Wka

Hur du gör din väns äldre bror tänker på dig romantiskt

Att ha en crush på din väns syskon är en vanlig sak, men det kan finnas vissa svårigheter. Här är hur man få det att fungera.

Steg

Hur du gör din väns äldre bror tänker på dig romantiskt. Bestäm vilken typ av intresse, vare sig långsiktigt eller bara en flört.
Hur du gör din väns äldre bror tänker på dig romantiskt. Bestäm vilken typ av intresse, vare sig långsiktigt eller bara en flört.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av intresse, vare sig långsiktigt eller bara en flört. Om det är bara en fling, bara börja bära sexiga kläder omkring sig. Om det är en långsiktig relation du vill, följ dessa andra steg.
 2. 2
  Ändra hur du agerar runt honom och, följaktligen, ändra hur han uppfattar dig. Han ser nog dig som sin syster / brors kompis. Tänk inte på honom som din kompis bror. Tänk på honom som någon som bor i hushållet eller en annan vän.
 3. 3
  Lagen mogna och inte vara blyg. Försök prata med honom även om det bara är en hälsning eller småprat. Var inte för snabb, så du vill vara vän med honom före allt annat.
 4. 4
  Försök inte att göra det uppenbart att du gillar honom. Speciellt om han ser dig fortfarande som hans syskon vän. Titta bara på den som försöker göra en annan vän. Om han hänvisar till dig genom ditt namn när du pratar med sina vänner eller någon annan, du gör en hel del framsteg.
 5. 5
  Vet att du inte kan honom att gilla dig. Om han ser dig som något som han gillar eller som en vän och inte hans yngre syskon vän, då du har gjort mycket goda framsteg.
 6. 6
  Om väns bror har en facebook, lägga honom, men inte bombardera honom med meddelanden eller kommentarer. Låt oss sätta en gräns: 3 meddelanden i veckan (mer om det svarade på dig eller är det bara vardagligt prat) och bara 2 kommentarer i veckan. Detta varierar på killen. Till exempel, om han är den typ av Facebooker som endast inlägg 1 eller 2 status i veckan, så ska du bara kommentera en gång i månaden på sin höjd. Och även om du tror att din vän kan känna sig obekväm med att du lägger hans / hennes bror, så gör det inte. Din vänskap med den här personen är viktigare än dina känslor för sin bror, oavsett vad. Om du är osäker, fråga dem "Är det okej om jag lägger till din bror på Facebook?"

Tips

 • Kom ihåg att hålla sig borta från att klassificeras som hans yngre syskon vän. Om du kan vara känd till honom av ditt verkliga namn, du gör framsteg.
 • Se hans syskon är okej med dig gilla honom. Det är bättre att ha en vän i stället för hans / hennes bror.
 • Inte över-göra det. Håll dig borta från att klä fint och gör dig själv när du går till din väns hus. Du kan ge honom några felaktiga intryck.
 • Du och din kompis vill beställa en pizza eller gå till affären. Fråga den äldre brodern, om han "skulle vilja något". Förklara att du och (din väns namn) beställer en pizza eller på väg till affären och att du skulle vilja veta om han vill något. Detta är ett bra sätt att börja prata med honom och vara vänlig med honom.
 • Om det är din kompis bror, be din kompis om råd. Hon vet förmodligen honom mer än vad du gör.

Varningar

 • Var inte obehagligt. Creepy beteende inkluderar: starta en chatt med denna pojke varenda gång han loggar in på Facebook / MSN, sms / ringa honom hela tiden, flirta med honom trots att han har en flickvän, gå till din väns hus och ignorera honom / henne att umgås med hans / hennes bror hela tiden, eller berätta snuskiga skämt hela tiden, bara för att nämna några exempel.
 • Tänk på din väns känslor. Han / hon kan finna det obehagligt om hans / hennes kompis dejtar hans / hennes bror.
 • Försök att undvika allt som kommer att spela du som hans yngre syskon vän. Om han kan hänvisa till dig vid ditt namn, då det kommer att bli mycket enklare.
 • Din vän kan känna sig lite avundsjuk om han / hon ser att du spenderar mycket tid med hans / hennes bror. Tala din krossa över med din vän. Bli inte upprörd om din vän inte tror dig eller nåt sånt. Hur skulle du känna om den vännen hade en sak för ditt syskon (och om du är en enda unge, din pappa).