Wka

Hur man väljer organ smycken

Inte alla organ smycken är skapade lika, och det finns många typer av smycken för varje piercing. Att veta var att hitta kvalitet smycken, de rätta villkoren för det, och de olika materialen låter dig anpassa dina piercingar utan att bryta bank.However, rengöra din piercing är helt nödvändigt för den önskade results.Here är de steg att följa.

Steg

Hur man väljer organ smycken. Vet de korrekta termer för smycken, jag.
Hur man väljer organ smycken. Vet de korrekta termer för smycken, jag.
 1. 1
  Vet de korrekta termer för smycken, jag. E. Säger rakt skivstång, inte "tunga ring" och böjd skivstång eller skivstång, inte "naveln ringen." Det kommer att hjälpa dig att hitta det du behöver, och känner sig tryggare att köpa den.
 2. 2
  Vara förtrogen med de grundläggande typer av smycken: fångenskap boll ringar, skivstänger (rak, svängd, eller cirkulär), och pluggar. Det finns också Labrets, näsa skruvar, ben näsa,, vändningar, öljetter, hovtänger, spiraler, klor och klor.
 3. 3
  Bestäm vad som fungerar med din piercing. De flesta smycken kan bäras på många olika typer av piercings kan Labrets och skruvar näsa bäras i öronen, till exempel. Surface piercingar bör dock endast använda ytan barer.
 4. 4
  Se till att ditt smycke har rätt bärbara området. Diametern av en ring mäts på insidan, är längden av en skivstång mellan kulorna.
 5. 5
  Få din piercer för att ändra det för dig, om din piercing är ännu inte läkt.
 6. 6
  Inspektera dina smycken, och se till att ytan är slät.
 7. 7
  Välj rätt diameter eller millimeter storlek.
 8. 8
  Köp invändiga gängor om du har råd med dem, särskilt om din piercing blir irriterad lätt. Invändigt gängade smycken är av högre kvalitet än utvändigt gängad. Invändiga gängor är ihåliga avslutad, skruvelementen delar är på ändarna.
 9. 9
  Använd implantat kvalitet kirurgiskt stål eller titan, teflon, eller glas i din piercing om du har känslig hud.
 10. 10
  Använd smycken som inte kommer att begränsa rörligheten. Teflon (PTFE) smycken är flexibelt, och är bra för piercingar som rör sig en hel del, eller navels under graviditeten. Håll dina egna stilar och ha kul med att försöka olika utseende

Tips

 • Om din piercing verkar illaluktande, eller blir "ost", prova att använda organiska såsom sten, horn, trä, ben eller glas
 • Titan, niob, glas, och organics är oftast dyrare än stål, eftersom de är högre kvalitet och ofta bättre för din piercing.
 • Plast, akryl eller Lucite smycken är ofta billigt, och bör inte användas under längre perioder.
 • Var försiktig med att köpa smycken från icke-specialaffärer, eller billiga butiker köpcentrum.
 • Surface piercingar bör alltid ha ytan barer i dem.
 • Piercing Studios tar vanligtvis 2-5 gånger det belopp som du kan räkna med att betala från en kropp smycken återförsäljare.

Varningar

 • Olika typer av metaller bör inte blandas i orala piercings, såsom titan med stålkulor.
 • Tyngre smycken kommer att sträcka dina piercingar. Niob är nästan dubbelt så tung som stål, titan ungefär hälften så tung. Glas och stål väger ungefär samma.
 • Större spårvidd smycken kostar mer.
 • För tunga piercingar, bör dentala akryl användas istället för vanlig kvalitet akryl. Regelbunden akryl kan avge gifter om de är slitna i munnen. Metall är bättre för din mun, men sämre för tänderna. I stora mätare, många människor bär silikon eller PTFE i sina tungor.