Wka

Hur kan man hantera med tatuering smärta

Tatueringar kan vara smärtsamma. Det är ett faktum. Däremot hanterar alla smärta på olika sätt, och det är viktigt att förstå att innan du bestämmer dig för att sitta ner i stolen.

Steg

Hur kan man hantera med tatuering smärta. Om det är din första tatuering, inte gå själv.
Hur kan man hantera med tatuering smärta. Om det är din första tatuering, inte gå själv.
 1. 1
  Om det är din första tatuering, inte gå själv. Ta en vän eller familjemedlem, så har du någon att prata med eller som kan i allmänhet ta dig bort smärtan.
 2. 2
  De flesta konstnärer kommer inte bara börja. De kommer att fråga dig om du är redo, och de kommer att vänta på din gå vidare. Ta ett djupt andetag, och ta din tid. Du behöver inte dyka in så snart du får till ditt besök.
 3. 3
  Om blodet får dig att känna dig matt och illamående, har du förmodligen inte bör titta på. Det är vanligtvis blod involverade i att få en tatuering. Även om dina vänner berättar att de inte blöder, blödde de.
 4. 4
  Förstå att alla är olika. Vissa människor känner mindre smärta genom att inte titta på, andra mår bättre om de tittar. Du kommer att lista ut det. Gör vad som är bäst för dig, inte vad som var bäst för din vän som fick deras först.
 5. 5
  Tugga tuggummi eller hårda karameller om det hjälper. Ta en stress boll, eller något du kan klämma om det hjälper dig.
 6. 6
  Om smärtan blir för dig, och du behöver ta en paus, berättar konstnären. De flesta har inget emot, och de skulle föredra att inte göra din upplevelse en onödigt smärtsam. Ta en två minuters paus och sedan gå tillbaka till den. Kom ihåg att du betalar för det, så gör vad du behöver göra för dig.
 7. 7
  Flytta så lite som möjligt. Ju mindre du rör dig, desto mer exakt konstnären kan vara, och desto snabbare kommer det att gå.
 8. 8
  Efteråt ditt varumärke-spanking-nya tatuering kommer att vara lite öm. Lyssna på din konstnärens instruktioner, och smärtan kommer att vara minimal och försvinner snabbt.
 9. 9
  Njut av din nya tatuering.
 10. 10
  För att minska smärta och blödningar och läka tatueringen snabbare, kan vetegräs extrakt göra underverk. Applicera den innan konstnären börjar, under och efter en dag efter att tatueringen är klar.

Tips

 • Förstå vad du får dig in. Du kan få en tatuering på ett område som är känt för att vara smärtsam.
 • Dessa är permanenta, så du behöver inte sätta dig själv genom vad som kan vara en smärtsam process för något du kommer att ångra om fem år.

Varningar

 • Se till att butiken är ren och sanitära! det är okej att fråga tatuering anställda om de har steriliserade material och om affären är ren.
 • Undvik att gå själv.
 • Se till att du äter ifall dina sjunker blodsockret.