Wka

Hur kan man vara en välvårdad indisk man

Vill se snygg och sexig hela tiden? Här är några tips hur du kan göra det.

Steg

Hur kan man vara en välvårdad indisk man. Undvik dålig andedräkt.
Hur kan man vara en välvårdad indisk man. Undvik dålig andedräkt.
 1. 1
  Ta hand om din hud. Om kvinnor kan göra det varför kan inte vi? Det visar att du bryr dig om din bild och efter 20 år din hud kommer att vara bättre än de flesta män i din ålder.
 2. 2
  Öva god hygien. Har dusch Daily, borste och tandtråd tänderna två gånger om dagen..
 3. 3
  Träna. En bra kropp kan gå långt, tar den uppmärksamhet av människor runt omkring dig och du kommer att vara vältränad också.
 4. 4
  Raka. Detta gäller inte bara i ansiktet men andra delar av kroppen också, är galet tillbaka hår en enorm avstängning för de flesta kvinnor. Om du vill idrotten en skägg, hålla det väl trimmas..
 5. 5
  Undvik dålig andedräkt: ingen tjej vill kyssa en kille med dålig andedräkt. Carry myntverk tillsammans vid sådana nödsituationer..
 6. 6
  Undvik uni-panna. En annan sak som de flesta män undviker. Uni panna är inte mycket attraktiv, så om du har en, använd en bra pincett och få ut dem!
 7. 7
  Bär monterade kläder: det är nyckeln.. en snygg kille med skarpa drag kan förbises om han bär kläder som inte passar honom väl..
 8. 8
  Håll dina händer och ben ren: trimma dina finger-och tånaglar.. se till att ingen smuts finns på dem.. en smutsig par händer lämnar ett mycket dåligt första intryck..
 9. 9
  Frisyr: har du samma frisyr från de senaste tio åren? gissa vad? u gotta ändra det.. hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och har en bra frisyr..
 10. 10
  Stå rakt: inte sloka... en man med en god hållning ser självsäker..
 11. 11
  Bär deodorant: för armhålorna en rulle på rekommenderas.. som för cologne inte bära för mycket av det..
 12. 12
  Läs herrtidningar: dessa tidningar har en hel del information om vad som händer i modevärlden.. så håll dig uppdaterad med det..
 13. 13
  Ät gott: inte äter en massa skräpmat.. ha en balanserad kost.. det kommer att hålla dig frisk..
 14. 14
  Skor: en man bedöms av skorna... så håll dem välpolerad.. om de är funky sedan se till att de är i gott skick..
 15. 15
  Röker och dricker ibland: om alls u röker och dricker gör det ibland och i en gräns.. men om u inte röker eller dricker dess ännu bättre..
 16. 16
  Blanda upp det: prova olika typer av kläder.. se vad som är bäst för dig..
 17. 17
  Fast handslag: när skakar hand med en person titta på honom / henne i ögat har ett leende på läpparna och har ett fast handslag... lämnar ett bra första intryck..
 18. 18
  Vara systematisk: inte vara illa i ditt arbete eller ser... ta väl hand om ditt ansikte och kropp och hålla ditt skrivbord rent..
 19. 19
  Plånbok: ja du läste rätt plånbok! Fyll inte upp dem med kvitton kuponger kreditkort osv. håller endast de saker som är nödvändiga.. också bara har en kontroll om din plånbok bär ut.. om det är det dags att få en ny..
 20. 20
  Sov gott: få ca 8-10 timmar sömn dagligen... det kommer att hålla dig frisk och minskar risken för mörka ringar..

Tips

 • Dessa är inte bara grooming tips men också tips för att vara en bättre människa så om du kan följa dem, kan du gå långt..
 • Spendera lite extra och få till en bra salong för din frisyr.. det är värt det..
 • Du behöver inte spendera en massa pengar för att se bra ut.. bara vara säker på vad du bär..

Saker du behöver

 • En bra stylist
 • Ett bra gym