Wka

Hur kan man vara den perfekta flickan

Någonsin tittat på detta underbara redo,, leende flicka, och undrade, "Hur gör de det?" Tja, här är en steg för steg guide för att vara en av dem!

Steg

Hur kan man vara den perfekta flickan. Lär dig att älska dig själv.
Hur kan man vara den perfekta flickan. Lär dig att älska dig själv.
 1. 1
  Lär dig att älska dig själv. Detta är förmodligen den viktigaste delen av processen. Tro det eller ej, oavsett hur illa du känner dig själv, är du inte ensam. Så många flickor, särskilt under tonåren, känner sig deprimerade eller i konkurrens med andra. Ta en titt på dig själv. Vilka är dina bästa personliga egenskaper? Kanske du är toppen i din klass: Tror folk retas med dig om det? Tänk att under tio års tid, kommer du att vara i en framgångsrik, välbetalt jobb! Kanske är du större än dina vänner: inte känner att du måste diet, bara välja kläder som passar dig, få tillräckligt med motion, och le... Hur som helst, de flesta människor först märker ditt leende före allt annat.
 2. 2
  Smile. Borsta tänderna och använda en blekning munvatten minst två gånger om dagen, och använda en tungskrapa innan borstning på morgonen. Under dagen, om du får tugga vitare tuggummi när det är möjligt.
  • Tugga inte tuggummi i skolan / bibliotek / i intervjuer / på jobbet. Det finns inget värre än tuggummi faller ur munnen vid en viktig tidpunkt.
 3. 3
  Motion. Du behöver inte punga ut på dyra gym medlemskap. Allt du egentligen behöver är en bra uppsättning av utbildare! Du kan köra runt kvarteret, cykla till den lokala butiken på ärenden, eller gå av bussen en hållplats tidigare. Varje liten sak hjälper. Dessutom fungerar den friska luften underverk på förhållanden såsom akne! Bonus!
 4. 4
  Korrigera din hållning. Stå upp. Placera din vänstra fot i en direkt vertikal linje nedåt från axeln. Placera din högra fotens häl vid båge av din vänstra fot, och vrid ut ca 20 *. Se? Enkel elegans. Detta gör inte bara att du verkar mer redo och glamorösa, men det gör också benen verkar smalare! När man går, titta rakt fram, med axlarna nedåt och bekvämt tillbaka. Tänk dig en tråd som kommer från huvudet till himlen som du inte får böja eller flytta. Där! Den perfekta hållning. När du sitter, försök att inte sloka. Om du kan, sitta hela vägen tillbaka på din stol, med fötterna på golvet och ryggen på baksidan av sätet. Om du ofta kommer hem kännas stram och öm runt nacke och axlar, tar tid att ligga platt på golvet och stretch. Sedan ligga upp och ner i soffan med huvudet pekar mot marken. Detta kommer att hjälpa förlänga ryggraden och hjälpa till att lindra värk.
 5. 5
  Ha kul. Vad älskar du att göra? Om du är en beach bum på hjärtat, försöka simma så mycket som möjligt, och få till stranden när du kan. Lägg bara till kompisar och massor av solkräm och du har en bra dag. Eller kanske du är en ivrig shopaholic. För att undvika att slösa alla dina pengar, känn dig fri att gå och handla och impulsköp - men hålla kvitton, lämna alla taggar på, häng upp dem i ditt rum. En vecka senare, om du önskar att du inte hade köpt dem, då kan du helt enkelt tillbaka dem!
 6. 6
  Vara fysiskt. När det gäller kläder, alltid prova innan du köper. Något som ser bra ut på din bästa kompis kanske inte ser så bra ut på dig. Bara välja kläder som passar din kroppsform, din färg och din personliga livsstil. Välj inte något bara för att det är high fashion, fokus på klassiska plagg som du kan bära och älska för evigt. Zara gör fantastiska koftor, H och M är bra för jeans, och alltid hålla ett öga på butiker som TJ Maxx förmånliga bitar.
 7. 7
  Välj rätt tillbehör. När det gäller smycken och accessoarer, gå inte överbord. Massiva fauxguld creoler samarbetar med enorma "bling" är aldrig en bra look. Håll dig till enkla men klassiska stycken. En över stora hängande, enkel diamant / Diamante dubbar, och en sofistikerad pärlband kommer aldrig gå ur modet. Släng på en enkel svart handväska (TK Maxx har alltid ett stort urval av läderväskor), till ett par solglasögon passar ditt ansikte typ (igen, inte välja en high fashion par eftersom A: de ska gå ur modet snabbt och B: de kan få dig att se löjlig) och en sidenscarf och du är klar!
 8. 8
  Få bra hy. För att upprätthålla bra hud, har en enkel skönhet rutin. Skrubba ansiktet i duschen (använd en scrub som Neutrogena eller ren och klar, som är utformade för ung hud). Nivea Visage Gentle Cleansing Lotion håller huden mjuk och fläckfri. Garnier Ren SOS Pen gör sig av någonting. Det har även arbetat på ett munsår! För kroppen fuktkräm, prova The Body Shops Pomegranate Body Butter, som håller huden mjuk och smidig. OBS: Aldrig, och jag upprepar, aldrig, använder kroppen fuktkräm i ansiktet. Ofta, de är alldeles för fet och doftande som kan irritera den känsliga huden i ansiktet. För deodorant, är Mitchum s 48h protection spray fantastiskt, det varar från gryning till skymning! Man måste ha skönhetsprodukt är Carmex Lip Balm, som härdar nariga, torra eller ömma läppar direkt!
 9. 9
  Ser fantastiskt. Slutligen, se upp. För dagtid, är enkelheten nyckeln. Använd Witch concealer (döljer fläckar och läker dem på samma gång) för att dölja fläckar, Rimmel klar hy pressat puder (som är avsedd för yngre hud), och Maybelline Colossal Volum 'Express mascara är bäst för detta ändamål. OBS: Om dina ögonfransar är inte naturligt lockigt, använd en normal par ögonfrans papiljotter för att ge dem en sexig boost. För en kväll / del utseende, kan du ha en djärvare utseende. Använd alla ovan nämnda produkter, och sedan lägga till några subtila eyeliner (Rimmel är bra för detta eftersom de erbjuder många olika färger), Rimmel Bronzer (fint tillämpas vänligen!), Och några "wow" ögonskugga kommer att ge dig en fräsch faced " femme fatale "utseende.
 10. 10
  Arbeta hårt. Oavsett om du är på högskolan, högstadiet eller gymnasiet, få betyg är massivt viktigt. Arbetar hårt tidigare gör livet lättare senare när det gäller att hitta ett jobb, betala räkningar, eller locka mannen i dina drömmar. Om dina skolkamrater ger dig en hård tid för att vara smart, tänk att under tio års tid kommer du att vara bättre än dem, både i en karriär, ekonomi och relationer. Att vara ett välbetalt affärskvinna är mycket svalare än att arbeta i McDonalds för hela ditt liv.
 11. 11
  Ät gott. Se till att du äter fem portioner frukt och grönt. varje dag. Ett enkelt sätt att göra detta är genom att ha hackat banan på spannmål till frukost, ett äpple vid brott eller på bussen, en sallad till lunch, och två portioner grönsaker. med ditt te. Se också till att du dricker tillräckligt med vatten en dag. Om du börjar känna dig hungrig, har ett glas vatten innan du äter. Detta kommer att hjälpa dig att inte över äta, och ofta, kommer du att känna dig hungrig om du är verkligen törstig!
 12. 12
  Hitta dig själv en talang. Försök lära ett musikinstrument, som saxofonen. Gå med i en lokal musikgrupp, inte bara är dessa ett bra sätt att förbättra din skicklighet, men det är ett bra sätt att få likasinnade vänner och killar! Eller kanske du kan lära dig ett språk, kan du resa över hela världen och kommunicera med lokalbefolkningen, vilket gör din vistelse så mycket roligare. Du kan också träffa massor av människor som du inte skulle normalt möter genom ett språk! Varför inte ge det en chans? Det är enklare än du kanske tror! Tänk bara på alla de heta italienare / spanjorer / franska killar du kan möta!
 13. 13
  Var dig själv. Har aldrig förändra sig själv för att möta trycket från dina kamrater. Om någon ger dig kritik, tänk bara: "Gör jag litar på personen?" "Får jag värdesätter deras råd?" "Har de en poäng? '. Efter att säga ja på alla dessa frågor, överväga att vidta åtgärder på kritiken. Om svaren är nej, bara borsta bort dem... de är förmodligen avundsjuka ändå! Slutligen, aldrig förändras för en kille. Om han inte uppskattar dig för hur du egentligen är, kommer han älska dig aldrig så sant som du vill. Håll ögonen öppna efter den perfekta killen, man vet aldrig, han kunde gömma sig i den minst sannolika platsen!
 14. 14
  Kom ihåg att vad constitues "ideal" är en bedömningsfråga. Din idé om "ideal" kan vara mycket annorlunda från någon annans. Så, ska du försöka vara vad du tycker är perfekt - inte vad någon annan säger till dig är perfekt.