Wka

Hur får dina föräldrar att gilla din pojkvän

Han kanske är ny och dina föräldrar är överbeskyddande, skeptiska, eller orolig över ett dåligt första intryck. Kanske är de bara sysslar med hur turbulent relation har varit tidigare. Oavsett anledning, hjälper stöd från föräldrar i en relation gör det smidigare och bli friskare.

Steg

Hur får dina föräldrar att gilla din pojkvän. Prata med din pojkvän.
Hur får dina föräldrar att gilla din pojkvän. Prata med din pojkvän.
 1. 1
  Prata med din pojkvän. Låt honom veta vad du planerar att göra. Presentera honom för dina föräldrar när han är klar, är det honom som uppfyller föräldrarna. Kommunikation är nyckeln till alla relationer, både mellan er båda eller mellan dig och dina föräldrar.
 2. 2
  Presentera honom för dina syskon först. Ibland om dina syskon umgås med honom, kommer de att lägga ett gott ord för dig. Om du har en äldre bror, prata med honom om det. Han är en kille, och kommer sannolikt att ha insikt i detta, särskilt om han var tvungen att gå igenom "möta föräldrarnas fas med sin flickväns föräldrar.
 3. 3
  Prata med dina föräldrar. Prova först med din mamma, hon skulle vara mer sympatisk eftersom hon måste ha gått igenom samma sak när hon var yngre.
 4. 4
  Föreslå till din mamma att hon träffa honom innan din far möter honom. Hon kan sluta tycka om honom. Detta gör att du har någon på din sida.
 5. 5
  Planera för att ha mötet mellan din pojkvän och föräldrar någonstans han är mest sannolikt att vara bekväm med. En restaurang ni båda gillar är bäst om han inte kommer att gå över till din plats. Om han fick tillsammans med dina syskon, se till att han / hon / de är där.
 6. 6
  Förbered din pojkvän när han uppfyller båda dina föräldrar. Låt honom veta dina föräldrars gillar och ogillar. Låt honom klä upp en bit, men se till att det inte är för mycket av en förändring från hans vanliga stil. Föräldrar tenderar att kunna plocka upp saker som detta. Dessutom, om han kommer att hålla sig runt, kommer dina föräldrar att märka hans förändring av stil.
 7. 7
  Förbered dig och din pojkvän för 20 frågor rutinen. Det är oundvikligt, särskilt om dina föräldrar är överbeskyddande. Låt honom veta vad han planerar på att säga innan handen. Ämnen som hur ni båda träffade, vad han gör nu, betyg, planer för sin framtid (speciellt om du är high school), saker om sina föräldrar, och hans avsikter mot dig kommer sannolikt att vara i fokus för de frågorna.
 8. 8
  Alltid direkt så mycket av skulden på dig själv när det kommer till något mellan dig och honom.
 9. 9
  Få på god fot med sina föräldrar. Föräldrarna kommunicera.
 10. 10
  Be dina föräldrar att överväga dina känslor och lita på dina beslut. Ge dem tid, vara mogen visar dem att du är ansvarig.

Tips

 • Var så ärlig och öppen som möjligt. Ju mer du dölja svårare blir det att hålla hemligt.
 • Att vara cool och avslappnad när man möter dina vänners familj.

Varningar

 • Ljug inte: det kommer att komma tillbaka för att bita dig.
 • Prata inte för snabbt eller använda olämpligt språk. Vissa föräldrar är mer konservativ, och kommer inte att uppskatta detta.
 • Bär inte olämpligt kläder för att träffa sina föräldrar (saker som väldigt avslöjande eller mycket korta toppar och / eller kjolar): det kommer att ge fel intryck och kan blåsa dina chanser dem gillade dig med sin son.