Wka

Hur ska man gå från vänner till dejting

Om du någonsin har varit i denna situation, vet du att det är en tuff en att träna. När dina känslor är mer passionerade och starkare än vad du kan förvänta dig från en vanlig vänskap, kan det vara ganska svårt att fråga dem om hur de tycker om dig, och gå till nästa steg.

Steg

Hur ska man gå från vänner till dejting. Ta reda på om de gillar dig eller inte.
Hur ska man gå från vänner till dejting. Ta reda på om de gillar dig eller inte.
 1. 1
  Ta reda på om de gillar dig eller inte. Du kan göra detta på ett par olika sätt. Den första och mest effektiva sättet är att be en vän att fråga dem. I vissa människors ögon, är detta ett fruktansvärt sätt att göra detta, men det har också startat många bra relationer. Den person att fråga är någon som är en vän till både dig och din kärlek. Du måste ha fullständig tillit till den här personen, som om de inte är pålitliga de kan spilla din hemlighet till din kärlek. Ge dem instruktioner för att ställa, är en populär man ställa en jämförelse, som "skulle du hellre datum _____ eller ______ 'för att starta ämnet, sedan fortsätta därifrån. Ett annat sätt, men rekommenderas inte för dem av er som håller din kärlek hemlighet, är att be dem rakt på. Om du väljer att göra det, gå till steg två.
 2. 2
  Om de gör som du, är att konfrontera dem. Du måste tala om för dem att du gillar dem. Kom inte på alltför stark. Antyda att du gillar dem, och sedan utöka sina kunskaper om din kärlek långsamt. Om du går för fort, kanske de tror att du är desperat. Du kan, därifrån går från att hänga ut lite, att regelbundet, för att pröva dina chanser på en första dejt. Försök inte bråttom, eftersom lita på mig, det bara kan gå utför därifrån.
 3. 3
  Handskas med avstötning. Det tredje steget är för er som inte fick det svar som de ville. Först av allt, det är inte ditt fel. Du är perfekt som du är och det finns ingen kraft i världen som kan ändra på det. Den andra sak att komma ihåg är att om de ogillar dig till den grad att de inte kan stå för att vara omkring dig efter att veta att du gillar dem, då kanske vän-zonen är för mycket. Dina vänner vill dig för vem du är, oavsett eventuella villkor.

Tips

 • Alltid komma ihåg att hålla det långsamt. Om du känner dig säker nog att ta din relation framåt, gör det, men kom ihåg att din pojkvän / flickvän inte kan känna att det är dags. Du måste alltid kontrollera med dem innan vi går vidare.
 • Tänk på att om de säger nej, betyder det inte att detta innebär slutet på er relation som vänner. Håll hakan högt och ditt sinne på ett bra ställe. Alla har krossar, och du och din kärlek, måste acceptera att.

Varningar

 • Om din vän inte gillar dig tillbaka, oavsett hur hjärtskärande det är, måste du hålla ett positivt sinne. Om du börjar tänka våldsamma eller självmordstankar, du absolut måste se någon om det. Du borde verkligen inte skada någon, inklusive dig själv, eftersom en sak inte gå till höger. Det är bara en krossa, och det är inte värt att riskera livet om det inte faller i rätt grop.