Wka

Hur du träffa din pojkvän föräldrar

Möte dina pojkvänner föräldrar är en av de första saker du kan göra i en relation för att börja flytta saker framåt, från casual till allvarliga. Däremot kan idén om det ibland vara nervöst, så här är några sätt hur man får igenom allt smidigt.

Steg

Hur du träffa din pojkvän föräldrar. Se till att du är redo.
Hur du träffa din pojkvän föräldrar. Se till att du är redo.
 1. 1
  Se till att du är redo. Ha tålamod, behöver du inte att träffa dem förrän du är säker på att saker är seriösa i er relation. Vanligtvis, efter tre av fyra veckor av att vara tillsammans, träffa föräldrarna är ett bra sätt att röra relationen framåt.
 2. 2
  När du går att möta dem, ta en liten gåva. Försök ta reda på från din partner om hans föräldrar har någon favorit kakor, blommor eller choklad, eller om du går på middag, en flaska vin. Detta startar allting på ett positivt sätt.
 3. 3
  Vara glad. Ingen tycker om någon som stönar och gnäller. Håll dig borta från sorgliga historier, kommentarer om ex-pojkvänner eller några argument du och din pojkvän har haft, vill föräldrarna inte att höra något av detta. Så länge du två ser lycklig, kommer de att vara lyckliga, så hålla konversationer på en positiv not.
 4. 4
  Håll dig lugn och bara vara dig själv. Det finns inget värre än en bluff, och det är helt uppenbart om du försöker för hårt. Bara lugna ner och prova och njuta. Om du är avslappnad och inte alltför blyg eller över-exciterbar då de ska känna sig mycket mer bekväm att vara runt dig och samtalet kommer mycket lättare. När de frågar dig frågor, till exempel om din framtid eller karriär, bara vara sanningsenlig, men se till att du har förtroende för din egen plan.
 5. 5
  Visa intresse. Ställ frågor till dem om deras son, om sina jobb, sina fritidsintressen. Detta kommer att hjälpa dig verkligen lära känna dem, och visa att du inte är självupptagen. Dessutom, om du hittar något gemensamt så är det ett bra samtalsämne och massor av bonuspoäng. Glöm inte att kasta några (men inte för många) komplimanger deras sätt också, men ingen ligger, om du tror att de har ett fint hem, berätta för dem.
 6. 6
  Klä att imponera. Du vill göra ett gott första intryck, så klä sig för tillfället. Ta reda på exakt vad du ska göra, om det är en finare måltid sedan klä smart, om du bara poppar över för en kopp te och en pratstund sedan klä avslappnade men respektabel. Så länge du ser ut som du har inte precis rullat ur sängen, och du behöver inte klä sig alltför avslöjande, då du kommer att bli bra.
 7. 7
  Kom ihåg, de är bara människor som du och jag.
 8. 8
  Det finns ingen anledning att vara nervös. För att kontrollera att du har en underbar tid med dem, först fråga din pojkvän om dem. Vad gillar de, vad de ogillar, saker som. Försök att göra upp i huvudet 3 nya ämnesrader om samtalet blir typ av matt eller obehagligt. Om du inte vet mycket om vad de är intresserade av, föreslår jag att du forskning i ett bibliotek eller på nätet mer om detta ämne så att du kan ha ett bra samtal utan att behöva le och nicka, har ingen aning om vad de talar om. Försök också att inte använda dessa 3 nya föremål linjer, eller som jag vill kalla dem, "linjer life", om du inte verkligen behöver. Inte känna att du måste prata om allt med dem, eftersom kom ihåg, om de skulle vilja att ni komma tillbaka igen för middag, måste du ha för att lära sig nya saker de gillar och sådant, och gör hela processen om igen. Så om konversationen som störtade i en nedåtgående spiral, inte använda upp alla dina "livlinor".
 9. 9
  Lycka till med familjen!

Tips

 • Försök inte för hårt.
 • Alltid visa din respekt.
 • När de pratar med sin son, låt honom prata utan klingande i. Även om det är bra att verka som om du är en stor del av hans liv nu, kommer hans föräldrar vill inte att det ska verka som om du stjäl bort honom.
 • Håll ett leende på läpparna.
 • Prova och njut!
 • Var inte nervös. Håll dig lugn och samlad.

Varningar

 • Det är sådant som försöker för hårt. Bara vara dig själv, kan din personlighet inte vara dåligt om du har själv en pojkvän.
 • Var inte någon annan än dig själv. Även om de inte är det i dig, betyder det inte att det finns något hopp för er relation. Försök och få saker att fungera, och mest troligt, kommer de att försöka få det att fungera också.
 • Om du följer dessa tips du är redo att gå och hämta dem, tiger!
 • Var inte så skrämda. Föräldrarna är nog lika nervös som du är.
 • Om du kan, försök och tillbringa kvalitetstid med din pojkvän föräldrar. Detta kommer att göra din pojkvän glad och även öppna upp ett nytt fönster av möjligheter för din framtid.

Saker du behöver

 • Bakgrundsinformation om dina pojkvänner föräldrar.
 • En liten sak att ge dem.
 • Ett gott humör.
 • Fina kläder.