Wka

Hur kan man vara snäll mot en tjej

Vill du visa en tjej du gillar att du är en genuint snäll person? Följ denna guide för att visa henne din söta sida och odla en vårdande relation.

Steg

Hur kan man vara snäll mot en tjej. Var snäll mot alla, inte bara henne.
Hur kan man vara snäll mot en tjej. Var snäll mot alla, inte bara henne.
 1. 1
  Var snäll mot alla, inte bara henne. Du behöver inte gå ut ur ditt sätt att vara snäll mot alla andra, men försök att vara artig och hänsynsfull i allmänhet. Agera arrogant och mobbning till alla men hon kommer att göra din vänlighet verkar falska och lurpassar. Istället visar henne att du är en högkvalitativ personen totalt, och hon kommer att märka att du vidta extra åtgärder för att göra snälla saker för henne specifikt.
 2. 2
  Bygg en grund av små gester. Att vara snäll mot en tjej behöver inte betyda att presentera henne med en enorm gåva eller göra en storslagen gest, i själva verket gör det vid första skulle vara overkill. Börja med små, enkla åtgärder som visar henne att du bryr dig om henne. Hälsa henne med ett leende och ett vänligt hej varje gång du möter. Öppna dörrar för henne, eller erbjuda sig att bära tunga paket. Om du måste gå över klassrummet för att plocka upp en handout, greppa en för henne också. Dessa små vardagliga gester kommer att öka förtroendet mellan dig och telegraf att du tar dig tid att tänka på hennes behov.
 3. 3
  Håll dig ödmjuk. De flesta människor gillar att prata om sig själva, eftersom det är ett ämne som de känner väl. När du pratar med henne, fokusera på sina starka sidor och intressen. Hon börjar känna sig bekväm att dela delar av sitt liv med dig, och du kommer att undvika att titta arrogant eller självupptagen.
 4. 4
  Få henne att känna sig speciell. Kommunicera ditt intresse genom att hitta subtila sätt att låta henne veta att hon är speciell för dig. Flirt, och betala henne en verklig komplimang, som "Du har de vackraste ögon jag någonsin har sett." När du är i en stor grupp tillsammans, göra massor av ögonkontakt med henne och överväga att kasta ut en subtil blinkning. Tona ner dina interaktioner med andra tjejer när hon är runt. Dessa åtgärder kommer att låta henne veta, på ett enkelt och bekvämt sätt, att du är intresserad.
 5. 5
  Var där för henne på dåliga dagar. Om hon har en tuff tid, eller helt enkelt behöver ventilera om något som stör henne, vara en medkännande lyssnare. Låt henne prata utan avbrott, och låt henne veta att du empati med henne och bryr sig om sina känslor. Hoppa inte till att erbjuda lösningar, om hon ber om hjälp, då du kan börja samarbeta på ett svar.
 6. 6
  Gör större gester när det är lämpligt. Om hon har varit mottaglig för dina handlingar så långt, så hon är nog bekväm med dig. Börja göra djärvare gester av vänlighet och intresse - erbjuda att gå henne hem eller till klassen, skickar hennes söta texter eller snabbmeddelanden, och börja lära känna hennes vänner. Om hennes födelsedag eller Alla hjärtans dag är på väg upp, ordna för henne att få en liten, smakfull bukett eller en enda röd ros bundna med ett band. Försök att ta njutning i hennes lycka istället för att förutse vad hon ska göra för att "betala tillbaka", och hålla dessa åtgärder verkligen motiverad.
 7. 7
  Var hänsynsfull. Framför allt, ta hand överväga sina tankar och känslor. Visar henne att du kan göra detta noggrant och pålitligt hjälper din anslutning blomstra.

Tips

 • Om hon bara vill vara vänner, bli inte arg och klippa alla band. Känn dig säker på att du är fortfarande vänner och en dag kan förvandlas till mer. Även om det inte gör det, är stolta över att ha byggt upp en stark, uppriktig vänskap.
 • Håll det ljust. Gör dina interaktioner med hennes roliga och glada, inte grubblande och intensivt.
 • Tro inte för långt fram. Försök att njuta av att bygga en vänskap med henne istället för att fokusera för hårt på hur man förvandla den till en romantisk relation.
 • Gör henne inte tro att allt du försöker göra är att finnas där för henne. Försök att vara normal ibland som att göra narr av henne på små saker.
 • Ta hänsyn till hennes känslor, inte bara din.

Varningar

 • Hantera dina förväntningar. Att vara snäll mot en tjej inte förpliktigar inte henne att gå ut med dig. Var snäll att markera dig själv som en bra kandidat för hennes känslor, inte att extrahera ett datum från henne.