Wka

Hur du imponera på din flickväns mamma

Du älskar verkligen din flickvän, men hon envisas du träffa sina föräldrar eller hennes föräldrar är de berörda typerna, och de bjuder in dig till middag... men du vet inte vad jag ska göra! Håll dig lugn! Läs stegen nedan.

Steg

Hur du imponera på din flickväns mamma. Klä på lämpligt sätt!
Hur du imponera på din flickväns mamma. Klä på lämpligt sätt!
 1. 1
  Var glad! Om din flickvän ber dig att träffa hennes föräldrar att hon är nog ganska säker på att du kommer att göra ett gott intryck! Slappna av!
 2. 2
  Klä på lämpligt sätt! Du kommer aldrig att göra ett gott intryck genom att vrida upp till en middag i ledig klädsel, eller genom att vrida upp till en familj måltid genom att se ut som du har just varit på en fashionabel bröllop.
 3. 3
  Prata! Bara vara dig själv, vara artig, och samarbeta med din flickväns föräldrar! Om du sitter utan att prata, du skämmer ut alla, inklusive din flickvän.
 4. 4
  Presentera dig! Snacka om någon hobby du verkligen njuta. Om du tillfrågas, pratar om karriärplaner. Ett bra sätt att imponera på någon flickväns föräldrar är att ha en bra (helst äkta) karriärplan. Ingen vill deras dotter att ha en relation med en luffare!
 5. 5
  Lyssna! Det kan vara tråkigt, men att lyssna för att prata om hennes pappas golf och bedrifter fiske, och hennes mammas sömnad kan du tjäna några tomte poäng med dem. Om du delar några intressen, det är en extra bonus!
 6. 6
  Var artig! Se till att dina tabeller uppförande är oklanderligt. Se till att du aldrig använder olämpliga sluddrar eller hänvisa till oförskämd saker i din flickväns föräldrars hörsel! Att vara oförskämd är ett bombsäkert sätt att göra hennes föräldrar missnöjda med dig.
 7. 7
  Förstå! Kom ihåg att de inte känner dig, och de är förmodligen känslan lite skrämda av dig, så mycket som du är med dem. Ta inte deras misstänksamhet och bitterhet i början på hjärtat! Kom ihåg att de bara vill ha det bästa för sin dotter!
 8. 8
  Prata om din relation! Även om det är en bra idé att inte gå på om detta, kan det hjälpa att ha en söt berättelse om hur du och din flickvän slog bort det. Tänk på att inte prata för mycket om fysiska frågor. Om du ska prata lite om hennes utseende, hålla fast hennes hår eller ansikte.
 9. 9
  Tacka dem för deras gästfrihet! Tacka dem för att se dig, och tackar för en bra tid. Detta passar väl med artighet, och kommer bara att ge mer kredit på dig.

Tips

 • Om din flickväns far och din egen del intresse, kommentera den! Använd varje möjlighet att ha samtal.
 • Erbjud dig att hjälpa till! Om du kan hjälpa till att få disken ut till köket efter middagen, eller något i den riktningen, kommer du att tjäna mer poäng än om du vägrar att göra något för dem.
 • Betala lite uppmärksamhet till din flickvän, men talar oftast med sina föräldrar. Om du bara prata med din flickvän, eller prata med henne, kommer du att undergräva syftet att besöka.
 • Var inte så gratis du verkar vara fejkar det. Bara ge komplimanger som faktiskt är försvarbar.
 • Var självsäker, men inte alltför säkra. Balans är nyckeln!
 • Ibland sättet att imponera på en förälder är att imponera på andra. Om du gör ett gott intryck på fadern, ska modern också vara nöjd. Hon ska vara glad att du och pappa komma på!
 • Om du ta med något, ta myntverk om du har dålig andedräkt. Annars, lämna din mobiltelefon och ditt tuggummi hemma.

Varningar

 • Inte berömma inte din flickväns utseende för mycket, eller du kanske oroar hennes föräldrar.
 • Inte skryta inte! Detta är ett mycket dåligt sätt att gå vidare med någon, än mindre din flickväns föräldrar!
 • Stäng av din mobiltelefon. Ett telefonsamtal från en av dina kompisar kan förstöra gott intryck du ger.