dig själv för någonting! Självrespekt är det viktigaste en kvinna kan ha. Var sann mot dig själv och inte låta någon annan styra dig bort från den rätta vägen och stoppa dig från att uppnå dina mål.
 3. 3
  Ha inte sex förrän äktenskapet! Detta kan låta väldigt gammaldags, men det är nödvändigt om du vill hitta den sanna kärleken och vill inte hamna i komplicerade situation som kommer att kosta dig hela ditt liv. Nuförtiden kön verkar vara en tillfällig verksamhet, men det är verkligen inte. Det kan få dig i en massa komplicerade situationer som kommer att förstöra ditt liv! Om en kille älskar dig nog att han kommer att vilja spendera hela sitt liv med dig så att han inte skulle ha något emot att vänta tills äktenskapet (det är om han är rätt kille). Om han är villig att vänta, kommer det att visa dig verkligen hur mycket han älskar dig. Utan kön, kommer han älska dig mer som en person snarare än att älska dig för din kropp och vad han kan göra med det.
 4. 4
  Respektera andra för att vinna respekt för dig själv. Var snäll och generös så att folk kommer att vara snälla mot dig.
 5. 5
  Respektera dina föräldrar. Dina föräldrar är de viktigaste människorna i ditt liv. Även om du inte alltid komma överens med dem, vara snäll mot dem och alltid respektera dem. Kom bara ihåg, utan dem skulle du inte vara här. Även om de inte kan uppfylla alla dina önskningar och behov, är de fortfarande dina föräldrar.
 6. 6
  Var tacksam för allt du har. Kom bara ihåg att det är människor som är i värre situationer. Försök att inte klaga på något, utan att vidta åtgärder för att förbättra situationen.
 7. 7
  Om du är i en dålig situation, är eller livet går inte så som du planerat, oroa dig inte, eftersom någon gång alla går igenom tuffa fläckar. Livet skulle inte vara ett liv utan någon dramatik. Det finns ingen i denna värld som lever ett liv utan problem.
 8. 8
  Slösa inte tid. Tid är en av de saker som du aldrig kommer att få tillbaka oavsett hur hårt du försöker. Gör saker som hjälper dig i livet som att lära sig simma eller grundläggande sömnad, gör något volontärarbete eller välgörenhet. Du kommer att ångra att slösa din tid när du ser tillbaka på livet.
 9. 9
  Gör bra i skolan! Att gå i skolan och uppnå bra betyg är nyckeln till att lyckas. Om du får höga betyg, kommer dina föräldrar att vara stolt över dig och folk kommer att respektera dig mer och ta dig på allvar. Om du slappa av, kommer du ångra det när du söker till högskolor.
 10. 10
  Tillbringa tid att lära sig om andra kulturer och religion. Titta på nyheterna att öka din intelligens och kunskap om världen. Tolerans är nyckeln.
 11. 11
  Gör dig själv ser bra ut. Detta betyder inte gå på galna dieter och ägna hela ditt liv gör dig själv ser bra ut. Kom bara ihåg att äta hälsosamt, motion, och göra dig se presentabel. Självförtroende gör varje kvinna vacker.
 12. 12
  Upptäck och omfamna de talanger och gåvor som du föddes med. Visa inte dem men sätta dem att använda. Om du är bra på att måla, målar ofta. Om du är bra på att dansa in talangjakter!
 13. 13
  Gör vänner. Vara välkomnande för alla och försöker hjälpa andra när de kämpar eller i behov av en vän. Om du har många vänner är det uppenbart att du är en snäll och respektabel ung vuxen.
 14. 14
  Omfamna din naturliga skönhet. Inte tårta på make-up. Du är dig själv och som gör dig unik. Om du inte kan acceptera dig för vem du är än du inte kommer att respekteras.
 15. 15
  Låt inte någon sätta dig ner. Om de dömer dig än de är inte bättre själva. Om du är en snäll person och du vet att ingen kan få dig att må dåligt om dig själv. Det finns ett talesätt: "Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan din tillåtelse."

Tips

 • Uppskattar alla i ditt liv, du vet aldrig när de kan komma att tas ifrån dig.
 • Titta inte ner på folk om du hjälper dem upp.
 • Ju hårdare du arbetar, desto bättre resultat.
 • Omfamna din skönhet, men låt inte andra använda det!
 • Leva varje dag som om det är din sista dag.
 • Var snäll mot dig själv och vet att du kan uppnå.
 • Vara hjälpsamma och vänliga.

Varningar

 • Låt aldrig en pojke / man komma i vägen för din utbildning och mål. De kommer att röra allt upp och lämnar dig att plocka upp bitarna.
 • Har standarder när det kommer till killar / män. Nöj dig inte med något, men inte sikta för högt heller. Hitta en kille som är på samma nivå som dig, någon som tar fram det bästa i dig.
 • För varje god handling finns det en belöning, men och varje dålig handling deras är en consequences.So vara medveten om vad du gör och hur varje handling kommer att påverka dig.
 • Det finns stilrena och då finns trashy, bör kvinnor vara classy om du vill ha rätt sorts uppmärksamhet och respekt.