Wka

Hur du gör din pojkvän föräldrar älskar dig

Så du har gått ut med din pojkvän så länge att han vill att du ska träffa hans föräldrar. Detta är en bra sak! Pojkar anser oftast detta en enorm milstolpe i en relation. Här är hur man gör sina föräldrar älskar dig.

Steg

Hur du gör din pojkvän föräldrar älskar dig. Kom ihåg ditt sätt.
Hur du gör din pojkvän föräldrar älskar dig. Kom ihåg ditt sätt.
 1. 1
  Kom i tid. Om du har blivit inbjuden på en picknick i parken vid 3:00, inte dyker upp vid 03:30. Kanske även visa upp lite tidigt.
 2. 2
  Vara ledig. Försök inte att imponera på dem med en störtflod av information om hur du är en rak En student, MVP för ditt fotbollslag, och ledningen i skolan spelar. Om ämnet kvaliteter, sport, eller hobbies kommer upp, kan du le och säga "ja, jag gillar skolan." eller "Jag älskar att spela fotboll." eller "Verkligen? Jag älskar skådespeleri, också." Du kan även använda dina intressen SEGUE i en inbjudan till ett annat möte. Erbjud dig att uppdatera deras minne på fysik eller handledare deras son, föreslår skytte hoops tillsammans efter middagen, eller bjuda in dem att komma och se pjäsen. Sammanfattningsvis fokuserar inte samtalet på dig, be om deras intressen.
 3. 3
  Var chatty. De flesta föräldrar älskar att se att deras son har upptäckt en tjej med lite mer för henne än hennes utseende. De gillar att veta att du är inte bara en ödmjuk och mild sak tömmer sin sons tid. Vare sig med en måltid med dem eller stöta i dem när du dyker upp på hans hus, starta ett litet enkelt samtal för att visa din genuint intressant.
 4. 4
  Smickra dem. Det låter lite "Lärare husdjur" men även de enklaste saker som att skratta (inte alltför over the top) åt deras skämt, ger intryck av att din vänliga och även mot sin ibland kommer, kommer de att börja gilla dig.
 5. 5
  Klä sig anständigt. Ingen förälder vill se sitt älskade son kommer hem från skolan med sin arm draperad över en flicka i en minikjol, kilar, och en tub topp utsätta en "luffare stämpel" (AKA:. Rygg tatuering) Detta är inte att säga att du bör dyker upp i en prärie klänning, hätta, och farmor stövlar. Snygga jeans, pressade khakis, eller en mid-längd kjol kommer att göra, så kommer en söt t-shirt, linne, eller ens en fin klänning. Också vara säker på att du inte blinkar en rem eller att din bh-band är flaxa omkring.
 6. 6
  Tala snyggt. Svordomar kommer inte imponera på din pojkväns föräldrar. Inte heller kommer ditt tal om att "Gnarly rave" du gick till igår kväll, eller din "lustiga" berättelse om den tid du drog alla över din väns ansikte medan hon svimmade berusad. Men din historia om din söta hund eller artiga svar på sina frågor kommer.
 7. 7
  Kom ihåg ditt sätt. Det kan låta enkelt, men föräldrarna kommer att älska det om du erbjuder att hjälpa set eller städa upp middagen, gör artig konversation, eller åtminstone bara säga vänligen och tack. Tugga inte med munnen öppen, hjälpa dig själv till sekunder, eller gräva i middag innan alla har satt sig. Du kan även överväga att föra en liten gåva som sylt eller kakor med dig.
 8. 8
  Den viktigaste regeln någonsin, ska du inte göra med din pojkvän framför sina föräldrar. Använd sunt förnuft. En liten hacka på kinden är OK, men inget mer.
 9. 9
  Var dig själv. Ja, det låter helt kliché, men ingen vill ha sin son att gå ut med en helt plast, "perfekt" tjej. De vill att han ska gå ut med en tjej som är trevlig, som kan hjälpa laga middag några nätter, eller skjuta hoops med tillsammans med deras son. Verkligen, bara vara du. Din pojkvän och din pojkvän föräldrar kommer att älska dig för det.